Arama sonuçlarınız

1. freegraf

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım çok geçmiş olsun.Allah kimsenin helal kazancını boşa götürmesin.Bu durmuda bir ibret ve uyarı olarak cebimize koyarsak iyi olacak.Bu tür olaylarda sonuc üzüntüden daha beter sonuclara gidebilir,Allah muhafaza etsin.

2. freegraf

Samurai İçin Hub Arıyorum.

Ynt: Samurai İçin Hub Arıyorum. SN.FENiŞ dediğiniz gibi izmir deki adres ve yerini buldum ürünlerine baktım. Mesele,Samurai deki ön teker dönünce mil ve aktarım şaftı da dönüyor.kısaca boşa dönüyor, hem ses hemde hafifte olsa güç kaybı oluyor.tekerdeki göbek ve var olan saplamaları cıkarıp...
  3. freegraf

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) inşaallah Hasan kardeş Anadolu yakası olursa cok iyi olur.

4. freegraf

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) selam arkadaşlar Bir sıkıntı ve iş çıkmaz ise katılmak isterim,Ben samuyu makaslara kaviz verek ve jantları ofsetliyerek ilk değişiklik hareketini başlattım.Biraz gacır gucur sesler var ama nedir hala çözemedim.sade bir...
  5. freegraf

Ynt: Samurai İçin Hub Arıyorum. Selamlar Sn.FENİŞ AKADEMİ,bu arkadaşların tel.vs varmı yoksa googıl amcaya mı soralım.Bir de aynı şeyden bahsediyoruz herhalde minibüs deyince kafam biraz karıştı, minibüsler de mi HUB takılıyor? bilmiyordum.ilgi ve yönlendirmeniz için teşekğrler.

6. freegraf

MAKASLI SAMURAİ YÜKSELTME ŞEKİLLERİ NELERDİR.?

Ynt: Makaslı Samurai Yükseltme Şekilleri Nelerdir.? Özer bey e bir teşekür de yapıştırdım bu arada.

7. freegraf

MAKASLI SAMURAİ YÜKSELTME ŞEKİLLERİ NELERDİR.?

Ynt: Makaslı Samurai Yükseltme Şekilleri Nelerdir.? Selam sn.arkadaşlar kolaylıklar ve de iyilikler dilerim.Sn.Özer bey sizin dediklerinizi değerlendirdim ama sn arkadaş gözüm kesmedi ne küpeleri nede makasları üste almayı.İst olmama rağmen sanayı beni korkutuyor.En son Pendik san.de bir...
  8. freegraf

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında Sn.Batuhan bey, teşekür ederim.Bunu hiç düşümemiştim.Yçnlendirmeniz için sağolunuz.iyi paylaşımlar dilerim.
  9. freegraf

Selamlar Sn.Arkadaşlar 92 Model Suzuki Samurai için HUB bakıyorum.Ayrıca ,bu konu da Öneri ve düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.Herkese iyi paylaşımlar ve selamlar.

10. freegraf

Su Sondaj Hakında

SN. Arkadaşlar aramızda sondaj işinden anlayan yada, Bu alan ile ilgili Mühendis arkadaşlardan bilgi birikim ve de yönlendirme bekliyorum.İznik Karamürsel arasında bir mevkiide, su varmı yok mu? aramak istiyorum.Bu alanda sizden cevap ve haber bekler iyi paylaşımlar dilerim.

11. freegraf

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli Ve Detaylı Anlatım en son yani en yakın zamanda bir şey getiren varsa paylaşşa iyi olurdu.iyi muhabetler.
  12. freegraf

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Selam ahali mevzideyim yarın bir iş yakaladım onu hal edip teslim edersem ilk defa sizinle bir turlamak ve tanışmak isterim.Kurtköy den katılabilirim güzergah ve keşif olsa iyi olur. Bendeki arac 92 standart samurai.Denizli göletinde öte yolları bilen varsa anlatsın...

13. freegraf

Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller

Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller Paylaaşım için teşekürler.Bir dahakine haberdar olalım .iyi muhabetler. Ayrıca hasan VİTARA nda Hayrlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.(Tabiiki herkes için de gecerlidir bu dileğim.)
  14. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top selam ve iyi muhabetler ,Arkadaşlar ist .koray Yamacı bu işi yapıyo.Başkada varsa bilemiyorum.Fiyat ise yazın 1500 idi yılsonu ise 2000 dedi. şimdi ise Gavur parası yükselişe gecti sonuc ne oldu bilemem.İnternette koray bulmak kolay Hartop yazarsan karşına çıkar...
  15. freegraf

Bir Hafta Sonu

Ynt: Bir Hafta Sonu Dedikleriniz doğrudur.Size katılıyorum.Ayrıca İzel mülk olmasa dahi bu bir cevre ve tabii bir yer.onu da göz önünde bulundurmak gerek.Bilmediğimiz bir çok fauna ,kuluckayı farkına varmadan tahrip ediyoruz.Ayrıca baraj ve su havzaları daha da önemlidir.Ne yazıkki halk...

16. freegraf

Bir Hafta Sonu

Ynt: Bir Hafta Sonu Gebzenin Denizli köyüne bağlı baraj kılıklı bir gölet,şu dönem ve mevsim olarak kuraklıktan dolayı kuruyan gölün en üst mevkii.inşaallah mevsim kendine gelirde kış kışlığını yapar.durum bölyle.
  17. freegraf

Bir Hafta Sonu

Ynt: Bir Hafta Sonu .
  18. freegraf

Bir Hafta Sonu

19. freegraf

Bir Hafta Sonu

20. freegraf

Bir Hafta Sonu