Arama sonuçlarınız

1. freegraf

Bir Hafta Sonu

Ynt: Bir Hafta Sonu .

2. freegraf

Bir Hafta Sonu

3. freegraf

Bir Hafta Sonu

4. freegraf

Bir Hafta Sonu

19 Ocak 2014 Gebze Denizli köyü civarında kuru ve güneşli bir havada Arkadaşlar günü böyle gecirdik.Ben de misar olarak bir kac kare fotoğraf çektim.
  5. freegraf

Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) iyi bir tur olmuş.Paylaşımlar için teşekürler.

6. freegraf

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı way ayı way

7. freegraf

Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014 Nİyetim öyle ama kısmet meselesi terios iyi arac.iyi günlerde kullan.
  8. freegraf

Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014 Sn.Arkadaşlar paylaşım için teşekürler.Hasan teriosu sevmiş gibi bir hal var ortada.Size katılmak isterdim ama yine olmadı sabah bir iş cıktı vs.zaten samu da birza grip olmuş.Bir hadakine İNŞAALLLAH.herkese selam ve muhabetler dilerim.
  9. freegraf

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Allah kolaylık versin birde sanayiininin şerinden korusun demek geldi işimden ne bitmez bir hal dir bilen bilir.Ayrıca Arcınız hayrlı olsun iyi günlerde kazasız binin derim.iyi ustalar ve çalışmalar dilerim.

10. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selam arkadaşlar bizim serseri Samu nun ,farları acarken,fanı açarken,vs gibi düğmelere dokunurken, abi hırlamaya başladı ,sanki cikle çekikmiş gibi oluyor.Elektirikci bi vatandaş baktı o kadar.karrburatörin yanında bir ufak hortum far onu cekince normale geliyor...

11. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Hayrlı sabahlar ve işler ...Sn.Ergün bey Samurailer, 95 e kadar ki.. üretilenler Anadan doğma makaslıdırlar.Daha sonra üretilenler ise helezonlu arkadaşlardırlar.Bunları ,kimi arkadaşlar ,helezonu söküp tekrar makasa cevirirler .fakat bu işlem pahalı ve zaman alır.Bu...
  12. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi SElam arkadaşlar bugün gün ortasında bir uğradım sonra Nette sorun yaşadım .Hemen dursun Ustanın tel ini vereip kacacağım.0536 462 96 68 yeri sefa köydedir bende sıkışınca telefon edşyorum ama bir türli yerine gitmek kısmet olmadı.

13. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Sn.Burhan bey aramıza hoş geldiniz.Bu konuda konuşması gereker biri olmamak la beraber 2 adet samurai alıp kulan biri olarak size tecrübe ve bildiklerimi aktarayım.Almakta olduğunuz samurai sizde bilirsinizki,helejonludur.cmny ile aynı alt yapıya sahiptir.ve...
  14. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selamlar Sn.Tarık kardeş bu uydurma işi biraz ustalık be tecribe ister o da ben de yok.İkicisi parcacılar ve ustalar kafamı karıştırıyor.3sü aynı mal farklı farklı fiyatlara satılmaya çalışılıyor.insan krman corman oluyor.Bazı yan sanyiler kimi kişi ve dükkanlara...
  15. freegraf

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... (İn..ve İ.. raciun.)Evet faniyiz işte, genc olunca ,insan daha da .üzülüyor.Allah Gani gani rahmet eylesin.Sevenlerine ve ailesine baisağlığı dilerim....

16. freegraf

Grand Vitara Hakkında Yardım

Ynt: Grand Vitara Hakkında Yardım Sn.Arkadaş suzuki forumunu sitede yakala her şey ziyadesi ile var.Burada denecek her şey tekrar ve zaman kaybı olacaktır.DÜZ OLANININ ÖNEREBİLİRİM.Gayet makul bir trecihtir.iyi muhabetler.
  17. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selam arkadaşlar ortada kimse yok gibi.Hala debriyaj seti ,yada baskı balata konusunda fikir ve önerisi olan yokmu.Daikin iyi deniyor.Valeo da eh diyen var.Valeo da iki secenek var derler.biri Kore biri fransız bende bu konu da fransız modundayım.Yokmu bi bu konunu...
  18. freegraf

Piyasa Canlansn Biraz :d

Ynt: Piyasa Canlansn Biraz :d Kolay gelsin, merakla izlenecek gibi.Bu demir parcalarından bakalım ne cıkacak.

19. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi SElam ahali 92 model SAMU ya baskı balata lazım öneri ve yardım yollarsanız iyi olur, hatta baskı balata yollarsanız daha iyi olur.iyi muhabetler.
  20. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Selam Arkadaşlar ,Sabah Sabah bu hayrlı günde, Hayrlı bir muhabet ve sohbet Otamı, başlatalım .BU bizim araclar hakında yani SAMU serserileri KAHVESİ olsun.(Avcılar gibi değil tabiiki) Etkinlikler ,Turlar ve de usta parca vs vs.gibi Konuşmalarımızı bu bölümde toplanıp sürdürelim sanalda olsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri