Arama sonuçlarınız

1. freegraf

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? dostlar al ver de görsün. ha sektör. tabiiki bence

2. freegraf

aldık sonunda

Ynt: aldık sonunda Hayrlı olsun arkadaş , samurai kullanıcısı olarak iyi günlerde kullanmanızı dilerim.aman yavaşşşşş ve sabır.
  3. freegraf

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Ynt: ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR Selamlar Niyazı bey ve bu yazımızı okuyan arkadaşlar.bende ist.da pendik civarında oturuyorum.burada olmaz ama iznik Bursa tarafında denizden 500 m yukarıda bir yer var orada olurmu diye şuan yoklamalar çekiyorum.hedefim...

4. freegraf

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Ynt: ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR Niyazi bey kolay gelsin .Kac zamandır yapmayı düşündüğüm şeyi yapıyorsunuz.kolay gelsin.ve takip ediyorum.Bizde eskiden besleniyordu bazen kışları çoğu kırılıyordu.tabii o zaman ufaktık pek birşey anlayacak durumda değildim.şimdide...
  5. freegraf

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum arkadaş bende 98 mod. var şehir içinde 200 ile 250 krş.yakıyor

6. freegraf

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) Selam ve Allahtan çok ama çok açil şifalar dilerim.Ayrıca şu an hasta olan ve de acı çeken herkesede (sizin sayenizden hatırlatma babından) de Allahtan şifa dilerim. büyük gecmişler olsun.Birde trafikteki bu çanavarlarada Allah akıl ve nezaket versin.Ne...

7. freegraf

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum kolay gelsin Ha gayret samurai iyidir.iyisini bulmak şartı ile
  8. freegraf

CNG ( DOGAL GAZ ) HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Ynt: CNG ( DOGAL GAZ ) HAKKINDA BİLGİLENDİRME hic heveslenmeye gerek yok.amcalar onada 8 tane farklı vergi oturturlar.(tabiiki teknik ve bürokratik fasulyeler yendikten sonra varsayalım işi çözeresek)
  9. freegraf

Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak? takip ve kolaylıklar dilerim

10. freegraf

6x6 Samurai FS/FT

Ynt: 6x6 Samurai FS/FT o bir traktör

11. freegraf

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) takip
  12. freegraf

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... takip

13. freegraf

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

selamlar 7 e çıktık ha gayret artalım ve bu samurai ortamını hareketlendirelim.Mesela bu gün satılık ilanlardn Koray yamacının topladığı samu yu gördüm arkadaş gecekten iyi bir emek harcayarak iyi bir samuraiyi görücüye çıkarmış.Hayrlısı ile de satar inşaallah.gercekten güzel olmuş.ben de...
  14. freegraf

Sonunda Vitaracı oldum:-)

Ynt: Sonunda Vitaracı oldum:-) Selamlar taner bey lasa olabilir,birde kumho da olabilir.Bu konuda daha tecrübeli arkadaşların fikirleri daha önemli.Yazın neredeyse her hafta oradaydım .bendekilerin 2 si de beyaz.ve 2side 48 plaka , Ramazan da bir kac gün sahilde sabahladık ailece,genelde...
  15. freegraf

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

beyler sesimiz şanımız alıp yürümedi.ama ben samuraileri 2 ye çıkardım iincisi de çok temiz olduğu için şartları zorlayıp aldım.98 model ,92 ,de biraz toparlanırsam onada bir haret çekerim İnşaallah

16. freegraf

LASTİK ALACAKLAR BİRAZ DAHA BEKLESİN

Ynt: LASTİK ALACAKLAR BİRAZ DAHA BEKLESİN takip ve selam
  17. freegraf

2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı Arkadaş kolay gelsin bu tür araclar bir garip, kimi aynı günde satar kimi uzun zamanda satamaz bende de samurai var saat gibi bir kusur bulsunlar bedava diyeceğim.2.aracım ikisinide binlerce arayan bakan var ama ciddi bir alıcı cıkmıyor.kısmet birde fiyat...
  18. freegraf

Sonunda Vitaracı oldum:-)

Ynt: Sonunda Vitaracı oldum:-) Hayrlı olsun Allah kaza bela vermeden eskitmeyi nasip etsin.iznik e bu yaz epey geldim.Orayada arada geliyorum ben de de 2 tane samurai var en keci samurai gurubundan .selamlar ve iyi paylaşmlar.

19. freegraf

Jimny için Off road değil on road için yardım..

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. lastikleri bence standart ne ise onu kullanmak gerek.Bende 2 tane samurai var birisine 195 taktım.205 i çıkarttım.buda ciz i de olsa bir hız ve tasarruf sağladı.Dönüşlerde de pek bir fark göremedim.Normalde binekte ben fark etmiştim.bu...
  20. freegraf

Jimny için Off road değil on road için yardım..

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. Sn arkadaş kafana takılan birşey olursa sana zaman ve ustalık işinde yardımı dokunabilir bir usta önerebilirim hemde kartalda sana da yakın sayılır.Bu notu da kenara koy.Allah kolaylık versin.(Çünkü bende hala Sanayi ve vs lerle uğraşıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri