Arama sonuçlarınız

1. fthars7

Satılık 2005 Grand Vitara 1.6 At 3 Kapı

Merhaba @niva61 aracımın bakımları tam ve yeni, lastikleri yeni, döşemeler yeni, park sensörü, ekstra olarak navigasyonlu(...+) multimedya sistemi var Fiyat olarak 51.000tl düşünüyorum PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fthars7

Aracımın fotoğrafları PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. fthars7

Merhaba yaklaşık 3 ay önce eşimin aşırı isteği üzerine aldığım yalnız bu süreç içerisinde çocuklu aile için kafi gelmeyen bagaj hacmi ve 3 kapılı olmasından dolayı rahat edemediğimiz Hatasız-Boyasız-Kazasız-82bin Km'deki-Lpg'li-Bakımları tam-Otomatik 1.6 Suzuki Grand Vitarmızı satmaya karar...

4. fthars7

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

4.7 lerin vergi handikapı var be hocam ve hiç de azımsanacak bir fark değil tabi benzinli aracın daha az masraf çıkarması konusunda haklısınız... Siz hangi aracı kullanıyorsunuz.?
  5. fthars7

Evet korktuğum nokta tam da bu kısa vadede olmasa bile ansızın çıkacak bir masraf birbirini tetikleyecek ve 14-15 yaşında ki amerikan bir araç için hiç de ucuz olamayacak tamir/parça masrafı açacaktır o yüzden ciddi anlamda niyetlenemiyorum. Liberty güzel araç, hatta bizim hatun onu daha çok...

6. fthars7

Alınık 2.7 Crdi Grand Cherokee Arıyorum

Geçmişi belli, tamir/bakımları zamanında yapılmış 2002-2004 2.7 crdi wj grand cherokee arıyorum satan forum üyeleri varsa görüşebiliriz...

7. fthars7

Gezenbilir Bursa Grubu

Ad - Soyad: Fatih ARSLAN Doğum Tarihi ve Yeri: 198- GAZİANTEP Memleket: GAZİANTEP Semt/İlçe: KARACABEY İlgi Alanı: Futbol,bisiklet,balıkçılık,doğa yürüyüşleri,kır gezileri... Araç: Suzuki Grand Vitara
  8. fthars7

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Herkese merhaba, ben de 2002-2004 arası 2.7 crdi gc arıyorum satılık aracı olan arkadaşlar yazarlarsa görüşebiliriz
  9. fthars7

Yanıt için teşekkür ederim Bursa'da yaşıyorum 50-52 bin tl bütçem var. Hayırlısı bakalım araştırmalara başladık, forumu epeyi bir araştırdım yüksek km'lere takılmıyorum yeter ki değerini kıymetini bilen bakımlarını zamanında yapmış birinden almak nasip olsun. Forumdan satan olursa daha bir...

10. fthars7

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 aydır kullandığım ve uzun yol konforu,performans ve bagaj hacminden memnun kalmadığım 2005 1.6 Lpgli a/t Suzuki Grand Vitaramı satıp 2004-2005 arası 2.7 Crdi wj kasa Grand Cherokee almayı planlıyorum sizce mevcut aracımdan sonra nasıl bir tercih olur lütfen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri