Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba @niva61 aracımın bakımları tam ve yeni, lastikleri yeni, döşemeler yeni, park sensörü, ekstra olarak navigasyonlu(...+) multimedya sistemi var
Fiyat olarak 51.000tl düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba yaklaşık 3 ay önce eşimin aşırı isteği üzerine aldığım yalnız bu süreç içerisinde çocuklu aile için kafi gelmeyen bagaj hacmi ve 3 kapılı olmasından dolayı rahat edemediğimiz Hatasız-Boyasız-Kazasız-82bin Km'deki-Lpg'li-Bakımları tam-Otomatik 1.6 Suzuki Grand Vitarmızı satmaya karar...
4.7 lerin vergi handikapı var be hocam ve hiç de azımsanacak bir fark değil tabi benzinli aracın daha az masraf çıkarması konusunda haklısınız...
Siz hangi aracı kullanıyorsunuz.?
Evet korktuğum nokta tam da bu kısa vadede olmasa bile ansızın çıkacak bir masraf birbirini tetikleyecek ve 14-15 yaşında ki amerikan bir araç için hiç de ucuz olamayacak tamir/parça masrafı açacaktır o yüzden ciddi anlamda niyetlenemiyorum.
Liberty güzel araç, hatta bizim hatun onu daha çok...
Ad - Soyad: Fatih ARSLAN
Doğum Tarihi ve Yeri: 198- GAZİANTEP
Memleket: GAZİANTEP
Semt/İlçe: KARACABEY
İlgi Alanı: Futbol,bisiklet,balıkçılık,doğa yürüyüşleri,kır gezileri...
Araç: Suzuki Grand Vitara
Yanıt için teşekkür ederim Bursa'da yaşıyorum 50-52 bin tl bütçem var. Hayırlısı bakalım araştırmalara başladık, forumu epeyi bir araştırdım yüksek km'lere takılmıyorum yeter ki değerini kıymetini bilen bakımlarını zamanında yapmış birinden almak nasip olsun. Forumdan satan olursa daha bir...
Arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 3 aydır kullandığım ve uzun yol konforu,performans ve bagaj hacminden memnun kalmadığım 2005 1.6 Lpgli a/t Suzuki Grand Vitaramı satıp 2004-2005 arası 2.7 Crdi wj kasa Grand Cherokee almayı planlıyorum sizce mevcut aracımdan sonra nasıl bir tercih olur lütfen...