Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor.

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. Isı sensörü termostatın altında. Arıza hakkında bir fikrim yok, ancak forumu okuduğunuza göre farkındasınızdır, bu araçları hararet göstergesi pek ortayı geçmez, bu nedenle özellikle aracınız da LPG li olduğuna göre 2. bir hararet saati edinmeniz iyi...

2. veteriner

Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi

Ynt: Suziki Vitaranın Kliması Hararet İçin Soğutucuya Dönüştürülebilirmi Bahadır Bey'in ilk mesajında bahsettiği bu araçların hararet konusunda sorunlu olmadıkları görüşüne katılıyorum. Benim aracımdaki ikinci dijital hararet göstergesinden de takip ediyorum, vites düşürülüp daha yüksek devir...
  3. veteriner

98 Vitara Jlx Vinç Montajı

Ynt: 98 Vitara Jlx Vinç Montajı Hayırlı olsun, gle güle kullanın.

4. veteriner

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. Suzuki'yle mutluluğunuz daim olsun.
  5. veteriner

Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16

Ynt: Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16 Yakıt düştü cümlesi genelleme olmamalı. Benim kullanım koşullarımda düştü demem daha doğru olur. Yaptığım yolun %80-90 'ı şehre 20-60 km uzaklıkta köy-kasabalara, kalanı da yoğun trafik görmeyen şehir içi. Kullanırken de mümkün olduğunca yüksek...

6. veteriner

Ynt: Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16 Bu lastiklerle büyüyen %8 çap ile orantılı olarak yakıt tüketimi düştü. Daha önce 820-850 km civarı yanan mazot ışığı bu sefer aracım km sayacına göre 825 km'de ancak Navigasyonda görüln gerçek km'ye göre 925 km'de yandı. 990 km'de pompaya girdim...

7. veteriner

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Ben daha yüksek performans ve daha uzun km gitmesini beklemiştim.Yaramadı derken bu iki noktada bir fark göremedim. Bir de belki de tesadüfidir ama GTL aldıktan sonra aracımdaki Garmın yol-bilgisayarı-arıza tespit...
  8. veteriner

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Siz sektörün içinde olunca biraz daha cesaretlisiniz. Ben hem konudan anlamadığımdan hem de enjektör arızası olduğunda sökme sıkıntısı yaşandığını duyduğumdan hem bildiğim büyük markaların motorinini hem de bunları...
  9. veteriner

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Chip taktırma peşinde.. cümlenizi biraz daha açabilir misiniz? Chip taktırma depoya 10 numara atma gibi zararı bir uygulama mıdır? Teşekkürler.

10. veteriner

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması xl-7 ye mi Hocam? Yakıt maliyeti düşüyor mu, lt bazında tüketim nasıl? Teşekkürler.

11. veteriner

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp Teşekkürler Hocam. Ben de iyiyim ama malum topluluktaki atraksiyonlu günleri arıyorum. ;D
  12. veteriner

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp Yavuz Bey nasılsınız? Bu arada keşke """""""saç kurutma makinesi"""""""""""""""" demeseydiniz. ;D

13. veteriner

Suzuki Yedek Parça

Ynt: Suzuki Yedek Parça Biraz uyduruk bir parça olacak hocam ama varsa bana grandın ön kolçak kilit mekanizması lazım.
  14. veteriner

Ynt: Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16 Yorumlarınız için teşekkürler. Daha önce Lassa Competus kullanmıştım diğer aracımda. Çamurda iş yapmıyordu asvaltta, karda idare eder diyebilirim. Anladığım kadarıyla bu da onun gibi bir şey, ben biraz daha iyi olur diyordum belki ithal bir ürün...
  15. veteriner

Ynt: Xl-7 Td Bridgestone Dueler At-694 225-75-16 Teşekkürler Hocam. Daha önce kullanan kimseyle tanışmadığımdan aklımdaki tüm soruları sorayım. Asvaltta, yağmurda, karda, çamurda nasıl? Kaç km'dir kullanıyorsunuz aşınma durumu nedir? Ağırlık asvalt olmak üzere kışın toprak köy yollarının...

16. veteriner

ildiğiniz gibi aracım XL-7 Standart donanım. Lastikle yükseltmeye niyetlendim. Çıkma lastiklerle yaptığım denemeler sonucu 225-75-16 ya karar verdim. Marka Bridgestone Dueler AT 694. Zaten deneyebildiğim de bu ebat yanında bir de 235-70 -16 idi , daha yüksek olacağından 225-75 i tercih ettim...
  17. veteriner

Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. V6 nın profesörü Oğuz Abi var, konuyu görünce en sağlam cevabı verecektir.
  18. veteriner

Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. Araç 2..5 v6 galiba. yakıt konusunda biraz üflemiş. Güçlü keyifli bir araçtır, triger zinciri değişmiş midir araştırın. Aracın bir sorunu yoksa ekstraları ile fiyatı makul.

19. veteriner

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model .
  20. veteriner

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model Diğer resimler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız