Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Bf Goodrich Urban Terrain

Lastiklerle kaç km yaptınız? Yakıt indeksi C olan Continental lastiklerden E sınıfına geçince yakıt tüketiminde bir artış oldu mu?

2. veteriner

Duster Tavsiye

Ben de 4 aydır Duster kullanıyorum. Arazi performansı hakkında net bir tecrübem olmadı, ama hafif arazide iş göreceği umuduyla aracı aldım. Yan sanayi parça ucuz. Ancak orjinal parça ucuz olmayabilir ben yetkili serviste 60.000 bakımı yaptırdım, hava filtresi polen filtresi yağ ve yağ filtresi...
  3. veteriner

Duster 4x4 Şanziman - Dİferansİyel Yağ Değİşİm Perİyodu

Gün içinde bu konu ile ilgili Dacia Türkiye'ye mail attım. Yetkili servisin şanzıman - diferansiyel yağlarının ömürlük olduğunu iddia edip değiştirmediğini, değişim için hangi özellikte yağdan kaç lt kullanılacağını sordum. Bir kızcağız aradı, yazdıklarımı pek anlayamamış gibiydi. Bu konuyu...

4. veteriner

Duster 4x4 Şanziman - Dİferansİyel Yağ Değİşİm Perİyodu

2016 Duster 4x4 aracımın 60.000 bakımını Denizli Yetkili Servis'te yaptırdım. Rutin yağ-filtre değişimi harici ekstradan fren hidroliği de değiştirildi. Kitapçıkta konu hakkında bilgi olmadığından; Antifriz, Direksiyon Hidroliği, Şanziman-Diferansiyel Yağlarının hangi bakımda değişeceğini...
  5. veteriner

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

Selamlar. Konu üzerinden çok geçmiş ama mesaj ınızda geçen Michelin veya Goodyear'In SUV lastiklerinden aldınız mı? Aldıysanız genel izlenimlerinizi aktarır mısınız? Ben de bu tip lastik almayı düşünüyorum.

6. veteriner

Dacia Duster At Lastik Secimi

Bendeki 2016 kapı içinde 31 psı yazıyor. Buradaki eski mesajlara baktım hep 29 demişler. Belki eski modeller için böyledir.

7. veteriner

Suzukİ G. Vİtara Xl-7 2.0 Td Geç Çalişma Ve Ariza Kodu P 3006

Kızdırma bujilerini değiştirdim. Sorun heralde motor yıkama ile ilgiliymiş. Soketlere hava tutunca sorun düzeldi. 1000 km den beri tekrar arıza kodu da yazmadı.
  8. veteriner

Suzukİ G. Vİtara Xl-7 2.0 Td Geç Çalişma Ve Ariza Kodu P 3006

XL- 7 dizel aracımda uzun zamandır EGR valfi arızalı ve mekanik olarak iptal edildi. Bununla ilgili olarak P0400 arıza kodları var. P0402 Türkiye'de çok pahalı olduğundan Almanya'dan sipariş ettim, gelmesini bekliyorum. Son birkaç aydır da kızdırma bujilerinin arızası ile ilgili P1352 kodu...
  9. veteriner

6cm Kupa Yükseltme Vizeden Gecermi?

Aracı kontrol eden teknisyenin psikopatlığı na bağlı. Benim araçta arka parkların - fren ve sis lambalarının konumlanması standart nimetlerden farklı diye geçirmek istemediler. Saatlerce tartışma sonucu geçti.

10. veteriner

Grand Vitara 2.0 Td Arka Fren Balata Yağlama Sorunsalı

Yetkili Servisten aldığım ABS okuyucu yüzük - aks keçesi ve öz elden aldığım balataları araca takıldı. 1500 km civarı aracı kullandıktan sonra özel fren testine soktum. Çıkan değerler normale gelmişti. Kullanın sırasında da fren in daha güçlendi, eskisi gibi her frene dokunuşla ABS devreye girme...

11. veteriner

Grand Vitara 2.0 Td Arka Fren Balata Yağlama Sorunsalı

Arkadaşlar yine iş bilmez ustalarla uğraşmanın sonuçlarını yaşamaktayım. Aracım 2 yıl önceki vize muayenesinde sağ arka frenin çok zayıf olması/ sağ -sol frenler arasında orantısızlık sebebi ile vizeden geçmedi. Sanayiye dönüp arka fren balatalarını değiştirmeyi düşündüm. Arka teker sökülünce...
  12. veteriner

Acayip Kararsızım Bir Yardım Lütfen

2000 model 1.6 5 k Vitara jlx im vardı. 7 yıl bindim, 4 yıl öncesi satıp Grand Vitara XL 7 ye geçtim. 4 yıl öncesi 2000 model 5 kapı Vitaralar 18-20 bin, 3 kapılar 15 bin civarı idi. Zaman içinde bu araçların piyasası genel araç piyasasına göre aşırı yükselmiş. Kesin bilmiyorum ama bunun sebebi...

13. veteriner

XL7 yakıt sarfiyatı

Normal olan sizinki hocam. Düşük değerler 70 km/s civarı hızlarla. Akıllı adam işi değil.
  14. veteriner

Xl7 Dizel Yakıt Tüketimi

Debriyaj seti değişimi ve EGR valfi iptali sonrası şehirdışı 75 km/s hız ortalaması ile 6 lt/100 km, şehir içi 9.2 lt/100 km tüketim değerlerini yakaladım.
  15. veteriner

Xl7 Dizel Yakıt Tüketimi

Ben de de xl-7 var , 70-75 civarı hızla 6 lt tüketim mümkün. Aracımda EGR arızası var araştırmalarıma göre EGR valfinin araca bir faydası yok ve 720 TL bu nedenle ben de iptal seçeneğini düşünüyorum ancak tecrübeliler arıza ışığının sönmeyeceğini söylediler. Sizn araçta arıza ışığı yanıyor mu...

16. veteriner

Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Hocam konu ile ilgili teknik bilgim yok, Oğuz Abi yazılıml aegr yi iptal ettirdiği halde, bir türlü arıza ışığından kurtulamamıştı. Sizin tavsiyeniz olan yazılımı nasıl temin edebiliriz.?
  17. veteriner

Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Araxınız hayırlı olsun. Gelişmeleri özellikle yazılım ile ilgili olanları- EGR iptalini merakla bekliyorum. Bu konuda Oğuz Abi'nin bir çalışması var. XL 7 nin motor enjektör sökülememe hikayeleri nedeniyle ben korktum, 2 yılı aşkındır lastik büyütme...
  18. veteriner

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Hayırlı yolculuklar Yaşar Hocam.

19. veteriner

2001 Model Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Nasıl Bulurum

Ynt: 2001 Model Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Nasıl Bulurum 5 yıl önce orjinali 900 TL idi, Yetsan firmasının ürünü 110 tl idi , Taiwan malı da daha küçük kazanlı olmakla birlikte yaklaşık aynı fiyatlara aldım aracı 4 yıl sorunsuz kullanıp sattım. Taiwan malını İstanbul Gençtokel...
  20. veteriner

Dc Elekrik Motorundan Elektrik Üretilip - Akü Şarj Edilir Mi?

Ynt: Dc Elekrik Motorundan Elektrik Üretilip - Akü Şarj Edilir Mi? Teknik açklamalar gayet faydalı ve güzel, mümkünse devamını bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri