Arama sonuçlarınız

1. batuhan07

ANTOFF Karadeniz gezisi

Ynt: ANTOFF Karadeniz gezisi çok güzel kareler. paylaşım için teşekkürler..

2. batuhan07

11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

Ynt: 11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri beğenerek izledim. resimler ve videolar çok hoş gerçekten. kendi adıma teşekkür ederim. Antalya batuhan...
  3. batuhan07

2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?

Ynt: 2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir? Ağır devir arazi vitesi varsa, ve isteğe bağlı 4x4 se. Hem araziye, hem sehire uyumlu demektir, bence. Gercek bir arazi aracı da boyle olmalı. Fakat yeni kasalar yere cok yakın görünüyor. Yükseltmeden sağlıklı olmaz...

4. batuhan07

VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ

Ynt: VİTARANIN ARAZİDE KUVVETİ Arkadas ne güzel diyor v6 si canavar diye. Agzindan bal dalmıyor. Be kardesim benim de gönlümden neler geçiyor da , ah su vergilerin ve akaryakıtın gözü kor olsun. Biryerlerde yanlışlık var ama nerede . Yorum vatandaşın. 1 Lt benzin 4 binin uzerin de. Yuh be, bu...
  5. batuhan07

1,6 0tomatik grand vitara arıyorum

Ynt: 1,6 0tomatik grand vitara arıyorum Bu araçların düz vitesini ben de dusundum. Fakat jimny biraz daha yeni geldigi icin onda karar kıldım. Keske yeni kasaları sürekli 4x4 olmasaydı. Yakıt durumu nedir acaba 2005 grand vitara 1.6 düz viteslerde.

6. batuhan07

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? belki konumuz değil fakat kimseden cvp çıkmadı. bu araçların orjinallığını bozmadan arazi lastiği yokmu orjinal ebatta.?

7. batuhan07

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? 3 kapısının dizeli bile olsa almam şahsen. 5 kapı dizel olursa düşünürüm. zaten benzinlisi bile şu anda 43 civarı. dizeline ne isterler kimbilir.
  8. batuhan07

Jimny seni istiyorum!

Ynt: Jimny seni istiyorum! herkese selamlar. ben de site de yeniyim. ben de jimny ve 2005 1.6 grand vitara arasında kararsız kaldım. vitara daha oturaklı ve güçlü. jimny ise dar ve hafif. ancak vitara 2005, jimny 2008 mesela. ikisinde de arazi vitesi var agır devir var. kararsızım doğrusu. bu...
  9. batuhan07

jimny için lastik öneri

Ynt: jimny için lastik öneri selamlar. orjinal jimny e, arazide de kullanabileceğim, orjinal ebatlarda bir arazi lastiği önerebilirmisiniz.? % 60 arazide kullanmayı düşünüyoruöm.

10. batuhan07

Viraj Denge Çubuğunun Avantajları / Dezavantajları

Ynt: Viraj Denge Çubuğunun Avantajları / Dezavantajları Herkese slm. Siteye yeni üyeyim ve emeği geçen herkese tşk ederim çok faydalı gerçekten. 1.6 Vitara 5 kapı almayı düşünüyorum yakın zamanda. Yarı yarıya arazide ve asvaltda kulanmayı düşünüuorum. Denge çubuğunun çıkartılmaması gerektiğini...

11. batuhan07

Amanoslar Kisecik Nato Radarı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: Amanoslar Kisecik Nato Radarı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009) çok güzel fotolar. paylaşımınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri