Arama sonuçlarınız

1. Delikan

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Merhaba arkadaşlar , çekme karavanımdan 5 kişilik aileme küçük geldiği için 3 sistem buzdolabımı istemeyerek de olsa sökmek zorunda kaldım, hali hazırda inverter ve akülerim olduğu için fiyatının uygunluğu nedeniyle 220 volt tezgah altı dolap aldım. Dolabı 70 amper akü ile 3. kademede 8 saat...

2. Delikan

Çekme Karavanda Hıza Bağlı Savrulma Hareketinin Dinamikleri

Harika bir paylaşım, ellerinize sağlık.
  3. Delikan

Foca İngiliz Burnundan İyi Bayramlar..[emoji120]❤️

Çok güzel ve sakin bir yermiş sayenizde öğrenmiş olduk, teşekkürler.

4. Delikan

Karavan Ile Zorluklar

Çok doğru tespitler yapmışsınız, gücün fazla olması her zaman için bir avantajdır. 1 ton üzeri çekme karavan için 2000 cc dizel ve yukarısı her zaman daha avantajlıdır, aracın ağır ve güçlü olması sadece çekerken değil ani frende ve yokuş aşağıda ve yüksek süratte ekstra güven verir kanısındayım.
  5. Delikan

Karavan Ile Zorluklar

Aracım boş ağırlığı 1290 Kg olan 2008 Model Focus SW , çektiğim karavan can marka yüklü ağırlığı yaklaşık 850-900 kg civarı olan tek dingilli , kendinden frenli kapline sahip yerli bir karavan. Çekici aracım ile İzmir'den Muğla Fethiye, koylarında toprak yollar da dahil hiç zorlanmadan güzel...

6. Delikan

Karavan Ile Zorluklar

Doblo aracınızın boş ağırlığı nedir? Ortiz karavan sanırım 1 tonun üzerinde, önden çekişli araçlar ile karavan çekmenin zor olduğu sanırım karavanı olmayan, hiç kullanmamış kişilerin hüsnü kuruntusu. Ya da 900 kg lık araçları ile aynı ağırlıkta karavanı çekmeye çalışan kişilerin deneyimleri mi...

7. Delikan

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

Paylaşım ve Dosya da emeği geçen Evliyaçelebi2 ye çok teşekkür ederim. 2. El almış olduğum çekme karavanımda Lpg borusu karavanın ön kısmındaki su ve tüp dolabından araç içine kadar kauçuk boru olarak gidiyor. Bu bilgilerin ışığında komple bakır boru ile değiştirmeye karar verdim. Emeği geçen...
  8. Delikan

3 Sistem Buzdolapları

Paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim. Karavanımda bulunan Elektromarla marka 3 sistem buzdolabının bakımını paylaşılan bilgiler ışığında yaptım. Buzdolabının Lpg ateşlemesinde sıkıntı vardı, çakmakla yakıyordum, 5 TL lik şofben ateşleme elektrodu ile sorunu çözdüm. Baca sistemi üzerinde...
  9. Delikan

Burhaniye Altın & Cunda Ada & Edremit Barbaros Kamping Gezisi

Güzel bilgi ve incelemeler paylaşmışsınız. Yazılarınız akıcı insan sıkılmadan bir solukta okuyabiliyor, paylaşımlarınızın devamını dilerim. Cunda seyahati benimde tatil planlarımda var , tek sıkıntı vakit, bu sene biraz zor gibi görünüyor :) Teşekkürler

10. Delikan

Çekme Karavan Kullanıcılarının Bilmesi Gerekenler

Güzel bilgiler, paylaşım için teşekkür ederiz.

11. Delikan

Karavan Ile Zorluklar

Önden çekişli aracınızın lastikleri düzgünse, havaları iyi ayarlanmışsa ve yük, ağırlık dağılımı düzgün yapılmışsa bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Fethiye'de konaklarken 2.2 Hdi Peugeot Boxer ve 5,5 metre karavanı olan orada tanıştığımız bir abimiz, karavanı bırak istersen Büyük ve küçük...
  12. Delikan

Karavan Ile Zorluklar

Merhaba, benimde karavan alıp çekmeye başlamadan önce önden çekiş ile ilgili tereddütlerim vardı. Aracım 2008 model 1.6 TDCi 110 Bg 240 nm Torka sahip SW bir araç, ilk seyahatimde eşim ve 3 çocuğumla beraber İzmirden Muğla Fethiye koylarına bir gezi düzenledim. Karavanım 4.30 metre 5 kişilik Can...

13. Delikan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ford Focus 1.6 TDCİ 110 Bg lik aracımla iki defa tatil ve seyahat imkanı buldum, Kurban bayramı sonrası nasip olursa bir tatil planım daha var. ilk gezimde İzmir - Muğla (Köyceğiz, Ortaca, İnlice Plajı, Fethiye Büyük ve Küçük boncuklu koyları ) seyahati yaptım, kamplardan ziyade zorluklarını...
  14. Delikan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben izmir den Emre. 4,30 can karavan imalatı bir çekme karavan ile aranıza katılmış bulunuyorum. Siteyi daha önceden takip ediyordum, bilgi ve edindiğim deneyimlerimi paylaşmak için aranıza katıldım. Herkese iyi günler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri