Arama sonuçlarınız

1. unal

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman ercan yanlış anlattım galba zaten basettiğim o idi işinin ehli yaparsa hakkı ile yaparsa sorun olmaz anlamında idi :)

2. unal

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman evet cok nadir uygulanır ve uygulaması temelinde zordur adam gibi yapılırsa ( parantez açtımki şunu diyebilmek için olmaz demiyorum ama hakkıyla yapabilmek zordur cünki nedense bişeye olmaz denildiğinde akla şu...
  3. unal

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman görmeden aracı nasıl yapıldığını incelemeden bişe demek doğru olmaz bence tabi cünki bu tip işlerde birçok detay var

4. unal

Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı

Ynt: Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı Borçka ve arhavide gayet güzel araçlar var birkaç ay önce o tarafa gittiğimde görmüşdüm sahibide jeep meraklı bir arkadaş aslında birkaç tane daha böyle araç vardı yarın unutmazsam arar sorarım
  5. unal

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği ercan geçerken bir ara uğrada foto çekileyim bunla hatta olmadı gezeyimde azcık :))

6. unal

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon takip

7. unal

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop :) ercan arkadaşa numaramı verdim ama aramadı bakalım hangi menteşe nasıl menteşe önemli olan detaylar
  8. unal

Mimar Sinan Gezi Yolu; "edirne"

Ynt: Mimar Sinan Gezi Yolu; "edirne" not edeyim bunu
  9. unal

Cj5 Ön Defransiyel Diskli C7 Defransiyelleri Motor Faturalı 4200 Araç Komplede Verebilirim İhtiyacı

Cj5 Ön Defransiyel Diskli C7 Defransiy öncelikle yeni arkadaşlarımız nerden olduğunu belirtirse daha faydalı olunur .. ön defransiyel derkende dolumu boşmu akslar üzerindemi ayna mahrutisi varmı varsa oranı ne gibi bilgi verirseniz almak isteyen arkadaşlar daha...

10. unal

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır bu kadar emek harcayıp yazmışsınız bilgi vermişsiniz sanırım iyi bir rektefiye ustasısınız Yalova da ise iş yeriniz o bölgedeki arkadaşlarımızı size yönlendirelim eminimki işlerini hakkı ile yaparsınız kolay gelsin iyi...

11. unal

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum tamam yakın sayılır geldiğinde müsaitsem bende gelir senle bu araca bakarım söz vermiyorum ama dediğim gibi gelir bakarım müsait olursam :))
  12. unal

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum birde böyle başlık açtıktan sonra arada bakarsan dahada faydalı olur misal 1 haftadır bakmamışsın bile :)

13. unal

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum hangi aracı alırsan al resimle karar verme mutlaka aracı yakından gör incele cj gibi araçlarda ise mutlaka yanında anlayan birisi olsun teknik özelliklerini senesine göre olması gerekenleri bilsin ve imkan varsa aracıda...
  14. unal

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop cj5 e 3500 tl civsrına yapıyolar hardtıo cj6 ne kadar olur bilemiyorum kaynağı düşünme bence ama ille yaptıracağım diyosan muhtemelen sana 4500 maal olur yada cj8 den kesip koyabilirsin secim sana kalmış
  15. unal

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop kapılar kapı naçizane fikrim çıkar üstünü bikini top koy yazın öyle gez kışın geri takarsın kabinini

16. unal

V8 Motor

Ynt: V8 Motor land aracın kendi v8 imi yoksa herhangi bir v8 mi ?
  17. unal

Ustalardan Yardım Bekliyoruz

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyoruz seyit abimiz direk son noktayı koymuş :))
  18. unal

Cj-5 ön Diferansiyel

Ynt: Cj-5 Ön Diferansiyel omplemi arıyosun ? yani ayna mahritisi falan akslarna kadarmı üzerinde olacak ?

19. unal

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop araç ne öncelikle 5 6 7 8 hangi seriden ?
  20. unal

Satılık Unimog 404 S

Ynt: Satılık Unimog 404 S evet nacizanede olsa bilgi beceri var acelemde yok zaten ufak ufak halediyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri