Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman
ercan yanlış anlattım galba zaten basettiğim o idi işinin ehli yaparsa hakkı ile yaparsa sorun olmaz anlamında idi :)
evet cok nadir uygulanır ve uygulaması temelinde zordur adam gibi yapılırsa ( parantez açtımki şunu diyebilmek için olmaz demiyorum ama hakkıyla yapabilmek zordur cünki nedense bişeye olmaz denildiğinde akla şu...
görmeden aracı nasıl yapıldığını incelemeden bişe demek doğru olmaz bence tabi cünki bu tip işlerde birçok detay var
Ynt: Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı
Borçka ve arhavide gayet güzel araçlar var birkaç ay önce o tarafa gittiğimde görmüşdüm sahibide jeep meraklı bir arkadaş aslında birkaç tane daha böyle araç vardı yarın unutmazsam arar sorarım
Cj5 Ön Defransiyel Diskli C7 Defransiy
öncelikle yeni arkadaşlarımız nerden olduğunu belirtirse daha faydalı olunur .. ön defransiyel derkende dolumu boşmu akslar üzerindemi ayna mahrutisi varmı varsa oranı ne gibi bilgi verirseniz almak isteyen arkadaşlar daha...
Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır
bu kadar emek harcayıp yazmışsınız bilgi vermişsiniz sanırım iyi bir rektefiye ustasısınız Yalova da ise iş yeriniz o bölgedeki arkadaşlarımızı size yönlendirelim eminimki işlerini hakkı ile yaparsınız kolay gelsin iyi...
Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum
tamam yakın sayılır geldiğinde müsaitsem bende gelir senle bu araca bakarım söz vermiyorum ama dediğim gibi gelir bakarım müsait olursam :))
Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum
hangi aracı alırsan al resimle karar verme mutlaka aracı yakından gör incele cj gibi araçlarda ise mutlaka yanında anlayan birisi olsun teknik özelliklerini senesine göre olması gerekenleri bilsin ve imkan varsa aracıda...
Ynt: Saç Hardtop
cj5 e 3500 tl civsrına yapıyolar hardtıo cj6 ne kadar olur bilemiyorum kaynağı düşünme bence ama ille yaptıracağım diyosan muhtemelen sana 4500 maal olur yada cj8 den kesip koyabilirsin secim sana kalmış