Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Unimog 404 S
ülkemizde maalesef sadece unimog değil belli araçların değeri gercekden bilinmiyor anadoluyu gezerken nler denk geliyor ama maalesef coğı evraksız yada o kadar bakımsız olmuşki toplamaya değmiyor yoksa gercekden ülkemizde nadide...
kardeş payı ekibinden emrah kaman ın sizlere sunmuş olduğu fırsat sizlerinde bu ortamı görmenizi istediğimden şansınızı deneyin derin verilen ilanı olduğu gibi yayınlıyorum artık gerisi şansınıza
EMRAH KAMAN
Önemli!!
Evet kardeşlerim bir çok güzel mesaj ve istek...
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
5 aracdan 1 araç yapanı gördüm ercan sonrada bu cj diye ısırarla savaşdı hş daha kötüsü benim acımdan yedek parça isteniyor sonrada uymadı deniliyor yahu arak kozmopolit nasıl uysun...
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
o bölgede maalesef bu araçlardan anlayan cok azdır sen öncelikle şuna dikkat et ruhsatta ne yazarsa yazsın 4 silindirse willys 6 silindirse cj sersindendir araç cünki gece...
Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı?
ercan ne için kullanacaksın muayene içinse sök maslakdaki benim koltuğu işini gör getir :) olmadı az bekle arkada 2 tane koltuk var kafamda bir proje var onu yapacak olursam 1 tanesinide verebilirim :) gene olmadı...
Ynt: Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp
naçizane tavsiyem bolu gibi bölgeye değilde bence ilk başta daha yakın yerlere git ist isen şile gibi birkaç kampını daha temkinli bölgelerde tecrübe edinip eksiklerini gör bence abant gibi yerler artık eskisi gibi değil...
tüm yeni arkadaşlardan riça etmeme rağmen nedense bulundukları il konusunda ısrarla belirtmiyorlar yeni başlık olduğundan tekrar yazayım hangi il de olduğunuzu belirtirseniz o bölgede...
ercan korkutma arkadaşı hemen :)) öncelikle willys e o para verilmez bence tabi :) cj içinse sadece düz bişe bulabilirsin muhtemelende üzerine 15 civarı harcarsın ama en önemlisi...
Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)
estafurullah ercan gördüğüm neyse onu söyledim hoş bazen söylediklerimizden dolayı araç sahipleri hoşnut olmuyor ama ne yapalım :)) apaci umarım bayram hediyem olur kendime hep beraber görürüz...
Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)
ercan yapmışsın aracını 10 numara dersin tabi karavanda kamp da :))) senin araça hiçbişe yapılmaz ercan paşa paşa bin kampına da git dağınada cık :)) son zamanlarda kullandığım en güzel cj...
Ynt: Senkromeç
neçmi ustadan bulabilirsin en azından yardımcı olur numarası 0212 270 75 85 inan motor sporları neçmi inan yada suat inan ile görüşmen yeterli olur
1975 model unimog radyatörüne kadar sıfır koydum bakımlar vs yapıldı sıfır fren ana merkezi takıldı vs vs vs :)) kısacası ne gerekiyosa yapıldı 2015 5 ayına kadar muayenesi bile var aracın fiyatı 25 000 tl tel 0554 280 21 87
Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors)
kaboları ile fiyatı 750 tl bu distiribütörün fiyatı ..beyin bobin üzerinde direk perfosrman için :))
Ynt: Krank Keçesi
kece sorun değilde kesinlikle yerli keçe kullanma ve iyi bir ustaya yaptır bu arada grankıda kontrol ettir salgı varsa kasnakda yada grank yatağında diye yoksa tekrardan sana maliyet çıkar yerli keçe kullanırsan tekrardan cok kısa sürede...
Ynt: Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ?
marka model fiyat olarak cok değişir eğer marka model belirtilmezse aradaki farkı anlayamayan arkadaşlarımız bu s efer derki niye birisi 40 tl niye birisi 80 tl yoksa kazıklanıyormuyum diye düşünebilir o...