Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ?
arkadaşım cok kısa öz anlatayım değerli vakitiniz gitmesin hesap kitap bilmeden nasıl yükseltirseniz yükseltin araç yolda gezecek bircok yerine akynak ve buna benzer bişe yapılaçak
yapılmazsa araç kasılacak sorununuz yoksa hiç...
Ynt: baskı balata
uzun zamandır yazmıyodum ama gene bu derin mevzuya yazmak lazım )) öncelikle cakma balatadan randıman alamazsınız hatta cok kötü kalite baskı balatadanda randıman alamazsınız cünki baskı balatayı tam basınç uygulamadığından araç sıfır baskı...
Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA
murat arkadaşım 1500 civarı veya 2000 civarı malesef para istiyolar eli ayağı düzgün unimoglar 12 civarı fiyatı var 406 ların kupayada araba parası istiyolar malesef bend e kendime birkaç unimog seçtim ama bakalım sonuç ne olacak
Ynt: Jeep almayı düşünüyorum. Önerileriniz?
ilk yardım uygulamasını ben başlatayım öncelikle başlığı değişirseniz size daha faydalı olur jeep değilde arazi taşıtı veya istediğiniz aracın markasını yazarak başlarsanız aramaya sizin için daha kolay sonuç cıkar jeep...
bugün 118 80 arayıp istediğim bilgileri ilk kişiden alırken daha sonra telefon kesilince aynı bilgileri başkasından alamadığımı öğrendim işin dahada ilginç yanı int harici şikayet edebileçeğimiz bir mercisinin olmaması konuşmalar o kadar enteresandıki birisinin...
Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !!
öncelikle şunu belirtmek isterim nedense herkesde bir yükseltme 35 inç lastik takayım fikri var ...ama 35 inç gibi bir lastik takınca bircok konu atlanıyor takılmaya herşey takılır birde gercekler var ama mesela en başta...
Ynt: yardımlarınızı bekliyorum..
hangi ilde olduğunu dememişsin ama fırıncı isen ekmek taşıyacaksan bence bi doç al cok daha iyi parcası ucuz dünya kadar ekmek koyarsın arazili olanlarından dağada vur ormanada bayırada land masraflı gelir niva ufak gelir jeep...
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
sesim iyi değil ninni yerine sana koyun sürüsü vereyimde onları say citten atlat vs :)))
alttaki yarın öğretmenler için siyah kordele takarmısın benim için
yazının en başında bişe dikkatimi cekmişdi ama sormama fırsat kalmadı benmi yanlış okudum nedir 2 aydır jeep kullanıyorum diyosun ve herkesden iyiyim vs diyosun hiç düşündünmü senelerdir insanlar bu uğurda neler harcadı denedi bence sen önce bir yarış...
Ynt: jeep toprak yarısları ıle ılgılı bılgılerı olan yazabılır mı?
olmazmı var tabi sana linkini veriyorum bak gör
http://www.isoffchallenge.com/
yanlız tam kafana göre değilse konuşursun düzenleyen arkadaşlarla tam senin istediğin gibi bişe yaparlar sanırım neden...
:)))ben bu arkadaşı s evdim şimdiden kitle oluşturmuş kendisine :)) bide verdiğin linki izledim bu tip yarışa benzer yarış zaten yapılıyor istanbulda aracını kap gel birkaç ufak değişiklik yeter sanırım sana seni seve seve izlemeye gelirim birde o bideodaki...
3 dünya savaşına gidiyor ama ağır gidiyor :)))
alttaki bana ölümsüzlüğün sırrını getirirmisin nerden getirdiğin önemli değil yeterki getir :)
gecen hafta bende aynı dertten müzdaripdim olay şu öncelikle stres sinir yapmayacaksın sonra dolares diye kas gevşetici var onu alaçaksın sonrada famodin ranitap vs buna benzer ilaç olmadı midenin içine hortum s alıp...
gayet kolay anlatırım anlatmasınada mazhar osmanda ziyaretime gelecekmi acaba tüm sitedeki arkadaşlar :)) tabi birde abi bişemi kullanıyusun gibi yorum yapacaklar ki kullanmadıımı kanıtlamak içinde ayrı yeten test olacağımki...
keyfinin kahyası olamamda bayram boyunca benzinin litre fiyatı 1 tl diyerek keyfini yerine getiririm ( tabi bu şaka benzinin litre fiyatı değişmedi )
alttaki kahvelerde oturanlara boş boş oturmayın alın size süpürge etrafı...