Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

2. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

3. Derinderin

Discovery 2 Almak Istiyorum.

neler neler varmış buralarda,kardeşim benim epey olmuş bakamamıştım buralara.... gezicez tozucaz tabi,one life live it, yalnız pilavlar dubleydi sanırım,ye ye bitmedi,mekan istinye tepesi,

4. Derinderin

4.0 Estate Modeli

selam gençler,biraz gerilmiş ortam sanırım lakin kırılmaya gerek yok,kişisel bilgiler sahsı bağlar.atışmak çözüm değil. konu buradan yürür olmaz ise naçizane fikrimdir. günümüz yakıt maliyetlerine bakacak olursak 4.0 aracın benzinli hali epey yüksek,gaz ile kullanımıda randımanlı gaz ayarı ve...
  5. Derinderin

yani arabayı ve adamı bilmesem diyeceğimki uğraşamadı,sıkıldı. alo abi şu var alo abi bak şöyle bişey var, hadi değiştirelim kardeşim, abi sepet diyorum ne diyosun,hadi beraber yapalım be bro abi bak kendime aldım sanada aldım,vayy kardeşimm :smiley: ama kardeşim kısa zamanda sayısız telefon...

6. Derinderin

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

verilen bilgiler efsane.wj kullanıcısı değilim fakat teşekkürü hakediyorsunuz.bravo...

7. Derinderin

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

verilen bilgiler efsane.wj kullanıcısı değilim fakat teşekkürü hakediyorsunuz.bravo...
  8. Derinderin

Kamp Için Araç Içi Elektrikli Buzdolabı

bagajında buzdolabının çalışır vaziyette olması sorun olmaz,yeterki sağı solu tıklım tıkış eşya olmasın.hava alan bölüm boş olsun. kaliteli bir dolap evinde nasıl muhafaza ediyorsan etini balığını tavuğunu saklar. aracında jel akü olursa hatta harici bir yaşam aküsünden beslenirse çokta dert...
  9. Derinderin

Kamp Ekipmanları

kamp için kullanacağın ürünlerin ömürleri ve konforu maalesef ve çoğunlukla fiyatlarıyla eşdeğerdedir.15 liralık açılır kapanır koltukla 300 liralık koltuk arasında mutlaka bir fark var. ve bu balta dan termos a bıçaktan çadıra uyku tulumuna kadar geçerli bir kuraldır.

10. Derinderin

Kamp Ekipmanları

decathlon'dan çözersin.

11. Derinderin

aerodinamik bir saçmalama kaçınılmaz sanırım dediğiniz gibi,
  12. Derinderin

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

selam,yaklaşık 3 yıldır her fırsatta kamp hayatını yaşamaya çalışıyorum.gerek günübirlik gerek birkaç gecelik. şudur tavsiyem. az,öz... yoksa şu yazdığınız listeyi her okuyup kontrol ettiğinizde bir parça daha ilave edersiniz.

13. Derinderin

umut bey,yani merak ettiğim tarafı şu; vincin ön tarafa verdiği ağırlığı ve öne basmayı, sadece ön helezonlara uygulanacak misal belki 1 inç yükseltme sağlayacak parçayla dengeleyebilirmiyim? sizin araçta yükseltme yok sanırım. bahsettiğiniz g4 d2 helezon gizli vinç takılmış disconun bu...
  14. Derinderin

ben standart yayları terrafirma ile değiştirdim,sadece öne get uygulaması yaparım vinç takınca ortaya çıkan öne basma farkını alırım sanırım.
  15. Derinderin

aradaki farkı sadece 2 inç yükseltme sağlayan get denilen parça ile kapatamazmıyız?

16. Derinderin

yani söylenecek çok şey var, ayrıca o senin güzelliğin kardeşim.disco bahane dostluk şahane...
  17. Derinderin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...

18. Derinderin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri