Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Discovery 2 Almak Istiyorum.

minimal hesaplar

2. Derinderin

:) böyle numara sormamıştım ama kod u biraz araştırınca anladım demek istediğinizi,sanırım bu kodlu yay vincin öne yaptığı baskı farkını alan bir boya mı sahip,doğrumu anlıyorum yoksa başka bir görevimi var?
  3. Derinderin

gizli vinçli kasanın ön helezon numarası nedir umut bey.

4. Derinderin

10 bin net.üstü var altı yok.ha olmasada olur ayrıca.bir yazılım şart,onuda ben 650 tl ye çözdüm
  5. Derinderin

bence özeti şöyledir. egr iptal ediliyor. stage 1 yazılım yükleniyor. 2'' inç yükseltiliyor. tampon değişmeden gizli vinç. şnorkel takılıyor. 255,70,16 bf at.

6. Derinderin

2004 evet yok,takipteyim epeydir piyasası nedir ne değildir diye,hatta temiz 2003 bile tek tük var.

7. Derinderin

8. Derinderin

kullandığım aracın, piyasasındaki modifiye ve donanım çeşitliliği dünyasında kesinlikle orjinal kalacak en ufak değişiklik yapmayacağım düşüncem yazılım yüklenmişini kullanınca fikrimi anında değiştirdi. şöyleki,tonaj olarak bu motorda çok güçlü olmasına rağmen şehir içinde biiraz hantal .bu...
  9. Derinderin

10. Derinderin

naçizane bir şahsi fikir beyan edeyim. 2004 bir discovery sahibiyim ve bu aracın standardında olması gereken kesinlikle ve kesinlikle 2'' inc yükseltme ve stage 1 yazılım desteğidir. airmatic olanlar mantıklıdır.yüksek hali tam formudur.

11. Derinderin

disco 1 mi disco 2 mi tarafından bakarak bir parantez açayım, ilk üretiminden disco 2 nin son yılına kadar bakılacak olursa genel itibariyle 2003 2004 kasanın daha derli toplu,sorunlarından arındırılmış ve karizmatik olduğunu söylemeliyim.bir taraftan km olarak daha düşükler diğer taraftan...
  12. Derinderin

zehiri almış bir kardeşimiz daha.

13. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

14. Derinderin

15. Derinderin

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

selam,bende 2004 standart donanımı yaylı var.terrafirma 2 inç yükselttim.tepkimelerinde bir fark olmadı.
  16. Derinderin

17. Derinderin

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

2004 modele sahip biri olarak bir not ilave etmesem olmaz,orjinal kalacak,kılına dokunmayacağım diyerek 2 yıl kullandım,bir gaza gelip egr iptali 2inç yükseltip bf at lastik birde yazılımla aslında bu aracın orjinalinde böyle çıkması gerektiğine inandım,tavsiyede ederim. şöyleki,standart hali...
  18. Derinderin

mümkünse bilindik bir kaç ustanın elinden geçmiş olsun.alacağın zaman hangi ustalara gitmiş...

mümkünse bilindik bir kaç ustanın elinden geçmiş olsun.alacağın zaman hangi ustalara gitmiş önemli.mümkünse bir çok parçası değişmiş olsun,en genci 12-13 yaşında bir disco nun ömrünü tamamlamış bir çok parçası olur doğaldır,değişmişi olursa sana masraf olmaz sonuçta,km düşük olsun ama 200 bin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri