Arama sonuçlarınız

1. dopamin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

2018 kış kampı olur ise tabii ki aksilik olmaz ise varız 1-Atilla BOSTAN (ANKARA) 2-Gül BOSTAN (ANKARA) 3-Murat Cebbaroglu +2 kisi (İzmir) 4-ismail Alp (Ankara) 5-Şebnem Yıldırım 6-Cengiz Yıldırım 7-Fatih (İstanbul) 8-Sevim Demiraslan (İstanbul) 9-Oğuzhan Demiraslan (İstanbul) 10- Ömer GENÇER...

2. dopamin

1991 Model Kia Besta Hakkında

Mehmet istersen o iki şaftın ön kısımlarına kopma halinde tutacak askı yap allah korusun kasıntıdan seyir halinde iken koparır ise tedbir amaçlı
  3. dopamin

Teknoloji özürlü olunca öyle oluyor

4. dopamin

Tamam işte Km kadranı 110 gösteriyor olabilir ama hız 130.140 olabilir
  5. dopamin

Mehmet tekerlek çapı büyüdükçe şanzıman devir sayısı düşüyor bunların km saati şanzıman dan tahrikli o hız seni aldatmasın son sürati artar fakat çekiş kaybı olur eski haline nazaran bu aracın konforu bana göre birçok yeni araçta yok sağlamlık dersen şu satırları yazıyorsam ona borçluyum ben...

6. dopamin

Mehmet güle güle kullanasın demek düşer bana aracın ağırlık merkezi değişti virajlarda dikkat et birde lastik ebatları büyüdükçe frenleme mesafesi uzuyor bilgin olsun sağlıcakla kal

7. dopamin

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Geç olsun güç olmasın derler
  8. dopamin

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Sen yükselt beğenir isen bende yükseltirim kolay gelsin

9. dopamin

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Avukat bey bırak şimdi korando,yu ünimog,u besta ne alemde ondan haber ver o gelir hepsini üter

10. dopamin

Kolay gelsin direksiyona nasıl bir çözüm buldunuz?
  11. dopamin

İşin en zor kısmı yükseltme önlerin torsiyonlu olması işi bozuyor kolay gelsin

12. dopamin

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Elin cipi ile erdeğe gidince böyle söğüşlenmek Normal üretme tüket HER TÜRLÜ ÖTV STV ATV MTV KDV kazığına rağmen bu araca para bayıl bu köye bir fil az gelir
  13. dopamin

İyi akşamlar hocam besta ile kaza yaptım pert durumda ikinciyi bulduk onu topluyoruz sen ne yaptın çok profesyonelce iş çıkartıyorsun bravo izliyorum
  14. dopamin

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Nuray hanım affınıza sığınırım orada birkaç tane ayran delisi var onları eşşek kovalasın diyorum selamlar

15. dopamin

Merhabalar öncelik ile ben sizden özür diliyorum çok mahcubum yanılmışım mazeret uydurmayacağım
  16. dopamin

Kolay gelsin deliklerden şikayet ediyorsun ama o delikler hava sirkülasyonu yapıp bulunduğu bölgenin çürümesine mani oluyor bence geçenlerde hurdacıda iki çeker besta şanzımanı geçti elime şunun prizdirek dişlisini alayım dedim hurdacı tanıdık sökebilirsen al dedi o şanzımanı son vidasına...
  17. dopamin

f-Kafa bulmak için

18. dopamin

Merhabalar görüyorsunuz insanlar size yardım edebilmek için siteye üye olup ilk mesajını bu konuya yazıyor ne mutlu size
  19. dopamin

Peki fan mişürünü nereye takacağız radyatör mü değişecek?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri