Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Off Road Rotalarım

Merhaba Serdar Bey; Öncelikle çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince faydalı olması açısından paylaşım yapmaya çalışıyorum. Bundan 8 önce neredeyse İzmir in bütün dağlarında eski aracımla dolaştım rotalar çıkardım. Fakat onların hepsini pc ile birlikte kaybettim. Tekrar rotalar çıkarmaya...

2. turkergen

Vitara 2'' Yükseltme Operasyonu (suzuki Jlx 90 Model Cabrio)

Teşekkürler M3CSL, daha aracı 4 kişi denemedim fakat bugün yaptığım denemelerde kaldırım üstüne inip çıkarken arkaların değil de önlerin sürtme yaptığını farkettim fakat nereye sürttüğünü bir türlü bulamadım.Yüksek bir kaldırıma çıkarken araç fazla yatıp kalktığı için eğik olan taraftan arada...
  3. turkergen

Bu yükseltmede ön diferansiyel askı kolu kullanmadık. arkalara 5 cm öne 3 cm takoz koyduk. sizce askı kolu gerekir mi?

4. turkergen

Kamp Ve Arazİ İçİn Hangİsİnİ Almaliyim Suzukİ Grand Vİtara /duster/ Rav4

Merhaba..; Öncelikle carretta karavana modifiye yapmadan zaten arazi şartlarında yol alamazsınız. Bahsi geçen karavanı çekmek için normal araçlar da yeterli gelir. 4 x 4 tüm araçlar yakıt yönünden fazla gelecektir. Amacımıza göre araç seçmek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Daha önceki...
  5. turkergen

Yavaş yavaş ilerliyoruz.. sırada şnorkel , tepe lambaları ve telsiz uygulama resimleri gelecek..zaman oldukça bunları yapmaya çalışıp paylaşacağım...Herkese selamlar sevgiler..

6. turkergen

En son bütün parçaları tekrar birleştirdik ve ortaya çıkan sonuç, lastik sürtmeleri gitti. lastik ebatlarından dolayı eskiye göre 6 cm kazanmıştım. get ile 5 cm de kupayı yükseltmiş olduk toplam 11 cm yükseklik kazanmış olduk.. Diferansiyel ise lastik ölçüsüne bağlı olarak eski lastiklerime göre...

7. turkergen

ön yayları biraz zor yerinden çıkarıyorsunuz..takozlarla birlikte takması da hayli zorluyor. Takolzları takmadan önce buradaki ince lastik takozlarıda çıkarıp takozların altına takmayı unutmayın
  8. turkergen

Sıra geldi en zor kısıma. Ön tarafın yükseltmesi. Ön taraftaki zorluk benim ki gibi eski araçların amortisörlerini sökerken karşınıza çıkıyor ve bir de ön yayı sökmek biraz sıkıntı yaratıyor. Onun haricinde aslında zorlayan bir şey yok. Ön tarafta amörtisorleri tamamen çıkarın çünkü en üst...
  9. turkergen

bu arada üst resimde görülen arka diferansiyel hava çıkış kısmındaki hortum kısa geldi. yerine 5 tl ye 10 cm daha uzun benzin hortumu aldık uzunluğunu ayarlayıp kesip yerine taktık.Hava atışı olduğu için benzin hortumu iş görecektir.

10. turkergen

Diferansiyel takozunu yerine taktık

11. turkergen

arka amartisör uzatma parçalarını yerine taktık
  12. turkergen

bu arada farkettik ki amortisor istinat takozunu ve dipteki ince lastik takozu sökmemiz gerekiyor. İşlem sırası şu şekilde olmalı.. En dipte yükseltme takozu sonra ince lastik takoz ve en sona istinat takozu sonra yaylar olmalı.Üstteki resimdeki gibi hemen takozu koyup oldu bitti yapmayın bizim...

13. turkergen

Öncelikle kit 2 adet arka yay takozu , 2 adet amortisor uzatma parçası, 1 adet diferansiyel takozu , 2 adet ön yay takozu ve 2 adet amortisor kule uzatma parçasından oluşuyor. Tabi kitin direk resmini çekmeyi unutup sökme takma işlemine koyulduk.. Önce arkalardan başladık ki en kolay bölüm...
  14. turkergen

Merhaba Arkadaşlar; Sizlere de fikir vermesi açısından 90 model vitarama yapmış olduğum yükseltmenin fotoğrafları ve bilgi paylaşımıdır. Lütfen sizlerin de uygunsuz gördüğünüz veya kafanıza takılan yerleri bildirmenizi rica ederim Daha önceki aracıma 1'' yükseltme yapmıştım ve 215/75/15 lastik...
  15. turkergen

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Herkes Çok güzel bilgiler vermiş, çok faydalı bir hale gelmiş konu. Bu arada arkadaşlarımızdan biri yorumlarında bahsettiği için değinmek istedim. Ssangyong larla ilgili site içerisinde ufak bir araştırma yaparsanız gizliden gizliye araçların fiyat / performans durumlarının çok iyi olduğu...

16. turkergen

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Ben teşekkür ederim; Terioslar hakkında bilgim yok ama konu başlarında Terios olması lazım TERIOS buradan bilgi alabilirsiniz. Sürekli 4 çeker araçlar şehir içi veya dışı kullanımı fark etmez normal araçlara göre çok yakarlar.Bunu en azından biraz düşürmek için isteğe bağlı 4 çeker araç...
  17. turkergen

Ofroad Arkadaşı

Merhaba, Bulunduğunuz bölgeye göre OFF-ROAD GEZİLERİMİZ buradan arama yapmalısınız.. Egebölgesi için ornek .. EGE
  18. turkergen

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Merhaba; kamp atılacak yerler genelde normal araçlarla gidilemeyecek yerler oluyor..En azından araçla kamp eşyanızı belirli bir yere kadar taşımalısınız. Bunun için yüksek bir araç almalısınız. Ford focus sizi uzak ve asfalt yollar için götürebilir ama sonrası için üzebilir.Bunun için hem...

19. turkergen

Almak Için 4 Adet 215/75/15 At Veya 215/80/15 At Çıkma Lastik Arıyorum

235/75/15 lastik alınmıştır..konu kaldırılabilir. 205/70/15 lassa competuslar satışa çıkmıştır.. satış için Satılık 4 Adet 205/70/15 At Lassa Competus
  20. turkergen

Satılık 4 Adet 205/70/15 At Lassa Competus

FİYAT 750 TL dir. Lastik ölçülerimi değiştirdiğim için boşa çıkan temiz durumda 4 adet 205/70/15 AT lassa Competus lastiklerim satılıktır. Sadece 1 adet lastikte yama mevcuttur. Dişleri iyi durumdadır.Görünen yırtık vs yoktur. İzmir içi elden teslim tercihimdir. Ofisime yakın lastikçi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri