Arama sonuçlarınız

1. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tebrikler... Forumda yeni olduğum için ödül olaylarında pek bilgi sahibi oldugum söylenemez.. Ama konuyu biraz açarsaniz biraz cömertlik yapabilecegim anlamina gelebilir... ;)

2. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hierapolis(Pamukkale) değiiiiiil.... Cevabı verebilirim... (yoğun istek üzerine!!)
  3. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Isparta Değil.. Görmeden önce ben de fotoğrafların Türkiye'ye ait olacağına inanamamıştım.. Ama bu, daha sorularımın ilki :D

4. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Diğer görüntüleri... Not. Bu arada Assos ve Truva da değil!! Son İpucu: İç Batı Anadolu'da...
  5. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Afrodisias Allianoi Ani Hierapolis(Pamukkale) Apollonia Arykanda Aspendos Didim Efes Phaselis Frigya Gordion Halikarnas Hattuşaş Kadyanda Kanlıdivane Kapadokya Kaunos Knidos Xanthos Kyaenai Letoon Limra Mausoleium Milet Misis Olympos Patara Perge Bergama Priene Pınara...

6. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hayır Bergama Akropol'ü ya da Akslepion'u da değil.. P.S. Pek bilinen bir antik kent değil..

7. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hayır Batı'da..
  8. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Deniz kıyısında da değil.. :P hadi bu ipucu olsun..
  9. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Side değil.. Çanakkale değil...

10. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Türkiye Tabii ki.. (((Tr'de neler var Gerçekten GEZEN BİLİR!! ))) ;)

11. M

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Neresi Burası?? Merhaba; bu benim ilk mesajim.. Tr'de neler var Gerçekten GEZEN BİLİR!! :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri