Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

Mevcut Hamağa Cibinlik (sineklik) Ilavesi Ve Tarp Önerisi Gerekli

Veya komple 2 kişilik hamak, cibinlik ve tüm bağlantıları dahil bu ürüne de bakabilirsiniz. Ben aldım ve eşimle birlikte kullanıyorum, çok sağlam çıktı, tavsiye ederim US $20.94 48% Off | 290 x 140cm Outdoor Hammock Swing with Integrated Mosquito Curtain Bugs Net Extension Straps Clips Ground...

2. EL_Guapo

Mevcut Hamağa Cibinlik (sineklik) Ilavesi Ve Tarp Önerisi Gerekli

Buna bir bakın isterseniz : US $11.74 48% Off | Ultralight Hammock Mosquito Net Outdoor Camping Tent Breathable Anti-Mosquito Mesh Tent Net Summer Beach Mesh Tent Drop Shipping https://s.click.aliexpress.com/e/6idod5tUr
  3. EL_Guapo

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

İyi günler dilerim, Ben de epey bir araştırma yaptıktan sonra ağır off road yapılmayacaksa kamp işleri için en uygun araçlardan birisinin Rexton olduğuna karar verdim ve kendim için aşağıdaki notları aldım. Fayda sağlarsa diye size de yolluyorum : Eksileri & Yapilacaklar : ses sistemi...

4. EL_Guapo

İyi günler dilerim, Ben de epey bir araştırma yaptıktan sonra ağır off road yapılmayacaksa kamp işleri için en uygun araçlardan birisinin Rexton olduğuna karar verdim ve kendim için aşağıdaki notları aldım. Fayda sağlarsa diye size de yolluyorum : Eksileri & Yapilacaklar : ses sistemi...
  5. EL_Guapo

6. EL_Guapo

Doğru Aracı Seçmeme Yardımcı Olurmusunuz?

%100 doğru yönlendirme, boşa para saçmayın, sabredip, bekleyin, biriktirin bütçeniz olunca girişin

7. EL_Guapo

Kamp Aracı Tavsiyesi

Bu bütçeye az yakacak ve masraf çıkartmayacak araç pek imkan dahilinde değil, çok iyi niyetle başlayıp hüsranla sonuçlanan bir hikayeniz olur. Bütçeyi arttırmadan girişmeyin derim, paranıza ve harcayacağınız zamana yazık olur. Sabredip, beklemek en iyisi.
  8. EL_Guapo

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

Benim size kendi aldığımız üzeri fileli ve çift kişi olarak kullandığımız ve çok sağlam bulduğumuz bir hamak önerim olacak, değerlendirmek isterseniz link’ini aşağıda veriyorum US $20.94 48% Off | 290 x 140cm Outdoor Hammock Swing with Integrated Mosquito Curtain Bugs Net Extension Straps...
  9. EL_Guapo

Atv, Bisiklet & Kano Taşıyıcı Römork Arayışı (toy Hauler Camper)

Evet gayet güzel, tek eksiği Atv yükleme kompartmanı gibi duruyor. Ama gene de iyi bir alternatif.

10. EL_Guapo

El Guapo der ki :) Evet haklısınız, sanırsam kendim bir şekilde yol almam gerekecek ve burada iyi bir usta tarafından daha iyisinin yapılacağından da kuşkum yok ama konu hakkında hiçbir tecrübem olmadığından o iyi ustaya denk gelememekten ve resmi evrak işlerinin içerisinde boğulmaktan, oradan...

11. EL_Guapo

Sevgili cmax dostum, Önerin için teşekkür ediyorum fakat Crawler’lar benim istediğim olanı veremiyorlar maalesef. Onların modelleri ufak karavan ve mutfak/tuvalet/şarj ünitesi/saklama alanlarından oluşuyor. O anlamda bir ürün isteyenler için bence pahalı olsa da mantıklı bir çözüm...
  12. EL_Guapo

Evet aynen öyle. Ama ben bu tarz bir ürün yapabilen bir firma henüz bulamadım. Aslında en alt fotoğraftaki model oldukça basit gibi duruyor. Buna ilaveten bir sıcak su sistemi ile açık duş ve lavabo ekletebilse, etrafına da solar ile beslenen ışık sistemi ve şarj ünitesi ile bir de buzdolabı ile...

13. EL_Guapo

Kamp Yeri̇

An itibari ile kalabalık durumu nasıl acaba?
  14. EL_Guapo

4 Veya Max 5 Kisilik Sıfır Iran Çadırı 5 Sn Kurulum 2x220 Boy 2m

Ürün kesinlikle bir giyinme kabini, aynı boyutlardaki benzerinden bende var. Çadır olarak kullanamazsınız ama giyinme kabini, wc ve duş alanı olarak çok faydalı
  15. EL_Guapo

Moderatörlere Atv & Utv Ana Konu Başlığı Ile Römork Ana Konu Başlığı Açılması Için Taleptir.

Sevgili Gezenbilir moderatörlerimiz, yaratmış olduğunuz bu muazzam sitede inanılmaz uzun saatler geçirdim, geçiriyorum ve her aklımın takıldığında, bir şeyleri araştırdığımda en doğru bilgileri bulucağıma inandığım ve güvendiğim bu foruma başvuruyorum. Şimdi de yeni araştırmam ATV, UTV ve...

16. EL_Guapo

Herkese merhaba, Ben binek aracın arkasında Atv, 2 ad. bisiklet, 1 ad. kano veya ufak 1 bot ile kamp malzemelerini ve belki odun sepeti de olan bir Off Road römork arıyorum. Amma çok şey istiyorsun diyenler olabilir ama böyle ürünleri internette görüyorum ve içim gidiyor. Bu ürünün İngilizce...
  17. EL_Guapo

Kamp Yeri̇

Kam Şimdi baktım kamprota da yok maalesef
  18. EL_Guapo

Kamp Yeri̇

Evet ios’ta yok maalesef

19. EL_Guapo

Kamp Yeri̇

Ben de bahsettiğiniz camp map turkey isimli aplikasyonu indireyim dedim fakat ios’ta böyle bir aplikasyon gözükmüyor, sadece android için olabilir mi? Alternatif olarak ben “Doğaya Kaçış” “Kamp - Türkiye Kamp Yerleri” “Milli Parklar” ve “Outdoor Türkiye” gibi aplikasyonlar buldum.
  20. EL_Guapo

Yörüklerin Peşinde Giderken Hangi Arazi Aracı Önerirsiniz

Bütçe ve bagaj büyüklüğü ihtiyacınız seçeceğiniz araç için çok mühim. Ben size kısaca kendi araştırmalarımdan bahsedeyim. Eğer büyük bir bagaj ihtiyacınız yoksa ve fazla yakıt harcamasın diyorsanız Suzuki Jimny/Samurai, Daihatsu Terios, Lada Niva veya Dacia Duster. Niva’nın Allah korusun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR