Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

Ben forum icerisinde bu konu ile alakali olarak halalara biyik yapildiginda amca olarak davranildigini okudugum icin başlığı açtım. Bakalim bilenlerden ne cevaplar gelecek

2. EL_Guapo

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

İyi günler, benim bugünkü sorum Pick-up'ların kasasını kapatıp, ruhsata işletince hız limitinin artıp artmadığı hakkında, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  3. EL_Guapo

Pick-up'ların Otoyoldaki Hız Limiti Problemi Hk.

birde arka kasaya hardtop taktırıp ruhsata işletince otobanda 110 km ve %10 fazlasıyla gidebiliyorsun,diğer yollarda aynı oranda artıyor çünkü kapalı kamyonet sınıfına geçiyor o zaman. Sevgili Fsmy, %10 olayı tüm araçlar için geçerli olan bir değer olduğu için onu dikkate almadan seçim yapmam...

4. EL_Guapo

Tesekkurler Kartalveat, tum pick up’lar kamyonet sinifinda geciyorsa 95’i gecemiyorlar. Peki vergisi normal binekler ile ayni alinan 4x4 pick-up’lar veya ruhsatinda hususi oto diye gecen pick-up’larda ayni limitlere mi sahip? Ayrica tum pick-up arac marka ve modelleri kamyonet sinifinda...
  5. EL_Guapo

Herkese iyi günler, paralı otoyollarda binek araçlar için 120 km. olan hız limiti pick-up araçlar için 95 km. ile sınırlı mı acaba? Bir iki konu başlığı altında bu şekilde bir bilgilendirme gördüm ve doğruluğunu teyit etmek istiyorum. Bu hız limiti 4x4 pick-up ve 4x2 pick-up için aynı mıdır...

6. EL_Guapo

2012 Model Ile 2015 Modeldeki Arazi Vitesi Farkından Dolayı Performans Kaybı Var Mı?

Çok feci olmuş, geçmiş olsun. Şu anda araştırmalarımı 4-5 araç üzerine yoğunlaştırdım ve müthiş bir kararsızlık içerisindeyim. Her birinin ayrı ayrı artı ve eksileri var. Araştıra araştıra en doğrusuna ulaşmaya gayret ediyorum. Aşağıda bunları maddeledim gibi, konu hakkında yardımınız olursa çok...

7. EL_Guapo

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

A/T lastik deneyimim yok yalnız buz ve kar için benim bildiğim kadarı ile kış lastikleri kullanmak en güvenli seçenek. M/T'nin ise bu konuda çok kötü olduğunu biliyorum.
  8. EL_Guapo

Toyota Hilux Vİgo 2005-2014 Alt Koruma Zirhi 3mm Kalinliğinda

Numaranizi kaydediyorum. Su anda lazim degil ama ileride olacak gibi. Anladigim kadari ile her arac icin yapabiliyorsunuz, dogru mudur?
  9. EL_Guapo

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Bildigim kadari ile benzinlilerde de pek problem cikmiyor zira bunca sayfa icerisinde de benzinlilerin hakkinda pek negatif bir seyler yazilmamis ama gene de kullanicilari cevaplarlarsa daha dogru olacaktir.

10. EL_Guapo

Offroad Araç Yapımı

Merhaba Serkan bey, ben de bundan yaklasik 3 ay kadar once ayni sizin gibi yapilmis Defender’lari gozlemleyip asik olmus ve illa ben de kendime boyle guzel bir kamp araci yapicam demistim. Ardindan arastirdikca bu isin icerisinde olanlarin, hatta en iyi ustalarin dahi bu araclari ne kadar iyi...

11. EL_Guapo

Toyota Hilux Vİgo 2005-2014 Alt Koruma Zirhi 3mm Kalinliğinda

Muzaffer bey, Bu üründen Mitsubishi L200 içinde yapıyor musunuz? Bir de rica etsem standart saç+kum boya ile paslanmaz ve aliminyum farklarını yazabilir misiniz?
  12. EL_Guapo

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

Sevgili Hasan acar, Dun Avustralya Airbag Man firmasi ile 1/1 gorustum ve konuyu kendilerine de izah ederek urunlerinin arac bosken ziplama problemini kesip kesmeyecegini ve sürüş konforunu arttirip arttirmayacagini sordum. Aramizda gecen konusmanin da ekran goruntusunu aldim ve bu yazima...

13. EL_Guapo

Evet cok haklisin, Airbag Man’inki kit olarak satildigindan cok mantikli bir cozum sunuyor gibi. İcten kumandali ve basinc gostergeli bir kompresör ile de basinc kontrol edilebilir. Sistemde ariza olsa bile dedigin gibi en kotu ihtimal ile tum hava indirilip makaslarin uzerinde devam edilir. Tek...
  14. EL_Guapo

2012 Model Ile 2015 Modeldeki Arazi Vitesi Farkından Dolayı Performans Kaybı Var Mı?

Merhaba arkadaşlar, Ben kendime 4x4 L200 almak istiyorum. Fakat 2015'teki yeni kasada gerçek arazi vitesi yerine çevrilerek mod'ları seçebileceğiniz bir düğme kullanıldığını görüyorum. Bu modelden öncekilerde ise hep gerçek bir arazi vitesi mevcut. Benim L200'ü seçmeye kadarki serüvenimde ise...
  15. EL_Guapo

Ben firma ile görüştüm, evet körükleri yapıyorlar, yanında kompresör ve hava tankı da satıyorlar fakat montajını yapmıyorlar. Montaj ile alakalı da bu konuda beni daha bilgili birisine yönlendirdiler. O kişi de bu işlerin aslında tüm gelişmiş ülkelerde belli araçlar için argesinin tam olarak...

16. EL_Guapo

Sevgili Hasan Acar, Hilux’a montaj videosunun linkini atabilir misin? Bir de urunun markasi “Airbag Man” midir?
  17. EL_Guapo

Zannedersem bu urunden gecen gun cok severek izledigim Wheeler Dealers (Tamirat-Tadilat) programinda bir pick-up’i adam etmeye calisirken bahsettiler. Urun “hava yastikli yay” diye geciyor olmali. Bu urun en mantikli cozumu sunuyormus fakat o aracta bu urunu kullanabilecekleri bir alt yapi...
  18. EL_Guapo

Monte/demonte Olabilen Portatif Isı Şemsiyesi Arayışı Hk.

Sevgili Taner Sarp :) Zaten bir diğer yandan da ilk yardım örtüleri ile oluşturmayı düşündüğümbir branda projem de var :) Daha kalın bir kumaşa bu ilk yardım örtülerini dikip, 2 kenarından uzun batonlarla sabitleyip arka plana yansıtıcı olarak kullanayım diyorum. Vallahi yakında zihni sinir...

19. EL_Guapo

Simdi netten fiyatlara baktim. 12 kg tupun İstanbul Anadolu yakasindaki fiyati markasina gore 91 TL. ila 99 TL. arasinda degisiyor gibi.
  20. EL_Guapo

Pek dusundugum kadar verimli degilmis gerci ama hafta sonunu idare eder. Dusuncenin arkasindaki asil amac esimi de kis kamplarinda rahat ettirmek ve onu da dahil edebilmek. Cok usudugu icin gelmek istemiyor. 12 kg.’lik tupun guncel fiyati nedir acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri