Arama sonuçlarınız

1. rauf

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri Onur bey haklısınız ilk sahibi eteklerde cürüme olduğunu gormüş aliminyum ile kaplamış.Sonradan arkadaşlar ile makasları kontrol ettik kaliba hata makaslarda düzelmiş makascıya gidip göstericeğiz eğer tespitimiz doğru ise kavis verdireceğiz.Anlaşılan eski sahibi...

2. rauf

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Değerli arkadaşlarım konuya verdiğiniz cevap ve önerileriniz icin cok teşekkür ederim ilerde sizlerden aldığım fikirler üzerine nasıl hareket ettiğimi yine burada cevaplıyacağım hoşca kalınız.
  3. rauf

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Sayın arkadaşlarım ben uzun süre ara verdiğim karavan kampcılığına 10 sene sonra yeniden başlamış durumundayım.Siz gezen bilir üyesi arkadaşlardan aşağıda değineceğim konu icin fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Malumunuz üzere kamp sahaları...

4. rauf

İncekum Orman Kampında Kuzu Palazı Avı (Video)

Ynt: İncekum Orman Kampında Kuzu Palazı Avı (Video) Cem kardeşim ben o şarkıyı internetten indirmiştim isim şöyle (Dj Shantel-Disko partizanı) Ayrıca fon müziği olarak kullandığım başka sanatcıların yapıtlarıda var mesela,Cahit berkay,Doğan canku gibi selamlar.
  5. rauf

Ynt: İncekum Orman Kampında Kuzu Palazı Avı (Video) Günay bey ben eski bir karavancıyım aslında bu sene kısa ama seneye kısmet olursa daha uzun bir gezi tasarım var.Tabi bu gezilerimde gerek hareketli gerekse hareketsiz görüntülerim olucak tıpkı balıkcı adasındaki balık avı görüntülerim...

6. rauf

Ynt: İncekum Orman Kampında Kuzu Palazı Avı (Video) Evet haşmet kardeşim saydığıız bu güzelliklerin arkasındaki bu fiat politikası bütün tatilci ve kampcıların şikayet noktası ancak yapacak bir şey yok.Hic bir şekilde ticari oluru ve sebebi olmamasıda olayın bir başka yönü.Mesela karavancılar...

7. rauf

Alanya'dan Kareler (Video Slayt)

http://beta.dailymotion.com/playlist/xryl2_merauf_slaytlartaryflertanitim-gurubu/video/x6lr1w_alanyadan-kareler_travel
  8. rauf

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri Sayın onur bey Elimde 1993 modeli Sizin eski bir modeliniz var yeni temin ettim o kadar seneye rağmen gerek şasi gerekse ahşap muhteviyatı cok iyi durumda .Aşağıya resminide ekliyorum.Benim problemim lastikleri halen üzerinde 155.SR.13 ebetında lastikleri var...
  9. rauf

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Serkan bey ben cekme karavanıma elbise dolabı ve hemen yanındaki dolabı iptal edip banyo ve Wc bölümü yapıcağım elinizdeki Wc benim işime cok yarar isterseniz ödemeli olarak kargo ile adresime gönderebilirsiniz. Rauf Usluer Saray mah.Ahmet yesevi...

10. rauf

İnşallah konuyu doğru yerde acmışımdır!.Efendim 7-8 sene İstanbuldan her okul tatilinde önce cadır bilharire karavanım ile gelip 3 ay gibi bir tatil yaptığım yerdi Avsallar Orman kampı.Tabiki burada kurduğum cok dostluklarım vardı,Göcmen kuşlar gibi türkiyenin ceşitli şehirlerinden gelir...

11. rauf

Alanya Avsallar Orman Kampı(VİDEO SLAYT)

Kıymetli arkadaşlarım seyredeceğiniz slayt gecen sene Kamp sezonu acılmadan cekilmiştir.Daha evvel Orman bakanlığına ait Bu Orman ici kamp alanı maalesef Kiraya verildikten sonra uygulanan fiat politikası ve gerek temizlik gerekse haşere ile mücadelede gerekli ihtimam gösterilmediğinden burada...
  12. rauf

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu SELAMLAR DOĞA TUTKUNLARI. Ben alanyada mukim aslen gelibolulu uzun yıllar cadır bilahire karavan kampcılığı yapmıştım.Alanyaya yerleştikten sonra karavanımı satmıştım nasılsa zaten kamların piknik yerlerinin olağanca bol olduğu yerdeydim.Bundan 15 gün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri