Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Telefona yukleyip bir olceyim ancak gunluk gittigim yol 45 km bundan dolayi km yaklasik ayni GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erek.65

Ayni motor ayni lastik ebatlari 65 kr. Yakiyor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erek.65

Musso nun yakitini olcebildinmi? GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erek.65

Katiliyorum ancak arabayi satmam lazim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

Bu konu ile ilgili farkli yontemler varmi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

Arabayi satmam lazim 17 bin yazmis adam iyice dusurduler starsam 3.2 benzinli iyi olurdu GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

bizim mussoda egr iptal edilmis arabada turbo yok bu motorlara turbo uygulamasi nasul olur GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

senin musso ne yakiyor baktinmi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

tesekur ederim sagolun cengiz abi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

ben baktim okuyamadim pas ve yağ kaplamisti islem görmus ding il etrafinda mavi silikon var GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erek.65

bizim ucuzcular burda 3.9 veriyor artik oradan doldururuz GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erek.65

hafta sonu arabayi arsayla takas ettim pazar gunu uyuyamadim dun arabayi geri aldim 4 yasindaki oglum degisik araba geri geldi diye cok sevindi 41 yasindayim bu arabayi sevmisiz demek GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

kardesim aracin hayirli olsun musso guzel bir arac GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erek.65

selam musso nun 4x4 calisiyor sorun yok dedi usta GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

arabasi duzvitesti sanzimanda sorun vardi arabanin ne oldugunu bile bilmiyordu bu lastikler karda kayiyor dedi At lastik oldugunu anlatim gezenbilliriden ve siteden bahsettim sorunlarini ve cozumler icin buradan bulacagini anlatik GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

bende ilde tek basima saniyordum GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

hayirli olsun guzel olmus bu tip yeni takilan aparatlar icin ekstra akumu takacan vinc arti sis farlari icin GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

cengiz abi seninde arabada farkli bir korna takmislarmi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erek.65

evet N De yapiyorum GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

yarin bize sanayi gozuktu demek kucuk birader CNC ci yazdiklarinizi gostereyim hem cant hemde sanziman ve mazot pompasini gostereyim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri