Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Tanıdığım ve çevremde ki tüm karavancılar hepsi geçen sene kasım ve aralık aylarında Ankara Sigorta'ya geçmişti. Çevremde Kasım 2015 e kadar sigortasını yeniliyecek kimse pek yok. O yüzden son fiyatlardan heberimiz yok. Dikkat ederseniz sigorta...

2. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bir arkadaşım geçen sene Ekim ayında 510 TL ye yaptırmıştı. Bu sene ki fiyatını bilmiyorum.
  3. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ziraat Bankası şubelerine gidip, Ziraat Sigorta'yı denediniz mi? bazen uygun fiyat veriyor.

4. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sbm.org.tr ye defalarca girdim. Otomobiller icin fiyat veriyor. Karavanlar icin verniyor.
  5. aslanahmet

Bende T5 Alarak Karavanlandım

Ynt: Bende T5 Alarak Karavanlandım Karavanınız çok güzel dizayn edilmiş. Güle güle kullanın.

6. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Hazine Müsteşarlığına Sigortacılık Genel müdürlüğüne ben de mail attım.

7. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Çok kötü haber :(
  8. aslanahmet

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 Güzel haber :) Takipteyim.
  9. aslanahmet

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Takipteyim şimdilik :)

10. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Buradan anlaşılıyor ki karavancılar kaza yapmamaya dikkat edecek. Ufak kazaları da cebinden öderse daha avantajlı. Eğer ufak da olsa hasarı olursa 2000 TL gibi primlerle karşılaşması ihtimal.

11. aslanahmet

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Hayırlı olsun. güle güle kullanın
  12. aslanahmet

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Ben yapılı almıştım. Ama anladığım kadarıyla ince siyah matlardan var. Hem esnek olmasından dolayı her yere uyuyor. Hem de fazla kalınlık oluşturmamış.

13. aslanahmet

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çalışmalarınız da kolay gelsin. Benim T4 karavanda arkada çekyat şeklinde ikili orjinal vw koltuğu var. Emniyet kemeri ve kafalıkları da mevcut. Muayene zamanı emniyet kemerini aradan alta saklayıp...
  14. aslanahmet

Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey

Ynt: Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  15. aslanahmet

Türkiye Karavan Fuarı

Ynt: Türkiye Karavan Fuarı Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Rüyasında tabii :) ;D Fuarcılık ciddi maaliyetli iş. Türkiye'de bunu kaldırabilecek ne karavan üreticisi var (Zaten topu topu 9 - 10 taneler) ne de talebi karşılayacak müşteri potansiyeli var. Doğa ve av fuarıyla birleşik...

16. aslanahmet

Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015)

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Paylaşım için teşekkürler. Keyifle okudum.
  17. aslanahmet

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Yatak da oluyor
  18. aslanahmet

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Ankara da Hikmet Usta var. T4 ve T5 ler için tavan kalıbı çıkarmış, pop up tavan üretiyor. Oldukça da başarılı gözüküyor. İrtibata geçilse belki T2 için de kalıp çıkartır.

19. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Haşmet, Tayfun, Yusuf Bey beğenileriniz için teşekkür ederim.
  20. aslanahmet

Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır...

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Çok güzel... Hayalimizde ki maceralar bunlar :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri