Arama sonuçlarınız

1. boraaygul

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) cem bey 2 kişi katılacağız

2. boraaygul

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) arkadaşlar merhaba bir aksilik olmazsa bende kampa katılmayı düşünüyorum
  3. boraaygul

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı arazide aks keserse ve çekicini gelmesi mümkün değlise sizlere pratik bir çözüm önereyim 1 metre uzunluğunda ağaç bulup resimde görüldüğü gibi cırt ile bağlayıp 3 x 3 olarak yola devam edebilirsiniz

4. boraaygul

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı aracın arka tekerlekleri sürekli kilitli, virajlarda araç kasıyor ve lastik çekiyor şehir içi kullanımı için sakıncalı, ama arazide çok başarılı, araçta büyük lastik ve % 100 kilit varsa ve limitleri zorluyorsanız mümkün aks kesmesi kaçınılmaz.
  5. boraaygul

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) gezi çok güzel paylaşım için teşekkür ederim.

6. boraaygul

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Merhaba benim xj de % 90 detroit kilit var arazide çok başarılı , 3 defa sağ aks kesti Limited slip kilit ile değiştirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla lastik üç tur attıktan sonra kilit devreye giriyor

7. boraaygul

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Merhaba Dana 35 limited slip kilit 800 tl civarında Tar otoda var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri