Arama sonuçlarınız

1. B

Karavancının En Büyük Kabusunu Yaşadım

Uzuun bir süreden sonra merhaba :smiley: konu çok ilgimi çekti. Bence de iki taraf da haklı :p. Konuyla ilgili kendi görüşümü yazmak istedim. Ben yıllardır çadır ile kamp yapıyorum. Bi arkadaşın bahsettiği gibi Türkiye’nin en güvenli olduğunu düşündüğüm karadenizde yapıyorum bu kampları hep...

2. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Teşekkürler. Evet ingiltere ve amerikada bu model çok yaygın. Ancak avrupada çok zor bulunuyor. İngilizin direksiyonu terste, amerikadan getirtmek başlı başına stres.. bu arada, her an 10-20 arası benzer araç satılıyor mobile.de de.. vatandaşlık işi olur olmaz bikaçını gezip karar vericez.
  3. B

Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları

Merhaba, karavanda az tecrübeli ama çok araştırmış ve karavansız da olsa, çok gezmiş birinin tavsiyesine ne kadar ihtiyacınız var bilemiyorum.. :smiley: belki lazım olur diye özet geçeyim yine de.. - Avrupa’da gezecekseniz, kasetli sistem şart oğlu şart maalesef.. (ya da 10-15 m. gırtlak...

4. B

Karavan Kiralama Anketine Yardım Ricası

Hayırlı olsun projeniz.. zor bir işe atılmışsınız ama türkiyede çok ciddi boşluk olduğunu düşünüyorum bu sektörde.. - bu işi profesyonel yapan 1 firma bile yok.. bu hem iyi hem kötü.. iyi çünkü talep çok arz yok.. kötü çünkü bu işi merdiven altı yapanlarla fiyatta rekabet edemezsiniz.. - fiyat...
  5. B

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

aaa evet hatırladım şu an.. nasılsınız ? :smiley: Uzunlamasına yatak konulması üzerine ufak bi sohbet yapmıştık.. Karar sizin tabi ama biraz gezin bence aracınızla. Çok emek ettiniz sonuçta.. şöyle bi 3-5.000 km yapın :smiley:. Feci imrendim valla şu an.. ben aylardır hazır araç bakınerken...

6. B

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Abi sen naaptın yaa :smiley: . İlk kez okudum serinizi.. . Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık! . Müsadenizle bir alkış da benden.. . Başta satıyoruz demiştiniz.. sonlarda fiyat görmeye çalıştım.. ancak ben mi göremedim? Siz mi vazgeçtiniz? Ne oldu acaba ?

7. B

Bu güzel detaylı anlatım için çok teşekkürler abi.. Ama sonuçta önde de otursan, arkada da otursan aynı problemlerle karşılaşacağız değil mi ? Yani, Keyifl bir manzaraya sahip olmama sorunu iki tasarım için de söz konusu.. O yüzden bu durumu (-) olarak düşünmemek lazım bence ? Bahsettiğiniz...
  8. B

Vanlife | Sara & Alex on Instagram: “Life changes and so will your van. This is one of my favorite photos of our rig and looking back it’s amazing to see how many things we…”
  9. B

Vanlife | Sara & Alex on Instagram: “I read a statistic the other day that said 85% of people in the U.S. hate their job. That used to be us too. Yesterday we visited Alex’s…”

10. B

Vanlife | Sara & Alex on Instagram: ““Well there goes your 40 hours of freedom..” • We’ve gotten this comment numerous times since announcing that we are settling down for…”

11. B

Erhan Ersoy on Instagram: “ @the_travelling_vanscape ..”
  12. B

Yine aklımızı çelen bir foto :smiley:) Sanırım hangisini bukursak onu alacağız bu gidişle :smiley: artık bu kadar araştırmadan sonra kaderci olmaya karar verdik.. Satın almamıza 4 ila 8 ay kaldı..O esnada hangisi denk gelirse onu alıcaz.. ama benim gönlüm 320 den yana. Hayırlısı..

13. B

Teşekkürler ilginzie.. 340 ta bahettiğiniz masayı anlamadım. Şoförün arkasındaki koltukların önüne masa koymak mı ? Yoksa arka oturma grubunun masası mı ? (320 de ön iki koltuğun hemen arkasında, ortada küçük bi yuv masa var.. biz bu masaya yolculuğumuzda çok ihtiyaç duyduk. Sonunda...
  14. B

biz de zaten aynı noktadayız ama yine de, 3. kişilerden fikir almakta fayda var.. :) hele ki bilgisiz olduğumuz bi konuda..
  15. B

İyi geldi valla bu cevap. :smiley: Peki efenim düşünceleriniz nelerdir ? :) 1 ila 2 yıllık aralıksız seyahat ve karavanda çalışıp, yaşamak için ! 1- swift rio320 mi? 2-4 yaşında ikinci el istiyoruz ama bilgi olması açısından; solarlı sıfırı: 60.000euro civarı karşılaştırmalı video) Video...

16. B

Sıktım sanırım üyeleri böylesi detaylarla.. :( Terk ettiler sayfayı :)
  17. B

Haftalardır 320 340 konuşuyoruz hanımla.. 320 daha ağır basıyor.. 340 ın avantajı, üstte biri rahat rahat uyurken, altta diğeri laptopta vakit geçirebiliyor.. (benzer bir bürstner ile test ettik fuarda) 320 nin avantajı ise, en çok zaman geçirdiğimiz , yarı oturur/yarı uzanır pozisyonun...
  18. B

Bişey danışmak istiyorum yine yeni yeniden :) Bizi artık baya baya tanıyorsun:). Sen olsan 320 mi alırdın 340 mı ?

19. B

abi, bu arka oturma grubu sayesinde, yanımıza neredeyse hiç bahçe mobilyası almayacağız.. arka kapıyı açtığımızda, otomatik olarak tenteli ve çok rahat bir oturma grubuna sahibiz zaten.. 320 modelinden emin değilim, ancak baktığımız tüm modellerde, bir koltuğun altı tamamen boştu.. oraya da...
  20. B

Teşekkürler tekrar abi. Telgraf, güvercin falan diyosun ama acayip hızlısın :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri