Arama sonuçlarınız

1. B

Kayseri Baraj Gölü Kenarında Süper Kamp Yeri..

merhaba, 10.06.2018 ramasan gecesi, sıcak kanlı emeğil köyünün insanlarına önce merhaba diyip, sonra iftara 3-4 saat varken, "hanımla mangal yakıp biraz dinlenip devam etmeyi düşünüyoruz" şeklinde kısa bir izin alıp, 1 gece konakladığımız muhteşem lokasyonun fotoğraflarını ve koodinatlarını...

2. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Ben de baştan beri önce kiralamayı koymuştum zaten kafaya.. Ancak tr’de istediğime benzer maalesef kiralık araç yok.. İstediğimden epey farklı bir araç bile olsa, çok faydasını gördüm tabii ki kiralamanın.. @EvliyaCelebi2 abi, şu bahsettiğin butik avrupalı üreticilerden, güvenilir 3-10...
  3. B

Mesut abi, eline emeğine sağlık.. yine döktürmüşsün :smiley: - Paylaştığın plandaki wc nin yeri, benim de aklımı zaman zaman kurcalıyor.. bu tasarım en başlarda söylediğim, “minnacık yere 3 kapıdan girmek ve her giriş için 0,5m2 alan kaybetmemek” adına çok makul geliyor bana.. - Wc lavabosunun...

4. B

Son olarak, -yine bence- karavanda olmazsa olmazlara değineyim.. - wc - hız sabitleyici - kol dayama - döner ön koltuklar - arka kamera - kaliteli sineklikler . . . Klima ve/ya Soğutucu ? - erken yatıp erken kalkanlar için soğutmaya gerek yok. - benim gibi geç kalkanlar için klima/soğutucu...
  5. B

2) Değişen düşüncelerim ise şöyle.. ben doğada, güzel bir yer bulduğumda, hiç kıpırdamadan, 4-6 gün kalabileceğimi zannediyordum bu gezi öncesi.. ama imkansızmış.. Araç baya baya büyük ve çok donanımlı bir araç olmasına rağmen, maksimum 3. gün sağlam stres başlıyor.. Maksimum 3 gün! diye...

6. B

13 günlük ilk karavan deneyiminin ardından herkese merhaba .. Sonucu baştan söyliym.. karavan sahibi olma konusunda halen kararlıyım :smiley: Değişen ve değişmeyen bazı fikirlerim oluştu bu yolculukta.. Benim gibi iki arada bi derede kalanlar için onları paylaşmak istiyorum. Hatırlamayanlar...

7. B

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Güzel cezaymış Artması dileğiyle! :) Bu cezayı daha iyi araştırıp sabit başlık yapar inşallah modlar.. buralara uğrayanlar başta görseler bunu..
  8. B

! 20 yıllık gözlemlerimi ! Şu an karavandayım. Cepten yazıyorum. Şu an size cepten bir sunum hazırlamam imkansız.. Ancak iddia ettiğiniz aksi argümanlarınızdan sonra bayramda basit bir sunum hazırlayabilirim.. 1) Tr de bina kanalizasyonlarının zaman zaman yağmur suyuna bağlanmadığını iddia...
  9. B

Teşekkürler sn bartek. Yok, zaten kendi aracımda bu sistemi düşünmüyorum. Zaten 2 gün sonra aracı iade edeceğim :) Tr de %80+, avrupada %99 olan sisteme uymak en doğrusu.. Sadece kiralık araçta mecburen böyle bir çözüm buldum. Bana çok da yanlış gelmedi. Bu kadar insan niye aksini söylüyor...

10. B

:smiley: :smiley: gülümseme sebebim, 40 yıllık hayatımın 40 yılının da iller bankası çalışanları ile geçmesi.. :smiley: Bu konunun burda tartışılmasını doğru bulmasam da, Bilgi kaynaklarım şöyle, 1) kendim.:smiley: 40 yaş. İnşaat mühendisi. 1.1)1978 de maltepe iller bankasında doğdum :smiley...

11. B

Abi seni çok yordum. Emeğine sağlık.. “Niye wc suyu ile gri suyu ayırıyorlar?” diye sorduğumda, karavan kampingleri kastetmiştim, artıma tesislerini değil.. ama olsun devamında anladım durumu.. ;) Arıtma tesisleri ile ilgili dilersen biraz bilgi paylaşayım.. Arıtma tesislerimiz cidden çok...
  12. B

Fırça atmak haddimize değil efendim.. Sadece benden 2 yıl önce foruma üye oldunuz diye kendinizi üst görmenize ufak bir uyarıydı.. Lakin, sizin yaşınız x 2 kadar km. kanalizasyon inşaatında mühendislik yaptım ben gençken.. yine yaşınızın yarısı kadar arıtma tesisi gezdim, inceledim.. Binde bir...

13. B

@EvliyaCelebi2 abi, müsadenle aklıma takılan 1-2 teknik konu var.. Tam olarak, Wc atığını niçin ayırıyorlar gri su atığından ? Aklıma gelen güçlü ihtimaller şöyle.. 1- wc suyu kimyasalları aşırı zararlı.. kim wc sinde kimyasal kullanmış, kim kullanmamış ayırt etmek imkansız olduğundan...
  14. B

Merhaba Mesut abi, ben de tam olarak bunu soruyordum. Teşekkür ederim. yanlış anlamadıysam, durulama “için” tekrar kullanılıyor bu su.. Sanırım tr de bu uygulama pek yok, ya da istasyon çalışanları bilmiyorlar.. şimdiye kadar 8-10 farklı istasyonda izin alarak yaptım. Hiç konusu geçmedi..
  15. B

Beyefendi, verecek mantıklı bir cevabınız yok ise, cevap vermek zorunda değilsiniz.. Sessizce, diğer insanların yazdıklarını da okuyabiliyorsunuz forumlarda.. Çok net olarak sorulmuş bir soruya ikidir alakasız cevaplar veriyorsunuz.. yazışmanın özetini aşağıda görebilirsiniz.. Soru: Benim...

16. B

Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları

Merhaba.. ben kiralık karavan ile ilk kez (8 gündür) yollardayım.. Bu araçta süper bir sistem var.. vakum+ sifon suyu+ parçalayıcı + pompa sistemi var.. ama maalesef, tüm wc,lavabo, duş aynı tanka toplanıyor.. Tr de hemen hemen tüm opetlerde 1₺ ile çalışan oto yıkamalar var.. 1₺ köpük, 1₺...
  17. B

Bu arada sizin yıllardır tanık olduğunuz güzel bir şeye ben yeni tanık oluyorum..:) her benzincide ya bir müşteri, ya pompacı, ya başkası illa ki karavanın içini görmek istiyor.. fiyatını soruyor.. kirasını soruyor.. “En güzelini yapıyorsunuz” diyor.. acayip sevgi dolu insanlar karavancılığa...
  18. B

İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim. duygusal bir şekilde hoşuma gitmedi demişsiniz.. :) Ancak wc ye boşalttığınız atık da, %99,9 ihtimalle, benim boşalttığım mazgal ile 5 dakika içinde buluşuyor. :) Hoşunuza gitmeyen kısmı, insanların içinde bunu yapmak olabilir.. Ancak her seferinde...

19. B

Merhaba, forumda bu konu ile ilgili 100-200 kadar mesaj okudum.. halen anlayamadım. Türkiyede özel boşaltma noktası az demişsiniz. Ama sorunsuzca boşaltıyorum 5 yıldır demişsiniz.. nasıl yapıyorsunuz ? Bir çukur açıp, oraya mı döküyorsunuz?
  20. B

Neyi kastediyorsunuz anlayamadım.. Türkiye’de, wc temizleyebilmek için, Opet+bp+shell+po dan daha fazla sayıda nokta olduğunu mu söylüyorsunuz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri