Arama sonuçlarınız

1. B

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Örnekte görüldüğü üzere..

2. B

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Merhabalar, kiralık araçla 15 günlük ilk karavancılık deneyimimim ortasında sivas’tan selamlar.. duş ve atık su sistemi şöyle.. - araçta 80lt atık su tankı var.. Mutfak, wc, duş vs. hepsi buna bağlı.. hemen her gün boşaltmak zorundayız.. - pompa ile aracın yanında hafif bi fışkırtma sistemi...
  3. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

iftara yakın panorama kamping’den göreme kapadokya..

4. B

Mayalanma sezonunda moraran tuz gölü..

5. B

İlginize teşekkür ederim ancak dediğiniz gibi bir poliçe sanırım söz konusu değil.. çünkü 3 farklı sigortacı ile konuştum. Hepsi aynı şeyi söyledi.. verdiğiniz linkte de öyle bir şey yazmıyor.. o linkte, bazı şirketlerde opsiyonel tutulan ekstra poliçelerden (mini hasar vb.) bahsediyor.. ana...

6. B

Bu arada, yardımcı olan, fikir veren, yol gösteren herkese teker teker çok ama çok teşekkür ederim.. Bir ufak bilgi paylaşımı da yapmak istiyorum foruma küçücük katkım oldun diye.. Kiralık aracın kaskosu 60.000₺ limitli ve kiralama halinde geçersiz bir poliçe idi.. bu dandik poliçenin yıllık...
  7. B

Selamm.. sonunda seyahat günü geldi çattı.. Yıllardır kurulan hayalin sonunda, yarın kısmetse yola çıkıyoruz kiralık bir semi entegre karavanla. Son yıllarda trabzonda işim çok olduğu için, trabzondan kiraladık aracı.. Trabzon-samsun-ankara-kapadokya-sivas-giresun-trabzon planlıyoruz...
  8. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

iyi bari.. ben 300-500 euro arası bekliyodum :D

9. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

@EvliyaCelebi2 , @Akdeniz45 , üstteki bikaç soru ile ilgili helpen sie bitte ! :)

10. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

Forumun en tecrübesizi olmama rağmen haftalar önce uyarmıştım :) Biz bile feci sınırdayız.. sizin geçmemeniz düşünülemezdi.. Ben hazır vaktim varken bi üst sınıf ehliyet alayım diyorum.. 50-100kg fazlalık için strese girmiym diyorum zaman zaman.. Ancak 3.5 tonun üstündeki araçlar için, 1-...
  11. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

Kaporayı vermişsiniz ama.. son bi paylaşayım istedim :) Re|Powered Ram on Instagram: “Finals week: 2 papers and one exam, then I’m a free bird! PC: @justpeterbrown” Vanlife | Nomad | Travel on Instagram: “"Benches to bed transformation in 60 seconds flat!! I love Freebird’s layout because...

12. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

Bizim warwick duo, şoför + %80 yakıt dahil 2.800 kg. Çam mak : 30 Bul mak: 30 Gf+yolcu: 150 Temiz su: 100 Kirli su: 40 Eşya: 100 (mangal,laptop,kıyafet,board) Mini aplit klima: 25 Solarsız toplam: 3.275kg Liion 500ah: 75 Paneller: 60 Vesair : 65 (alternatör, inverter vs.) Solar toplamı: 200 kg...
  13. B

2009 Ducato 3.0 Alkoven

Sayfalar/haftalar önce birkaç soru sormuştum:) Tahminize göre, alttaki soruların cevapları nedir acaba? - günlük ort. tüketiminiz ? - güney avrupada yazın, günlük üretim? - toplam karavan ağırlığı ? - 3.5 tonu geçmemeniz gerekliliği? - toplam elektrik sistemi ağırlığı? Bunlara cevap...
  14. B

Daha önce sizle videosunu pylaştığım warwick duo nun deposu 70lt. O yüzden genelde 70lt. yettirmeye çalışacağım :) Öneriler için teşekkür ederim..

15. B

Selammm.. Sonunda karavancılığa, küçük olsa da, ilk somut adımımı attımm.. 15 günlük kapadokya gezimiz için kiraladığım karavanın kaporasını yatırdım :) Araç özellikleri. İveco. Maalesef klasik enine yatılan tasarım. 600w panel 400ah akü 250 lt. temiz su:) İnşallah bu yolculuk sonrası...
  16. B

Turkiye'de Karavan Donusumu Hk. Bilgi

Aynen. İçersini su basar yoksa. Bi kafenin bahçesinde bunun püskürktmelisi, diğerinde püskürtme+fanlısı var. Hoşuna giden müşteri epey var. Ama benim gibi sürekli maruz kalmadıkları için :) bi süre sonra kafayı yedirtiyor bana.
  17. B

Bunu benim kafelerden birinde kullanıyorlar. Açıkçası açık havada bile ıslaklığı rahatsız ediyor.

18. B

diğer konudaki, 600w+400ah lik sistemi ile, 2 yıldır karavanda yaşayan üstadın (ismini hatırlamıyorum) rakamlarını kullandım.. 2 günde bir, 220v bul mak çalıştırıyordu. Yazın buzdolabının çok yakması ve kışın ise webastonun çalışması sebebi ile, ortalama 70ah/gün le, kampingsiz ve alternatörsüz...
  19. B

Evet. 30-35a(max güçte) ciddi bir tüketim. Ancak, yazın antalyada, 600w panel ile, günde 300a üretilebildiği malum.. bunu geceleyin 5 saat çalıştırsak, tahminen 100a tüketecektir.. 80a standart kullanım+100a klima= 180a eder. Bu da ulaşılması çok zor bir değer değil.. yanıldığımı düşünmüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri