Arama sonuçlarınız

1. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Merhabalar Vedat bey.. aslında burda, gerçektekinden daha çok detaylarda boğulmuşum gibi durdu:).. çünkü tüm forumlarda olduğu gibi, forumun doğası gereği konular çok dağıldı.. ama yine forumların yapısı sonucu, konuyla alakasız da olsa birçok faydalı paylaşım oldu herkes için.. dediğiniz yolda...

2. B

1- minimum bagaj almaya çalışıcaz :) 2- ikimiz de zayıf insanlar olduğumuz için, pratikte de, biri yatar bir oturur şekilde rahat olacağını umuyoruz.. amin.. :) 3- güzel bilgi için çok sağolun.. umarım 3. elde çok kaybımız olmaz.. 4- ara ara yarı entegreleri düşünüyoruz.. ama arkadaki...

3. B

2018 modelin videosu.. bayıldım araca! Video: https://youtu.be/rftsDxZiV7Q
  4. B

Merhaba, an itibariyle Türkiye de ikamet ediyoruz ancak nişanlım ab vatandaşı olmak üzere.. karavanı iki taraftan da alabiliriz yani.. 18 ay civarı bi yolculuk hayal ediyoruz.. nerde dururuz belli olmaz :smiley: o yüzden ikamet etmek kelimesi bile, bize başlı başına ters.. İlla ki 1-2 yaşında...

5. B

Abi çook sağol.. tam aradığım araç resmen.. ! (Koltuk döşemeleri ve devasa ocak+fırını hariç tabi.. çünkü mikrodalga da koymuşlar.. bu arada hanım illa bulaşık mak. istiyor.. hayırlısı:) :) ) Bi de wc den giriş çıkış olsaymış keşke:D .. duş en az 50 cm daha büyürmüş, biz de rahaaat rahat duş...

6. B

linki yapıştırmayı unutmuşum :D https://www.mobile.de/tr/Motorlu-Karavan/Andere-Auto-Sleeper-Warwick-Duo/vhc:motorhome,srt:price,sro:desc,frn:2010,ycn:2010,prn:20000,prx:70000,mln:5000,mlx:200000,dmg:false,le:5001-6000,bu:2-2/pg:vipmotorhome/257227835.html
  7. B

merhaba sayın üstadlar @EvliyaCelebi2 @Akdeniz45 sanki bi tane daha buldumm :D hele ki şu TV nin arkasında banyo varsa, tam hayalimdeki tasarım.. üretici hakkında bilginiz var mıdır acaba ? bikaç soruma yanıt verebilir misiniz bitte.. :) ne karavandan biliyorum ne almanca :( 1- hem yolda...
  8. B

Transporter T5 Yüksek Tavan Karavan

Müthiş olmuş.

9. B

Ben de 1 tanecik bulabildim zaten.. :( daha önce paylaşmıştım linkini.. teşekkür ederim ilginize. Bakmaya devam edicecez 7-8 ay daha..

10. B

Ben de 1 tanecik bulabildim zaten.. :( daha önce paylaşmıştım linkini.. teşekkür ederim ilginize. Bakmaya devam edicem 7-8 ay daha..
  11. B

@Akdeniz45 , @EvliyaCelebi2 , @ince999 , @TA2RX , @mustafaatk Ben baştan hata yapmışım.. :D Beğendiğim araçların fotoğrafı yerine, keşke baştan linki paylaşsaymışım. Dediğim gibi bu camper tipi amerikada yaygıncana.. yani tasarımın mucidi ben değilim tabi ki :smiley: ancak avrupada nedense...

12. B

:) Sanırım haklısınız.. son yazımı tekrar okuyunca, ben bile rahatsız oldum.. yıllardır kurduğum bir hayal bu.. hanımı, bütçeyi, vizeyi, tasarımı vs hepsini sırayla hallettim gibi.. ama yola çıkma zamanı yaklaştıkça, bende ciddi bir panik oluşmaya başladı.. ilk kez derbi maçına çıkacak olan...
  13. B

Merhabalar.. ilginize ve cevabınıza teşekkür ederim. Semi integral terimi epey farklılıklar arz ediyor benim araştırmalarımda. Bahsettiğiniz tasarımı üç aşağı beş yukarı tahmin etsem de, emin olmak için sizden rica etsem, bikaç fotoğraf paylaşabilir misiniz.. (tahmin ettiğim tasarımı, yolculuk...
  14. B

Mavi Bebek, Motokaravan Yardımınızı Bekliyor :)

Ben de karavancılık tecrübesi sıfır birisiyim.. ancak çok uzun süredir bu forumu ve dünyadaki binlerce siteyi/karavanı inceliyorum.. @TA2RX beyin söylediklerine -noktası, virgülüne kadar- aynen katılıyorum.. bütçeniz temiz bir araç için baya düşük.. Karavancılığı sevip sevmeyeceğinizden emin...

15. B

keşke oralarda dairemiz olsa beyfendi.. Maalesef talep görmeyen yerlerde yapıyoruz biz hep :smiley:) şaka bir yana, karavanınız harika görünüyor ama bizim ihtiyacımızın çok dışında tasarımı. Hayırlı satışlar dilerim.
  16. B

:smiley:) valla ben olabilecek en alçak irtifadaki mühendisim. Çünkü bitirmiş olduğum fazladan bir master vb. yok henüz.. (normalde olacaktı da, karavan hevesimi daha da ertelemektense, mimarlık diplomasını ertelemeyi tercih ettim.) İlk bakışta yeni yetme/hevesli işi bir tasarım gibi gelmesini...

17. B

merhaba, bu sorudan, tasarımımı hiç beğenmediğiniz sonucuna ulaşmak pek de zor değil açıkçası.. ben bozulmamaya çalışarak cevapliym sorunuzu :smiley: an itibarı ile şantiyeden bildiriyorum.. :D 18 yıllık alçak inşaat mühendisiyim.. dışarıdan mimarlık derslerine giriyorum.. yüksek mimar bir anne...
  18. B

Çok teşekkürler hüseyin bey. 316 lara yöneliyorum yavaştan.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri