Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Iki Uçlu değnek gibi gözüküyor ama değil. Sadece şöyleyse bu duruma, Böyleyse şu duruma dikkat etmek lazım :) Yani, motor örnegini verelim ; Yeni yapıldıysa hangi ustaya ne kadar para harcanarak yaptırıldı (mesala yağ bompasini gereksizse bile iyi ustalar değiştirir, daha birşeyler var) ve kaç...

2. Alfonse

4.0 zj ise 94 bulursunuz... Temizleri yok... Xj güzel olur... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Alfonse

Teşekkür ederim... Para bende de yok :) 4.0 dediğiniz jeep zj mi xj mi? Zj v8 5.2 ler 1 milyon yapar denir... Ama su ana gordugum kadar ust kapagı acilmamis en yuksek km zj 750.000 de oldu... Oda ilk sahibinde hala, asiri titiz, yagi felan km gelmese bile senede bir degisir... Fakat 4 litre...

4. Alfonse

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Bende emekteyim, uzak sayilmam... Mustafa Kemale annemi doktora getiriyorum arada... Olabilir... Tesekkurler çay için, şimdiden içmiş kadar oldum... :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

Hayırlısı olsun... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Alfonse

Rica edrim. Herzaman... Ben bazen uzun zaman yokolurum sanaldan... Numaram var sizde, çok uzun zamanda olsa ararsınız, keyifle... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Alfonse

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Hayırlısı olsun satışınız. Daha iyileri olur inşallah... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Amortisör yükseklik ayarlamaz ki, yükselme ve alçalma aşamasında helezonun makasın sinirini rözenansını alır. Yükselme alçalma hızını kontrol eder. Gazlı amortisör ise durum biraz farklı. Onun kendi kendine açılma potansiyeli vardır. Ama buda güçsüz bi potansiyeldir, araçta takılıyken boşta...

10. Alfonse

Off Road Jip Diş Kaplama Alinstech

Kauçuk gibi esnek malzeme olması güzel, komple lastikle kaplanmış gibi olur... :) Bilgi için teşekkürler... Hayırlı işler olsun... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Alfonse

Haklı olabilirsiniz, laleytan biyer değilde, ciddi, yıllardır mitsubishi yapan bi yetkili servise sormak lazım... Ama bence çok sorun değil, ciddi bi sorun var mı diye sorulur. Yoksa kronik veya büyük bi derdi, helezonlar pıSmış felan diyip masraf çıkarırlarsa boşveilir.. Bence l200 sayfasınada...
  12. Alfonse

Algıda seçicilik de denebilir buna... Benimde aks 1 2 cm sağamı solamı kaymıştı ne yükseltmeden sonra, kimse farketmiyordu, benim gözüme batıyordu... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Alfonse

Tamirciden Kovuldum :(

Bunları yazmıştınız yukarda (yani ben sizi doğru algılamışım manasında soyledim...) Vallahi çok üzücü sinirlendirici bi durum, ağrına gider insanın ve yapacak bişeyde yok der, sineye çekmekte çok zordur... İşletmenin adını vemenin yanında, yetkilide olsa şahsın adını vemeniz çok isabetli...
  14. Alfonse

7/24 Açık Landrover'cılar

:) Belki biseyler olabilir. (TR'de rönesans beklentim var) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Alfonse

Allah Allah, l200 gibi yeni nesil bagimsiz aks helezon, yeni teknoloji felan aracta bile var bi durum yani... Demekki hepsinde boyle bisey olabiliyor... Onemsiz, dert olmayan bisey ama ilginç... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Alfonse

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Parsteam sayfaniza baktimda, ne guzel geziyorsunuz iste :) kayit altinada aliyorsunuz rotalari... Buraya paylasmaya neden devam etmediniz...? Hatta link vermenin yaninda burada da detay vermek güzel olur bence... :) takip :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

Umut Selam... 2H makina yukarda yazdigin 4litre 6 sıralı makina mı? 16 17 litre yazmışsın... Gercekten fazla ama 8 patlar araclara kıyasla gene iyi. Ama, 3B zayıf demenize rağmen, sen keyifle 3 litrelikle o kadar gezebildiğine göre, paranın değerini bilenin fazlasıyla işini görür bence... BJ60'...
  18. Alfonse

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Bende çok şey olmamıştım zaten, azıCık şey olmuştum :) Cevap yazımı okuyunca anlayacağınızı biliyordum... Bu mesajınız şık oldu ama... Teşekkürler... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Alfonse

Eski Forumdaki Fotoğrafların Taşınması

I phone yok... Sams tablet ve telefon var. Tesekkurler.... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Unimog 411 Projesi ...

Cok tesekkurler. Elinize sağlık, süper... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri