Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Vay be... 6 7 olmuş, ne biçim şeyler konuşurmuşuz :) Geçmiş zaman olurki ;)

2. Alfonse

Eski Forumdaki Fotoğrafların Taşınması

Bende tapatalk'tan hoslanmiyorum... Browser ustunde calisan mobil sitesi yok mu gezenbilirin... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Alfonse

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Yesil hangisiydi... Ben ilanlara cok kolay ulasamiyorum... 1.mi lpgsiz olan. Off road şeysi :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alfonse

Off Road Jip Diş Kaplama Alinstech

Bu pütürlü sert bir kaplamami? Kolay sokulebiliyor mu? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

3. Anadolu Kamp Ve Karavan Rallisi 7-10 Nisan 2016

Cok eglenceli :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Alfonse

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Cok guzel olmus elinize saglik... Ben Ankara'dayım ama KonyaLıyım. Burada organize sanayilerde konyanın ne kadar başarılı ve becerikli olduğu hep konuşuluyor :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Alfonse

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Bende Alfonse The Real olarak ekledim kendimi... Gezenbilir ozel mesajdan sifre lutfen GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Son mesajin ustunden 1 yil gecmis ama... Bende sifre alabilirmiyim lutfen... Tesekkurler... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Prado Almaya Adım Adım

Bora o kadar çok yakıyormuydu yaf... Ben 10 12 litre diye duymuştum borayı... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Alfonse

Of loyd :) donanimli olana sicak bakmaniz heyacan verici... Eğer bir dert satın alınacaksa bari eğlenceli olsun di mi ;) Eğer dert kesin olacaksa; Of loyd :) da holpayan zıplayan bi derdi, Kapının önünde parlaya parlaya yatan derde tercih ederim.... Hem başkent san. de @sena jip @ahmet abi...

11. Alfonse

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

Geçmiş olsun... Çalışmıyorsa altta park switchi var, o oynamıştır... Vitesin n de veya p de oldgunu anlamiyor, mars basmyordur... Makineyi yürütmek için overdrive off poziyonda 1 de deneyin. Idareten yurutebilirsiniz... Bu işlerde refarans çok önemli... @highoutput yaptırmış memnunmuş... Orayı...
  12. Alfonse

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

Topal arif şahanedir, 10 numaradır... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Alfonse

Niye cevap gelmemis siteden anlamadm. Bir cok land rr duayeni var oysaki.. Benim yakin oldugum marka degil ama, inceledim biraz... Oncelikle bildigm kadaryla bu makinalarin air sistemleri sikintili... Ve baska diger konular yuzundende yurutmek zor olabilir... Sizin verdiginiz disindaki...
  14. Alfonse

97' Zj Yükseltme Önerileri

Buda 4"yukseltme ile... Get Tavsiye etmem 4" te ama 4" getlede bi sorun yasamadim gorulduğü gibi... 30 lastik gene... Tek yasaDığım sorun plakayı perçinlememe rağmen kabetmem ve videonun 2:32 sinde snorkelin tepesinden su almam... Yedk filtre vardi yanimda takt devam ettik :) bunlarında konuyla...
  15. Alfonse

2" inch get ile yukseltme ve 30 lastikle kamp piknik olur dedim ama bunlarda yapilabilir... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Alfonse

** 0et procomp std den biraz kalin (tam degeri hatirlamiyorum, cok zaman oldu) jant ve 30 lastik ile 4" getle yukseltme... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

** 2" yukseltme 30" lastik... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

** +70 ET Std jant ile 2" yukseltme 29.5" standart ebat AT lastik... Başka bulamadım, çok zaman oldu maalesef ulaşamıyorum... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Alfonse

Size fikir olması açısından ** +70 ET Std jant ile 2" yukseltme 29.5" standart ebat AT lastik... ** 2" yukseltme 30" lastik... ** 0et procomp std den biraz kalin (tam degeri hatirlamiyorum, cok zaman oldu) jant ve 30 lastik ile 4" getle yukseltme... Gorsel vereyim, umarim kararinizda ise...
  20. Alfonse

:) bu da bi alternatif :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri