Arama sonuçlarınız

1. ersin3461

cj5 koltuklar

Merhabalar cj5 in koltuklarini yenilemeyi planliyorum deri kapliyayim mi diyorum acaba daha uygun bir kumas varmidir veya deri iyimidir?Fiyatta onemli tabi?

2. ersin3461

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: CJ5 Hakkında Yardım walla ben daha yeni aldim 2 hafta olmadi sana verebilecegim tavsiye cok iyi arastir ben trabzondan aldim dizel motor sehirde iyi surus acisindan cok guvenli degil dikkatli kullanmak lazim. Karadeniz tarafina bakmani oneririm ben arastirirken epey bi arac vardi nekadar...
  3. ersin3461

CJ5 Arıza

Ynt: CJ5 Arıza Sag olun tesekkurler

4. ersin3461

CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum ilgilendiginiz icin sag olun tum verilen adreslere bi bakicam.
  5. ersin3461

CJ5 Arıza

Ynt: CJ5 Arıza aractaki sorun fotograftadir yardim edersiniz sevinirim tesekkurler.

6. ersin3461

CJ5 Arıza

aracim simdi bi ariza yapti bosluguma denk geldi vitesteyken debriyajda ayagimi cektim park ederken, stop etti alttan bi sesler geldi aha sansizamn gitii dedim araba simdi vitese girmiyo vitese takip debriyajdan ayagimi az bisey cektigim zaman alttan sesler geliyor cektirdim otoparka kadar...

7. ersin3461

Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum Sagol walla eskiden beri cj-5 fantezim vardi sonunda gercek oldu biraz modifiye yaptrdim cok guzel olacak halkalidayim
  8. ersin3461

Merhabalar cj-5 aılesı bende yeni uyenizim yenı bir cj-5 aldım ve bıraz modıfıye etmek ıstıyorum ıc döşemelerı(tabanı) değiştirmek ve koltukları kaplattırmakla baslayayım dıyorum acaba yardımcı olabılırmısınız uygun fiyata nerelerde yaptirabilirim ıstanbulda oturuyorum tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri