Arama sonuçlarınız

1. mudem35

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

İnsanımız fırsatçı da o yüzden. Sırf bu yüzden uygun fiyata kamp ve karavan ürünleri üreten bir işletme kurasım var.

2. mudem35

İZMİR DE DEFENDER USTASI VARMI?

Bu tarz araçları yapan 2 yer gördüm ancak iyi kötü hiç bilgim yok. Biri karabağlar sanayi içinde diğeri bucada eshotu dümdüz geçince merdiven altı tarzı küçük bir dükkan gibi bi yer.
  3. mudem35

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Damacananın ölçüleri kafamdaki plana pek uymadı. Ben de gıda çarşısını dolaştım biraz ve su bidonu aldım 30 lt kapasiteli 30 liraya hem daha fazla kapasiteli hem ölçüleri daha oturaklı. Yeterli olur mu yoksa fazla mı olur bilemiyorum. Şimdilik hemen hemen çoğu malzememi aldım. Duş başlığı için...

4. mudem35

Bir Kamp Aracı Olarak Duster 1.5 Dizel 4x4

Teşekkürler umarım bi gün hayallerimizdeki araçlara kavuşuruz. Size iyi sürüşler ve iyi tatiller dilerim :) CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mudem35

Kaş Kamping Fiyatı 500 Tl Yapmış

Kimse gitmesin. Halkımız boykot etmeyi öğrensin...

6. mudem35

Kamp Ocağı Seçimi

Dışarıda kullanmaya fırsatım olmadı evde tüp bağlayıp denedim gayet güzel ve güçlü ateş veriyor. İki ocağın gözü de aynı büyüklükte. Evde kullandığımız 4 gözlü ocağın orta boyu kadar gözleri. Küçük sahanda yumurta yapmak biraz sıkıntı olabilir bilemiyorum. Ocağın bacakları gayet sağlam diz...

7. mudem35

Bir Kamp Aracı Olarak Duster 1.5 Dizel 4x4

Zaten duster son 2-3 yılda büyük ün ve fan yaptı kendine bu yuzdendir sanırım 2. el fiyatları gittikçe arttıyor. Maddi durumum el verseydi ben de kendime temiz bir 4x2 duster düşünüyordum ama istediğim gibi bulamayınca vazgeçtim.
  8. mudem35

Bi dolaşayım yapı marketleri. İnternetten verve diye bahce sulama başlığı gördüm 8 fonksiyonlu güzel kaliteli bi şeye benziyor. İstediğim tarzda bi şey bulamazsam onu almayı düşünüyorum. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mudem35

Nerden aldınız acaba ya da marka ismi falan verebilir misiniz? CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. mudem35

Ben camper box denilen şeyden yapmaya çalışıyorum, damacana veya o boyutlarda bir bidon kullanacağım. Aklıma küçük bir musluk takmak geldi suyun şiddetini düşürebilmek için. Küçük duş başlığı kullanmakta güzel fikir

11. mudem35

Yardımınız için teşekkürler az önce ben de kemos siparişi verdim.
  12. mudem35

Ben de damacana kullanmayı planlıyorum. İstediğim su bidonları en az 70 80 lira civarı gereksiz pahalı. Sizin aldığınız hangisi ben göremedim? Benim bahsettiğim midapo mini dalgıç pompa diye geçiyor. Şimdi kendi sitesine baktım da hazır çakmaklık girişli olanı varmış. Damacanaya girer mi bu

13. mudem35

Buzdolabından şimdilik vazgeçtim. Forumda araştırdığım kadarı ile akü ve güneş paneli olmadan kullanmak çok zor. Geçen sene yalıtım malzemelerinden kendime buzluk kutu yapmıştım. Piyasada satılanlardan daha iyi yalıtım yapmıştı ama içine meyve suyu dökülünce kurutamadım ve küf oluştu...
  14. mudem35

Kamp Ocağı Seçimi

Yer sıkıntısı olmayan sıradan kamp yapanlar bence klasik piknik tüpü kullansınlar 20 liraya 2 kg ürün alıyorsunuz daha ucuzu yok. Ben piknik tüpüyle kullanabilmek için orgazın şu ürününü aldım Orgaz Gaz Ekipmanları Hem kartuş hem piknik tüpü takılabiliyormuş. Piknik tüpüyle kullanmak için...

15. mudem35

Orman Icinde Kamp Yapilabilen Yerler Icin Tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum Izmir Ve Cevresi

Gidip görmedim ama karagöl tarafı olabilir.
  16. mudem35

Baştan Sona T4 Transporter Yüksek Tavan Karavanımızı Yapmaya Başladık (i̇ç Sökümü,g.bakım,pas Giderme Vs

Şu arabayı almaya cesaret edemedim çok hoşuma gidiyor. Kolay gelsin takipteyiz. Araç ne kadar yakıyor takip ettiniz mi?
  17. mudem35

Kullandığınız buzdolabı Ninkasi Mec 4444 sanırım ürün ebatları yanılmıyorsam : En 47 x Genişlik 63 x Yükseklik 42 ölçüleri büyük gibi geldi ama ideal mi sizce? Ayrıca buzdolabından memnun musunuz? Ben de bu ölçülerde mobilya yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. Buzdolabını daha sonra...

18. mudem35

Mini Camper(peugeot Bipper)

Planlı düzgün bir şekilde ayarlanırsa gayet güzel olur. Ben doblo maxi almıştım aralık ayında sırf böyle bir amaçla ama maddiyattan ötürü henüz başlayamadım. Seyahat yasağının kalktığı ilk hafta müsait bir zamana denk geldi ve 5-6 günlük yola çıktım. Yatacağım zaman malzemeleri ön koltuklara...
  19. mudem35

Sineklik için ufak bir tavsiye vereyim. Eğer olurda kapatamadığınız yerler olursa araca da zarar vermemek adına boya yaparken kullanılan kağıt bantlardan kullanabilirsiniz. Bu bantlar hem iz bırakmıyor hem de çok kolay çıkıyor. Bu arada araç çok güzel olmuş, duş veya lavabo için bi şeyler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri