Arama sonuçlarınız

1. G

Yaesu VX-7 Kılıfı arıyorum.

Ynt: Yaesu VX-7 Kılıfı arıyorum. Temin edilmiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. ilan silinebilir.

2. G

Yaesu VX-7 Kılıfı arıyorum.

Değerli arkadaşlar vx-7 kılıfına ihtiyacım olacaktır. Tekliflerinizi bekliyorum gokhan1978@hotmail.com.tr
  3. G

i-mate JasJam + Royaltek RBT 2200 GPS

Ynt: i-mate JasJam + Royaltek RBT 2200 GPS SATILMIŞTIR Satılmıştır. Silinebilir

4. G

wouxun, puxing, kenwood, kirisun, hyt. weierwei telsiz rs232 data kablosu

Wouxun, Puxing, Kenwood, Kirisun, HYT, WEIERWEI Telsizlerinin (aynı zamanda tüm uzak doğu isimsiz telsizlerin) programlanmasını gerçekleştirir. Çalışma pensibi max232 tabanlıdır. Gerektiğinde soketler değiştirilerek farklı telsiz modellerinde hatta telefonlarda bile uygulanabilir. Üzerindeki...
  5. G

Ynt: i-mate JasJam + Royaltek RBT 2200 GPS

6. G

Ynt: i-mate JasJam + Royaltek RBT 2200 GPS Güncel

7. G

Ynt: i-mate JasJam + Royaltek RBT 2200 GPS Tüm resimler sattığım ürünlerin kendi resimleridir. ne görüyorsanız o dur. İrtibat için gokhan1978@hotmail.com.tr adresine mesaj bırakabilirsiniz.
  8. G

Arkadaşlarım kullanmakta olduğum KVK dan alınma, i-mate JASJAM PDA-Telefonumu ve Yanında Royaltek 2200 Bluetooth Gps'imi Devretmek istiyorum. Mobile APRS-Log gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak, her yerde wifi imkanıyla sizi dünyaya bağlayacak, Navigasyon özelliğiyle yolunuzu en hızlı ve güvenli...
  9. G

Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR)

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) evet sonunda com.tr olacak

10. G

Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR)

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) Selam bana gokhan1978@hotmail.com.tr adresinden ulaşırsanız cihazınıza talibim. resimlerini de gönderirseniz makbule geçer, bir de şehir dışına çıkacağım için ivedi gönderirseniz daha da makbule geçer :) 73'ler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR