Arama sonuçlarınız

1. Gökhan86

yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum teşekkürler her gün yatmadan önce gözümün önünden projeler geçiyor ondan sonra yatıyorum kendi plazamızın inşaatı bitene kadar dişimi biraz daha sıkacağım ancak bu arada parçalarını alacağım tek terettüt ettiğim nokta ben araca 33 veya 35...

2. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum yakın zman içerisinde bir çok parçasını satacağım jant lastik , koltukları , sac dodikler , tampon ön(tüv den gecebilmek için bir kısmını söktüm) ve arka,vs . gibi kullanmayacağım parçaları satacağım zaman fotoğrafları yayınlayacağım
  3. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum fotoğrafların 2 adedini yayınlayayım işllah bu sefer olr :) daha sonrada yapım aşamalarını yayınlayacağım

4. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum fotoğrafları daha yükleytemedim ancak sizlere bir soru sormak isterim powcan in alado diye 15" bir lastiği var hoşuma giden ancak janttan fazla anlamadığım için sizlere kalitesini sormak isterim yardımcı olursanız bu hafta alacağım fikir ve...
  5. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum belki fotoğrafların boyutları büyük olduğundan kaynaklanıyor en kısa sürede tekrardan yükleyeceğim fotoğrafları

6. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum .

7. Gökhan86

8. Gökhan86

9. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum kusura bakmayın çok uzun bi sure bilgisayar başına oturma fırsatı bulamadım malum meslek içerisinde çiftçilik olunca :) bundan dolayıda aracın fotolarını yukleyemedım 2 - 3 adet fotografını ekleyeyim yapılmaya başladığında günlük foto...

10. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum çok teşekkür ederim en kısa zamanda parçalarını toplamaya balayacağım ancak aracı ne zaman muayeneye götürecek olsam bi yerinde bişeler oluyor sanki cocuk doktora gitmekten korkuyormuş gibi :D çok fazlada uğraşamıyorum şu aralar mısır pamuk...

11. Gökhan86

uzun yıllar arayışın uğarşın sonunda 3 hafta önce Ankaradan aracı satın alıp Adana ya sürerek buz gibi havada getirdik . Ne yazıkki aracın kaloriferi çalışmıyor ve bir çok yerinden hava alıyordu bir ara aracın içinde tenekede odun bile yakmayı düşündük :D neyseki sonmadan gelebildik Adanaya...
  12. Gökhan86

cj tutkunlarına jeep araç şeklinde anahtarlık

Ynt: cj tutkunlarına jeep araç şeklinde anahtarlık bütün fotoları yayınlamayı isterim ancak gereksiz olr linkten ulaşabilir bakabilirsiniz

13. Gökhan86

cj tutkunlarına jeep araç şeklinde anahtarlık

internette gezinirken tesadüf gözüme çarptı cj lerin oyuncak şeklinde anahtarlıklarını yapmışlar fiyatları anahtarlık için biraz yüksek ancak bence cj lerin anahtarlarını şereflendirmek için çok büyük bir meblaa değil takdir sizlerin tabi sadece cj değil aşşağı yukarı tüm araçlar mevcutlar bir...
  14. Gökhan86

Böyle Bir CJ Olamaz

Ynt: Böyle Bir CJ Olamaz bu şekilde yükseltilirse yanımızda birde en az 4 basamaklı merdiven taşıman gerekecek :D
  15. Gökhan86

cj8 e turbo takılabilirmi?

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? valla aracı alır almaz sizlerle güzel bir proje çıkarmaya başlayacağız önce motorundan ve yürüründen başlayacağız sonra bir iç mimar olarak içine ortakonsol v.s çizip uyğulatacağım içine müzik seti vs tabi araziye tam uyum sağlayacak kışın tarlaların hepsini...

16. Gökhan86

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? :) sorunu aşmak biraz zaman alır ;Adana da metal sanayide tanıdığım ustalarım var bi kaçtane amerikancı hatta bitanesei dizel traktöre lpg monte ediyor şu an torku arttırmak için yakıtla lpg aynanda karışacak neyse lafı fazla uzatmayayım amerikancı abilerim en...
  17. Gökhan86

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? bilgileriniz için çok teşekkür ederim uzun süredir bakıyordumolabilirliği var ancak edilecek masrafa emeğe deyecek bir katkı sağlarmı yoksa turbo yerine direk v8 motormu takmak daha mantıklı olur orasını denemeden anlamak zor bunun içinde önce kendime bir cj 8...
  18. Gökhan86

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? abi kısmet şu an beklemedeyim yapacağımız bi kaç iş var bnm askerlik mevzusu belli olur olmaz onu bekliyorum salı günü heyete çıkacam ondan sonra ne olacagı tam net belli olr

19. Gökhan86

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? saol ünal abi zaten bildiğin gibi hali hazırda daha bi cj sahibi olamadım :D ancak internetten bol bol araştırma yapıyorum yaptıkçada bu işlerle uğraşmış abilerime soruyorum ne kadar mantıklı olur diye yakın zaman içerisinde muhtemel tekrardan istanbula geleceğim...
  20. Gökhan86

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? konuyu yanlış bölüme açtım herhalde??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR