Arama sonuçlarınız

1. Gökhan86

cj8 e turbo takılabilirmi?

gecenlerde internette gezinirken ebay da gödüm Jeep CJ8 Scrambler T3T4 Turbo Charger Kit diye acaba uygulanabilirmi bilginiz varmı? uygulanırsa yakıtı çokmu arttırır çünki ürünün Türkiye ye geliş fiyatı aşşağı yukarı 2.500 tl leri buluyor ortalama gümrük vergisi , kargo ücreti v.s linki vereyim...

2. Gökhan86

cj6 mı cj8 mi?

Ynt: cj6 mı cj8 mi? 5 6 bin tl ye bi cj bulduktan sonra zaten bana maal olacak rakam istediklerimi yaptıktan sonra 25bin tl leri bulmasını bekliyorum oda Adana sanayisinin çoğu ile abi kardeş gibi olmama rağmen 5 6 bin tl ye cj bulabilirsem eli yüzü düzgün askere gidene kadar yürür aksamını...
  3. Gökhan86

cj6 mı cj8 mi?

Ynt: cj6 mı cj8 mi? diğer araçları bende düşündüm ancak cj serisi çocukluktaqn beri hasta olduğum ve istediğim bi araç bir kez binip sürmem yetti bana orjinal motoru bana ne gibi sorunlar açar? nihayetinde 30 yaşında araçlar dizel bir motor taksam yürür aksamını yenilesem arta kalan kısımları...

4. Gökhan86

cj6 mı cj8 mi?

Ynt: cj6 mı cj8 mi? uygun bir araç bulabilirsem ve bu cj 8 olursa 4 kapı yapmayı ve içerisini yeni araçların içi kadar lüx olacak şekilde yapma niyetim var tabi bütcem yettikce buda uzun bi zaman alır sizlere danışarak yapmayı isterim klima vs.parçalar mote ederek
  5. Gökhan86

cj6 mı cj8 mi?

Ynt: cj6 mı cj8 mi? aracı çiftlkte arazi gezerken ve gezme amaçlı kullanacağım aracın motorunu v.s parçalarını hem düzen tuturamayacağımdan hemde yakıt oronın çok yüksek olmasından dolayı değişmek istiyorum

6. Gökhan86

cj6 mı cj8 mi?

selamlar kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak...

7. Gökhan86

CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR