Arama sonuçlarınız

1. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru UMUT BEY BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN . İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

2. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru karabükteki amatör telsizcilerin benle irtibata geçmesini rica ediyorum zafer_zavarci@live.com
  3. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru konu kapatılabilir

4. Z

programlama kablosu

Ynt: programlama kablosu karabükteyim ben ama
  5. Z

programlama kablosu

Ynt: programlama kablosu ali ustam nereden bulabilirim bunu yurt dışından da getirtmek istemiyorum çok uzun zamanda geliyor türkiyeden alsam telsizimden de pahalıya geliyor nasıl yapsak ki

6. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru AMATÖR TELSİZCİ OLMAKTAN VAZ GEÇTİM KONU KAPATILABİLİR....

7. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru zaten bende polis memuruyum sadece çağrı kuyruk sesini değiştireceğiz başka bir şey yok
  8. Z

Amatör Telsiz Satış Sitesi

Ynt: Amatör Telsiz Satış Sitesi >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(fiyatlara bak ya %120 karla satıyo galiba
  9. Z

programlama kablosu

Ynt: programlama kablosu WAY ARKADAŞ YA...telsizci olalım sosyal ağ kuralım dedik QSL deki se bile yok

10. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru msn verebilir misin ustam

11. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru BAYRAM ARASINA DENK GELDİ SANIRIM GÜMRÜK BAYRAM ARASINDA 400 USD Yİ GEÇMEYEN KARGOLARA HEDİYE MUAMELESİ YAPIYOR MUŞ
  12. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru USTA KULLANAN ABİLER VAR AMA BENİM SORUNUM ŞU SİLAHIMIZA KİMSE RUHSAT SORAMAZ ÇÜNKÜ YOK :) BU TELSİZ GÜMRÜKTE TAKILDI DİYELİM POLİS MEMURUYUM GÖREVDE KULLANACAĞIM DESEK ALAMAZ MIYIZ

13. Z

Polis Memuru

24 KASIMDA SINAVA ANKARADA GİRECEĞİM :-\ 409 DAN 2 ADET PUXİNG PX-888 VHF(http://www.pxdz.com/english/showpro.asp?id=2362) EL TELSİZİ ALDIM HEM İŞİMDE HEM TELSİZCİLİKTE KULLANACAĞIM. 409 DAN ALDIIM BU ÜRÜN GÜMRÜKTE TAKILIRMI POLİS MEMURLARI KENDİ ŞAHSİ TELSİZİNİ ALABİLİRLER Mİ ???? 409DAN ALIŞ...
  14. Z

programlama kablosu

Ynt: programlama kablosu hadi ama hiç mi cevap yok!!!
  15. Z

programlama kablosu

puxing px-888 için usb çıkışlı kalo lazım emektar radyocuların yardımlarını bekliyorum

16. Z

PUXİNG 888 PROGRALAMA KABLOSU LAZIM

ELİNDE OLAN , LİNK VEREBİLEN, TÜRKİYE VE YURTDIŞINDAN ALABİLECEĞİM SİTE URL Sİ LAZIM YUR T DIŞINDAN ALIŞ VERİ YAPABİLECEĞİM GÜVENİLİR SİTELER ACİL LAZIM!!!! ŞİMDİDEN TŞKLR.... (ADAY AMATÖR TELSİZ OP. 24/11/2010)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

SON KONULAR

Geri