Arama sonuçlarınız

1. S

canon S95 /panasonic TZ10/casio EX-FH100

Ynt: canon S95 /panasonic TZ10/casio EX-FH100 zor soru sormuşum demekki kimseden yanıt gelmemiş.. o halde soruyu daraltayım S95 mi TZ10 mu? :)

2. S

canon S95 /panasonic TZ10/casio EX-FH100

evet ben hala karar veripte bir makina alamadım :-[ ama en azından bu üç makinadan birini almaya karar kıldım.. lütfen cihazları tanıyanlar bana yardımcı olsunlar... teşekkürler...
  3. S

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... ama şu an almam gereken makinanın kompact bir cihaz olduğunu düşünüyorum...

4. S

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... fikir ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.. Fuji yi de inceliycem...
  5. S

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... aslına bakarsanız ben hiç manuel özelliklerine dikkat etmemiştim, cevabınız ve sonrasında konuyu araştırdığımda önemini anladım, Canon ve Panasonic arasındaydım fakat Fuji ye de bakıcam ama sizinde söylemiş olduğunuz gibi en...

6. S

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... gerşekten tekrar çok teşekkür ederim evet en iyisi bire bir görerek karar vermek... sağolun..

7. S

Ynt: Yapacağım seçim için fikirlerinizi rica ediyorum... gerçekten verdiğiniz bu bilgi benim için çok değerli .. gönülden teşekkür ederim...emeğinize ,elinize sağlık... anlaşılan tercihim Canon olacak ama bir şey öğrenmek isterim, Canon un bu modelinde batarya süresi ve bir fotoğraf çektikten...
  8. S

herhese merhaba..., bir fotoğraf makinası almak istiyorum, fotoğraf çekmeye amatörce yeni başlayacağımdan, yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiye göre şu an benim için en uygunu kompakt bir makina ama tabi ki üst seviye, cihazın fotoğraf çekimine hızlı bir şekilde hazır olması ve fotoğraf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR