Arama sonuçlarınız

1. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))))

2. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :))ipucu özürlüsüyüm desem?neresi basit anlamadım:(büyük ihtimalle akdenizden bir kıyı şeridi..hasır şemsiyeler de hiç tanıdık gelmedi:(
  3. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çoookkk haklısın canım..teşekkür ediyorum ,herkese iyi tatiller diyorum...bir sonraki soru kimden??

4. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))harikasın...asıl harika kim ki acaba;)
  5. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? profil resminiz orjinal..:)urfadan mı??

6. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)yaklaştııınnnnn..yukarı çık ..yön belirtmeyeyim

7. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? mesela işi kolaylaştırmak adına ilimizin kaç harften oluştuğunu söylemekle başlayayım..7harfli bir iç anadolu ili...bundan sonrası kolaylaşır gibi
  8. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim Perihancım..evet yaaa unuttum burayı:(...aklıma düştün birden:)evet iç anadıluda bir yer..bir ilimizin ilk yerleşim yeri..restore edilip turizme kazandırlımaya çalışılıyor.ben gitmedim ama:)..
  9. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? buranın bir kuralı var mı sevgili peşehodka?:))ben de bir soru sorayım?? burası neresi?

10. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :)))))))yani diyorsunuz ki önce sitede gezmeyi öğren,sonra da dağlarda?:))))))))))))sözünüzü seve seve dinleyeceğim...Enişte..:))

11. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :))YAAA ..ne güzel...ama ben artvinliyim aslen..giresunda ikinci memleket oldu tabi artık..
  12. P

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım :))keşke öyle sizler kadar basit dertlerim olsaydı:sigara veya ehliyetsizlik gibi-.............keşke,ben de diyebilseydim''keşkelerim yok''diye... ve keşke,bir kerecik istediğim zamana geri gidebilseydim..

13. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :=)unutmamaya çalışırım..e ben de cansız varlıklarla uğraştığım için bazen kalp denen olguyu unutuyorum dermişim...bu arada,tahminim nasıl?
  14. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? kesme taş kullanılarak yapılan binalar genelde ya resmi binalardı,ya da hastanelerdi..tarihi bir hastane de olabilir?
  15. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? gıcık i,şte,kendi biliyor ya bize işkence ediyor:)

16. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :))teşekkürler sevgili adaşım..evet çok kurcalayınca gördüm zaten o meşhur resmi..ama emin olmak için sorup durdum:))sorun çözülmüştür o halde ben de tahminlere başlayayım..tabi bu arada yanıt verilmemişse:))))
  17. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :=)))hele şükür beni anladın...
  18. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sorun şu:bana ço kkarışık geliyor burdaki iletiler ve tarihlerin akış sırası..hangi resmi sorduğunuzu iyi anlayamadım ki:(((ben sadece,altta sarı taxili bir resimde ''burası neresi''okuyorum??bir de önceki sayfalardan bir kale ve eski bir resmi bina görüyorum.o mu konu??

19. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben ''yol''adlı kullanıcının taxili resmine yorum yaptım:))başk bir resimden mi bahsediyorsunuz siz?o resim urfaya ait olmaz bence..hatlar karıştı sanırım:))
  20. P

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? almanya dan olabilir diye düşünmeye başladım binanın mimarisinden dolayı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri