Arama sonuçlarınız

1. yavuzuyan

Hho-hidrojen Yakıt Destek Kiti Uygulama Sonuçları

Tekrar merhabalar, 11 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de de alternatif yakıt olarak kabul edilen hidrojen yakıtla ilgili çalışmalarımı burada yazmıştım. 2004 Jeep Cherokee 2,8 Crd Hidrojen Katkılı Yakıt Sarfiyatı Hakk. İnternetten yaptığım araştırma sonucunda UCR Hidrojen Yakıt Destek Sistemleri...

2. yavuzuyan

2004 Jeep Cherokee 2,8 Crd Hidrojen Katkılı Yakıt Sarfiyatı Hakk.

Onu kimyacılara soracaksınız.
  3. yavuzuyan

Kj Aracımdaki Sorun

Kökten çözüm istiyorsanız, jeep yetkili servise bırakın aracınızı, tam anlamıyla arıza nedir, kaça mal olur size söylerler. Aracınızı amerikan aracı tamir edenlerin dışında hiç bir tamirciye yaptırmayın-tamir ettirmeyin. Çünkü tamir edeceklerine bozuyorlar genellikle.. Yavuz UYAN İst. 2004 2,8...

4. yavuzuyan

Site Içi Park Problemi

Yönetim planında yasak olması da artık geçerli değil. Günün yaşam şartlarına göre mahkeme kararıyla revize edilebiliyor yönetim kararları. Unutmayın, hangi dil-tavır ve beden diliyle yaklaşıyorlarsa aynı şekilde daha fazlasını yapın. Dişinizi göstermezseniz bu insanlara tepenize binerler...
  5. yavuzuyan

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı.

Alırken aracın altına baktınız mı? Transfer kutusu var mı? Yavuz UYAN İst.

6. yavuzuyan

Bunda enjektör yok. Çünkü hidrojen üretimi sabit. Siz ayarlıyorsunuz. Rolantide de, 2000-3000 devirde giderken de üretim aynı. Yani devamlı şehir içi kullanıyorsanız üretimi düşürmekte fayda var. Uzun yol yapacaksanız üretimi yükseltin. Veya devamlı sabit de kalabilir hiç bir mahzuru yok.

7. yavuzuyan

Alternatöre binecek yükü kendiniz ayarlıyorsunuz. Tam ayar tuttuğunda 4-5,5 amper çekiyor. Aküyü de hiç zorlamıyor.
  8. yavuzuyan

Su deposundaki hidrojeni özel kalın ve esnek bir hortumla hava filtresinin girişine verildi. Filtre-manifold arası boruyu delmeye gerek duymadık. Bir ara köpük yaptı, yarım çay bardağı beyaz temizlik sirkesi ilave ettik suya köpüğü tamamen kesti. Hesaplamaları bir-iki gün içinde burada...
  9. yavuzuyan

Kitin kendine ait ecu'su ( beyni ) var. Buradan amperin gücü ayarlanabiliyor. Montaj gününden beri 5,5 ampere ayarlı. Ne aküyü ne de alternatörü zorluyor. Yarın yine Gönen yolundayım. Yalova çıkışından Gönen girişine kadarki uzun yol hesaplamasını yapacağım. Yavuz UYAN 2,8 CRD - 2004 Jeep

10. yavuzuyan

Kj Aracımdaki Sorun

Şanzımanı teste bağladınız mı? Arıza tespit cihazına? Bir şekilde bulun bir yer, sonuç ne çıkacak yazın buraya. Yol göstereyim size. İyi akşamlar, Yavuz UYAN 2,8 CRD / 2004

11. yavuzuyan

Türkiye'de bunları üreten saygın firmalar var. Çok araştırıp karar verip araca taktırdım. Şu an Gönen'deyim. İzmir'den normal yoldan değil, Savaştepe-Soma yolu üzerinde bir onlarca köy yolu üzerinden Gönen'e vardım. Youtube'da videoları bolca var. Bir Türk Markası E-bay'da yıllardır satıyor...
  12. yavuzuyan

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

Torpidodaki radyo-teybin kalıbına göre ender de olsa piyasada multimedyası var. Alibaba veya ali express'te de bulunur. Fiyatı 300-350 USD olması lazım. Bir araştırın, 200-300 TL fazlasına burada bulursanız buradan almakta fayda var. Tabii pahalı gelmezse. Dezenfekte kalın. Yavuz UYAN 2,8 JEEP...

13. yavuzuyan

Merhabalar; 2018 Ocak ayından beri 2004 Model 2,8 Turbo CRD Cheroke jeep kullanıyorum. Türkiye'de yaptığım araştırmada sahibinin kullanım alışkanlıklarına göre yaklaşık Ş. içinde 12 - 13 Litre, Ş. Dışında ise; 9,5 - 10.5 Litre mazot yaktığını öğrendim. (90 - 110 km/h arası süratte.) Aracımın 2...
  14. yavuzuyan

Cherokee 2.8 Crd Limited

Air flow temizliğini yap, sensörünü kontrol et. Oksijen azlığından da olur ama, temizlersen ve resetlersen bir ihtimal sorunu çözersin. Kolay gelsin Yavuz UYAN Ataşehir
  15. yavuzuyan

Cherokee 2.8 Crd Limited

2004 lerle bir farkı yok aracın. 1-) Bahsettiğin arızalar kronik değil. Aracı zzmanına götürmek pahalı geldiğinden kasaba emanet etmenin bedeli bunlar. 2-) Amerika'da bir kaç site var. Aracın arızasını detaylı bir şekilde yazıyorsun, sana bir kaç soru sorup sorunun ne olduğunu bulduklarını...

16. yavuzuyan

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Silindir kapak contasından anlarsınız. Motor açılmış mı, açılmamış mı.. Yavuz UYAN
  17. yavuzuyan

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Her 3 ilan da kapalı. Satılmış veya tarihi bitmiş. 2 senedir 2004 Cherokee kullanıyorum. Mükemmel bir araç, sıfırdan beri temiz kullanıldığından... 1-) Eski aracım Tahoe'dan sonra bunun da uzmanı oldum. Bazen yolda kalanlar arıyorlar yardım için. Parçaları pahalı değildir. Az parçayla...
  18. yavuzuyan

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Betül Hanım; Sizi Lada Niva paklar. Parça fiyatları oldukça uygundur, Sibirya iklim koşullarına göre üretildiğinden de dayanıklıdır. Az parçayla üretilmiş bir araçtır, kolay arıza çıkarmaz. Tamiri kolaydır. Araç alımını aceleye getirmeyin, araç almadan önce arkadaşınızın aracında offroada...

19. yavuzuyan

2000 Discovery Şanzuman Yağ Çubuğu Hakk.

Merhabalar, Arkadaşım 2000 TD5 aldı. Kontrollerini yapıyoruz. Şanzuman yağ seviye kontrol çubuğunu bulamadık. Bunlarda yağ kontrol çubuğu yok mudur? Alakanıza şimdiden teşekkür ederim. Yavuz UYAN (2004 Cherokee sahibi)
  20. yavuzuyan

Offroad Garajı Orçun Usta Sakin Bulaşmayin !

Onun için mi bu öadar başarılı bir usta, Orçun usta??? offroad garajı orçun usta - Google'da Ara

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri