Arama sonuçlarınız

1. yavuzuyan

Duyuru - Recall - Gerİ Çağrilan Cherokee' Lar Hakk.

Şikeyetçinin amacı aracına yükseltmeyi çok ucuza yaptırmaktı. Başaramayınca ..... Başka bir şikayet yok zaten bunun dışında.. Orçun usta da meraklı değil yeni müşteriye ihtiyacı da yok. Dükkanı tıka basa dolu. Nedenini araştırmaya gerek yok. 9 senedir tanırım, aracıma yaptırdığım bir şey...

2. yavuzuyan

Benimki 2004.. 2003 lerin eksikleri farklı olabiliyor.
  3. yavuzuyan

Ümranşiye KAzımkarabekir'de Orçun Usta var. Offroad'un uzmanı. İşini doğru yapan son kalan ender ustalardan biri.. Ona götürün aracınızı farklı bir şey de düşünür beğeneceğiniz. Linke bakın, neler göreceksiniz.. offroad garajı orçun usta - Google'da Ara Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Yavuz...

4. yavuzuyan

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Merhabalar, Yıllardır amerikanın 8 silindirlerinden sonra 16 ay önce hayatımda ilk defa dizel araç aldım. 2,8L Turbo Diesel CRD 2004 model 233.000 kmde. Eşimi de aldım yanıma aracı görsün diye.. Eve dönüş yolundayız.. " İlk sorduğu soru: Bu traktörü nereden buldun." 3,7 temizini bulamadığımdan...
  5. yavuzuyan

2009 Land Cruıser Yardım

Günaydın, Ümraniye'de Orçun usta var. Hem mekanik hem de kasa konusunda uzman. Arayın yardımcı olabilir. Orçun KONUŞMAZ / OFF ROAD GARAJI Gsm: 0532 6588865 Geçmiş olsun Yavuz UYAN

6. yavuzuyan

Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

1-) Fotolar bana çarpan aracınkilerdir. 2-) Bunların aynısı sağdan direksiyonlu olarak UK de binlercesi mevcut. Araştırın bulursunuz. 3-) Stepneye vurmadı. 4-) İyi bakın fren izi yok. Direkt çarptı. 5-) Ben at arabasına çarpmıyorum taksi bana çarpıyor. Sevgiler, Yavuz UYAN

7. yavuzuyan

İşte böyle... Bundan önce 1997 Tahoe V8 5,7 vardı. Sattığımda pişman olmadım değil. Onda tam hareket etmiştim ki, arkadan vurduklarında fark etmemiştim bana vuranı.. Yolumu kesip durdurdular vatandaşlar. Kaşı görü patlamış bir vatandaş ve cama kadar önü hurdaya dönmüş Audi A3... Çok üzüldüm...
  8. yavuzuyan

Üzerinde İtalya'da VMI de 20-25 kadar Amerikalı mühendislerin desteğiyle üretilen turbo motor vardır. Geçmişi temşzse ( bakımlı ) sorun yaratmaz. Ben 2004 ünü kullanıyorum. Şehir içi 10-10,5 litre yakar. Ş.dişi 8,9l ye kadar düşürdüm. Metanetli motoru vardır. Titreşim ve ses rahatsız ediyorsa...
  9. yavuzuyan

3.7 Cherokee Yi Nasıl Bilirsiniz Ağalar

Bende 2004 2,8 crd turbo var. 247.000 km.de sesinin dışında başka sorunu yok. Yakıtı ş.içi 10.5 litre/100 km. ş.dışında 9.2 litre kadar. Yani vitara bulursan temizinden geri dön derim. 3,7 benzinlilerin tek şikayeti fazla yakıt yakması. ş.içi benzinde 20 lt/100 km. aşırıdır. Bu kullanım...

10. yavuzuyan

Hafta içinde servise gidip sorarım. Teşekkür ederim Yavuz UYAN İST.

11. yavuzuyan

4.7 Komple Motor

Ankara'da Ali SARI var. Tel: 0532 3368437 veya 0312 3364782 Ayrıca; Orçun ustayla konuş, farklı çözüm bulabilir. Gsm: 0532 6588865 Yavuz UYAN Ataşehir-İst.
  12. yavuzuyan

2002 - 2007 arası dizel ve benzinli Cherokee / Liberty araç sahiplerinin dikkatine; Elinizde bulunan bu araçlar aldığınızdan beri hiç yetkili servis görmemişse, veya yetkili servise başvurduğunuzda garanti kapsamı bittikten sonra hiç yetkili servis yüzü görmemişse, siz gösterin... Bu araçların...

13. yavuzuyan

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Merhabalar, Kısa bir açıklama yapayım. 1-) Mısıra uçak verip araba almak hükumetin işi değildir. Devlet bu şekilde ticarete girmez. 2-) Bildiğim kadarıyla Orta Doğu'dan ülkemize otomotiv ihracatı yasaktır. Araplardan araba ithalatı yapılamayacağı gibi.. 3-) Türkiye'ye giren 3,7L hatta tüm...
  14. yavuzuyan

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

Merhabalar, 4. maddede hata var sanırım. Çekme belgeli araç trafiğe çıkmak isterse, çekilen gün ile trafiğe çıkış tarihi arasındaki vergiler ödenmez. Adı da bu zaten. Çekme belgelki..

15. yavuzuyan

Kritik Soru Çözen Daha Yok!

16. yavuzuyan

Kritik Soru Çözen Daha Yok!

17. yavuzuyan

1995 - 1999 Chevy Tahoe Yan Kapi Basamaklari

1995 - 1999 arası tahoe 5 kapı için yan kapı altı sağ ve sol basamaklarından arıyorum. Yeni veya 2. el olabilir. Yavuz UYAN Ataşehir-İst. Gsm: 0532 4253288

18. yavuzuyan

Araç Altı Pas Giderme

Merhaba, Uzun süre kullanılmamışsa normaldir. Zaten Tahoe'da elektrik direği gibi şase var. 100 yıl geçse, erimez. Sadece " TEMİZLİK " yeterlidir. Alt yıkama yaptırın. Her şey ortaya çıkar. Ardından da, isterseniz pas koruyucu boya sürebilirsiniz fırçayla. Başka masrafa gerek yok. Her halde...
  19. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Tahoe'lar mazotlu araba kullananları, Tahoe'yu değil de cebini düşünenleri göçertir. Siz siz olun, konnekti kullanmaya devam edin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri