Arama sonuçlarınız

1. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Anca cevaplıyorum. Her şeyin bir bedeli var. Tahoe kullanmanın da. Bulunmaz Hint kumaşı değil ama, sahibini kendisine bağlayan bir otomobil. Her parçasını en uygun fiyata bulabileceğin, tamiri basit bir araç. Yavuz UYAN

2. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Beyler; Yakıtı ciddiye almayın, hatta gözünüzde büyütmeyin.. Bu aracın harcadığı yakıt miktarı, kullananın kullanım alışkanlıklarıyla %80 bağlantılıdır. Benim aracın yakıt harcaması şöyledir. Benzinde: Ş. dışı 9-9,5 litre - Şehir içinde 15-16 litredir. Kartal Şahin Doğan ( 1600 - 2000 cc )...
  3. yavuzuyan

Alacağim Xj Hakkinda Yorumlarinizi Rica Ederim.

Ekonomik ömrünü tamamlamış, yollarda adeti azaldıkça yedek parça fiyatları gereksiz yükselen bir araç. Bu kadar yaşlıya inmemekte fayda var. Orçun Usta var bu sitede ( Offroad garajı ). Ona danışmanda fayda var. Objektif karar verir. Ayrıca; arka taraf yapraklı. Sert gelir, yolcuyu yorar, sarsar.

4. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Tahoe, bir başka Amerikan arabasına benzemez maalesef. Ben sabahtan akşama motosiklet üstündeyim. Akşamüstü gelip Tahoe'nın marşına basıp yarım saat turladım mı, yorgunluğumun yarısı gidiyor. İşte böyle bir araba. İyi akşamlar, Yavuz UYAN
  5. yavuzuyan

Alacağim Xj Hakkinda Yorumlarinizi Rica Ederim.

Her 2 araç da mükemmel. Fiyatı uygun olanı tercih edebilirsin. Diğeri de S&S in satışa sunduğu araç. S&S sorunlu araç satmaz. Güvenilir bir yerdir. Fakat fiyatları biraz yüksektir. Fiyatı uygun olan 1995 Jeep Cherokee 4.0 30.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 231568411 Az bir pazarlığı araç...

6. yavuzuyan

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

Merhabalar, Dacia Renault'un Romanya'da satın alıp, Renault kalitesine yakın üretim yaptığı bir fabrikadır. Robotun çok az kullanıldığı bir fabrika. İşçilik hataları oldukça yaygın. Böyle bir araba alacaklar sıfırına çuvalla para ödeyeceğine, 30-40.000 km. yapmış, her türlü işçilik hataları...

7. yavuzuyan

Tahoe Lpg Problemi

Tahoe Merhaba Wauxhall Tahoe'yu toplama konusunda etrafından fikir almanda yarar vardı. Tecrübelerimizi konuştururduk :)) Lastiklerin büyük gelmesi normal. Çünkü normal olmayan ön takım için o lastikler. Önce ön düzende neler yapılacak, ne kadar yükseltilecek gibi kararlar alsaydınız...
  8. yavuzuyan

Tahoe Lpg Problemi

Merhaba; İyi bir Atiker LPG servisine götürün Tahoe'yu. Test cihazına bağlayacaklar ve sorun LPG'den-Atiker'den kaynaklanmadığını göreceksiniz. Ekranda tüm silindirlerin üzerinde olan enjektörlerin saat gibi çalıştığını gösterirler size. LPG benzinden çok daha hassas bir yakıt olduğundan çok...
  9. yavuzuyan

Su Fıskiyesi - Nozul / Gm - Gmc Tahoe-cadıllac-suburban-yukon

SİLECEK SU FISKİYESİ - AC DELCO 1988 - 2001 ARASI GM - GMC ÜRETİMİ OLAN AŞAĞIDA MODELLERİ MEVCUT ARAÇLARA UYGUNDUR. 1988-1991 C/K Pickup 1992-1999 Blazer, Tahoe, Yukon, Suburban, C/K Pickup 1999-2002 Cadillac Escalade 2000 Tahoe, Yukon, C/K Pickup 2500/3500 Carryover Models 2001 C/K Pickup...

10. yavuzuyan

Gm-chevy-tahoe Ön Tekerler El Fren Teli. İç-dış Takımdır.

ÖN TEKER EL FREN TELİ. İÇ - DIŞ TAKIMDIR. 1995 - 2000 YILLARI ARASINDA ÜRETİLEN GM - GMC-CHEVROLET MARKALARA HAİZ TAHOE-YUKON-SUBURBAN-CADILLAC ESCALADE ARAÇLARIN ÖN TEKER EL FREN TELİDİR. AMERİKAN MALIDIR. DORMAN MARKADIR. SIFIRDIR ve KUTUSUNDADIR. FİYATI 150- TL. Piyasada 250-350- TL...

11. yavuzuyan

Gm-gmc Westınghouse - Servo Tahoe-suburban-yukon - Fren Servosu

1997 - 200 YILLARI ARASI GM-GMC TARAFINDAN ÜRETİLEN SIERRA-YUKON-TAHOE, CADİLLAC 1500-2500-3500 TİP ARAÇLARA UYGUNDUR. ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR. YENİSİ 1700 - 2000 TL. CİVARIDIR. SADECE SES YAPIYOR DİYE DEĞİŞTİRDİM. Tamir bedelini ödediğinizde yaptırıp da teslim ederim. Yenisinden hiç bir farkı...
  12. yavuzuyan

1997-2000 Tahoe-suburban-blazer Krankshaft Sensörü

1997-2000 TAHOE - SUBURBAN - BLAZER - SILVERADO - K1500-2500-3500 / S VE P SERİSİ ARAÇLAR İÇİN (KRANK ŞAFT SENSÖRÜ - KRANK MİLİ POZİSYON SENSÖRÜ, KRANK OKUYUCU SENSÖR) KRANK POZİSYON SENSÖRÜ - CRANKSHAFT POSITION SENSOR. 3 PİNLİDİR - AMERİKAN MALIDIR. AMERİKA'DAN 1997 TAHOE ARACIM İÇİN 2...

13. yavuzuyan

Distribütör Kapağı. 5,7l V8 Gm-gmc Tahoe-suburban-cadıllac

DISTRIBUTOR CAB FOR 5.7L V8 ENGINE DİSTRİBÜTÖR KAPAĞI GM - GMC ÜRETİMİ 5,7L V8 MOTORLAR İÇİNDİR. TAHOE-SUBURBAN-YUKON-ESCALADE-SILVERADO-EXPRESS-SIERRA VE V8 OLAN GM-GMC'NİN 1996 - 2002 YILLARI ARASI ÜRTETİMİ OLAN1996 - 2002 YILLARI ARASI ARAÇLARA UYGUNDUR. ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR, SAĞLAMDIR...
  14. yavuzuyan

1992 - 2000 Gm-tahoe-suburban-sılverado-escalade Yağ Pompası

GENERAL MOTORS 1971 - 2000 ARASI ÜRETİMİ OLAN 1000 DEN FAZLA ARAÇ MARKA VE MODELE UYGUN YÜKSEK PERFORMANSLI YAĞ POMPASIDIR. HİÇ KULLANILMAMIŞ, SIFIR ÜRÜNDÜR. Sealed Power 224-4143 Engine Oil Pump High Volume GM VE GMC'NİN ÜRETTİĞİ TAHOE - SUBURBAN - YUKON - ESCALADE -...
  15. yavuzuyan

Far - Sinyal Takımı - Komple. Gm - Gmc / Tahoe-suburban-yukon..

[size=18pt][size=14pt]GM - GMC ÜRETİMİ OLAN 1988 - 1998 YILLARI ARASI ÜRETİLEN TAHOE-SUBURBAN-YUKON-CADILLAC, SILVERADO MARKALARIN FAR TAKIMIDIR. ORİJİNALDİR. 1997 MODEL TAHOE ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR. FARLARDA KIRIK-ÇATLAK VS YOKTUR. ARACIMA LEDLİ FAR ALDIĞIMDAN ÇOK UYGUN FİYATA SATILIKTIR...

16. yavuzuyan

Gm-gmc- Krank Ana Kol Yatakları / Tahoe-suburban-yukon..

GM-GMC-CHEVROLET-CADILLAC- KRANK ANA KOL YATAKLARI. STANDART ÖLÇÜDÜR. BİNDE SIFIR ( %0,00) 4.3 VE 7.0 LİTRE ARASI TÜM V8 MOTORLAR İÇİNDİR. (350 327 307 305 302 267 265 cu) Motor hacmi: 4.3 - 4.4 - 4.7 - 5.0 - 5.7 - 6.2 1968 den 2002 yılına kadar GM ve GMC grubunun motorları için...
  17. yavuzuyan

Tahoe - Suburban - Yukon - Escalade Ateşleme Bobini

IGNITION COIL - ATEŞLEME BOBİNİ GM GRUBUNA AİT 1996 – 2002 ARASI CHEVROLET TAHOE - SUBURBAN CADILLAC - ESCALADE GMC - YUKON - SUBURBAN ARAÇLAR İÇİN UYGUNDUR. HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR. ( TAK - ÇALIŞTIR ) KENDİ ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR. TAHOE'NUN ORİJİNAL GM PARÇASIDIR. TÜRKİYE'NİN HER İLİNE...
  18. yavuzuyan

Tahoe Suburban 1996-2000 - Egzantrik Mili Pozisyon Sensörü

EGZANTRİK MİLİ POZİSYON SENSÖRÜ (CAMSHAFT POSITION SENSOR) DISTRIBÜTÖRDE KIRMIZI DAİRE İÇİNDE BULUNAN EGZANTRİK MİLİ POZİSYON SENSÖRÜDÜR. KONTROL İÇİN 5 DAKİKA DENENDİ, HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. V8-350ci 5.7L F/I Vin R MOTORLAR İÇİNDİR. RUHSATLARINDA ŞASİ NUMARASININ 8. HANESİNDE BULUNAN R...

19. yavuzuyan

General Motors 1997-2002 Arası 4l60e Şanzımanların Onarım Kiti

Merhabalar, Tahoe aracım için fazladan getirttiğim; 1997-2002 arası GM'nin ürettiği araçların 4L60E Şanzımanlarına ait onarım kitidir. İhtiyacı olana çok uygun fiyata veriyorum. Amerika'dan kendim getirttim. Bu kitin aynısı ülkemizde değeri 1.600-1.800- TL. arasındadır. Gümrik vergisi dahil...
  20. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Merhaba Rıfat bey, Genelde ebay'dan alıyorum. Veya ebay' daki firmanın kendi sitesinden daha uygun fiyatlı kargo bedeli ile alabiliyorum. Tamamı deneyim ve tecrübe ile gerçekleşti. Burada en önemli sorun iyi derecede İngilizce bilmek. Yoksa, fark etmeden hatalı parça sipariş verirsiniz, yazık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri