Arama sonuçlarınız

1. yavuzuyan

Tahoe Sahiplerine..

Merhaba Tahoe sahipleri; Gezenbilir’den üyelere günlük veya haftalık e-bülten veya mail şeklinde " gezenbilir" i hatırlatacak mail gelmediğinden ancak aklıma geldiğinde veya bir konuda danışmak için beni arayanlar olduğunda girip yazılarınızı okuyorum. 2010'dan beri 1997 Tahoe 4 kapı...

2. yavuzuyan

Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor

Ynt: Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor Merhaba, Ayna mahruti dişlileri zarar görmüştür. Karpuzu açtığınızda her şey ortaya çıkar. Yenisini getirmek de mümkün Amerika'dan, içinin çıkmasını da bulmak mümkün Ankara'dan. Buradan üyelere yani bizlere günlük veya haftalık e-bülten veya mail şeklinde...
  3. yavuzuyan

Chevrolet-tahoe Hakk. - Bilmedikleriniz

Ynt: Chevrolet-tahoe Hakk. - Bilmedikleriniz Bak yine bayağı vakit geçmiş siteye girmeyeli. Suburban fevkalade bir araçtır. Bir ara arayıp da bulamadığımdan dır. Güle güle kullanın. Her şeyi aynıdır uzunluğu dışında. Şu sıralar hidrojen yakıt sistemini araştırıyorum. buradan mı Amerika'dan...

4. yavuzuyan

Ynt: Chevrolet-tahoe Hakk. - Bilmedikleriniz Kusura bakmayın, işlerimin çokluğundan bir süre takip edemedim. Artık haftada 2 - 3 defa buradayım. Tekrar özür dilerim cevapsız bıraktığım sorularınız için Yavuz UYAN 1997 Tahoe İçerenköy-İst.
  5. yavuzuyan

Muayeneye Gideceğim

Ynt: Muayeneye Gideceğim Merhaba, Motor numarasını okumak zor olduğundan hafif kusur yazıp geçiyorlar. Dert etmeyin. Bende 1997 LT 4 kapı var. Bazen katalizatörleri kontrol ediyorlar. Egzost sisteminden çıkarılmışsa, ağır kusur yazarlar. bana da yazmışlardı. Amerika'dan 2 adet katalizatör...

6. yavuzuyan

Merhabalar, 1997 v8 5,7L Tahoe' yu 3 senedir kullanıyorum. Aracı eksiklerini tamamladım. Oldukça da tecrübeliyim. Bu aracın tekniği, yakıtı, sürüşü, ş.içi-dışı kullanımı hakkında sorularınız varsa doğru cevaplayabilirim. Aracı ş.içi ve dışı kullanıyorum. Offroad'a sokmadım. Katalizörleri...

7. yavuzuyan

tahoe tavsiyeler

Merhaba, Düşündüğünüz Tahoe'u satın aldınız mı? ( Uzun zamandır giremedim bu siteye, şimdi yazıyorum. ) Yavuz UYAN İstanbul
  8. yavuzuyan

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

Ynt: Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta Merhabalar, Çoğumuzun uzmanlık alanımıza girmeyen bir konu. " Satın alınacak araçtan anlamak ". son 15 senede 4-5 araç satın alıp kullandım. Hepsi farklı markalar. Yıllar önce, tanımadığım bir kaporta ustasına, danışmanlık ücreti...
  9. yavuzuyan

CHEVROLETCİLER NERDE

Burada :D Tahoe'nin yerini Avalanche tutamaz. Arka sırası dardır, sıkıntı yaratabilir. Denemedikçe karar vermeyin. Yavuz UYAN İçerenköy-İst.

10. yavuzuyan

Tahoe Yedek Anahtar

TAHOE YEDEK ANAHTAR HAKK. Merhabalar, Anahtar sorununu çözdük. Levent Sanayi Sitesinde Tahoe'nun anahtarını yaptırdım. 20- TL. ve pazarlık bile yapmadım. Adres: KAya Elektroni,k Anahtar / Ömer KAYA Tel: 0212 2641258 Gsm: 0537 4307312 Ufuk beye de çok teşekkürler. Cevapladığı gün gündüz...

11. yavuzuyan

Tahoe Yedek Anahtar

Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce eşime 1997 5 kapı bir Tahoe satın aldım. Eksikleri de tamamlandı. Öyle bir araç ki; aynadan gören yol veriyor. Resmen bir tank. Son eksiği olan yedek anahtar için, İstanbulda çok anahtarcı araştırdım fakat yedek anahtar ihtiyacıma çözüm bulan olmadı. Aramızda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri