Arama sonuçlarınız

1. T

95 model 2.0 motor v6 vitara

Ynt: 95 model 2.0 motor v6 vitara Teşekkür ederim.Ben Mersinde'yim burda 1,6 nın parçasını bulmakta zorlanıyordum.Sanırım bu aracın parca olayı daha bir zorlar gibi geliyor bana.

2. T

95 model 2.0 motor v6 vitara

Arkadaşlar 2.0 v6 motorlu vitara almayı düşünüyorum.Daha önce 1.6 jlx sahibiydim.Araç lpg li bu aracın yakıt durumu hakkında beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.Ayrıca bu araçlar için parça sorunu varmıdır? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
  3. T

Suzuki Vitara JLX (Alınık)

arkadaşlar 1.6 vitara arıyorum 98-2001 model arası mümkünse 5 kapı ve düz vites ama 3 kapıda neden olmasın.aracını satmak istiyenler mesaj atarsa sevinirim. ilginiz için teşekkürler...

4. T

adana mersin de vitara arıyorum

Ynt: adana mersin de vitara arıyorum 15-16 bine kadar tabi aracın durumuna görede değişebilir.
  5. T

Ynt: adana mersin de vitara arıyorum mümkünse 5 kapı olmassa brandasız 3 kapı düşünüyorum. ilginize teşekkür ederim.

6. T

selam arkadaşlar adana mersin tarsusta olmak kaydıyla satılık vitara 1.6 jlx arıyorum.

7. T

Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Ön Amortisör Sorunu bu monroe amortisörü alabileceğimiz bayinin telefonunu verebilirmisiniz.Ben mersindeyim kargoyla yolluyorlarmı.bide benim aracım 98 model suzuki vitara bu amortisörler uygun olurmu aracaıma.ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  8. T

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Fırat Türkyılmaz 29 yaşındayım.Tarsusta öğretmenim.Arazi aracı sevdam ava olan sevdamla birlikte başladı.Daha önce Lada Niva sahibiydim fakat sehirdışına ava gittiğimde cok yoruyordu.Bu sorunu aşmak amacıyla 98 model bi suzuki vitara aldım.
  9. T

1998 Model Vitaram İçin Ön Amortisör

Ynt: 1998 Model Vitaram İçin Ön Amortisör ilginiz için teşekkür ederim.

10. T

1998 Model Vitaram İçin Ön Amortisör

selam arkadaşlar, 1998 model 1.6 vitaram için ön amortisör arıyorum bulunduğum ilde verilen fiyat tanesine 180 liraydı.daha ucuza bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri