Arama sonuçlarınız

1. schweps

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Geçmiş olsun Emre bey, Sentetik halatı tercih sebebiniz sadece esneklik ise, sentetik malzemeden iki metrelik sapan alsanız ihtiyacınızı karşılar sanki. Bir iki tane de yedekte bulundurursunuz.

2. schweps

Yük, Kargo Bağlama Rayları

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Ekte gözüken kesiti, ekstrüzyon ile üreten imalatçı firmaya ulaştım. Ellerinde artan malzeme olmadığı için sipariş üzerine imalat yapabileceklerini ve minimum sipariş miktarının 500kg olduğunu aktardılar. Buna göre de bir teklif hazırlayıp gönderdiler.
  3. schweps

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Bilgi için teşekkürler.

4. schweps

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ufuk bey merhaba, Aracınız çok güzel maşallah. Çamurluk üstlerindeki hava emiş yerlerine koyduğunuz aksamı nereden aldınız? Mahsuru yoksa fiyat bilgisi de verebilir misiniz?
  5. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Merhaba, Terebentin bildiğim kadarıyla organik. Mineral spirit ve tiner ise kimyasal. Çok farklı olmadıklarını okudum ama denerken dikkatli olurum, uyarı için teşekkürler. http://www.familyhandyman.com/painting/mineral-spirits-vs-paint-thinner/view-all

6. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Derya hocam slm, Sade bir kanal varsa neden olmasın. Tabi ray eksenine dik yüklerde damakların ne kadar mukavim olacağını test etmek gerek.

7. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Firmanın ürünlerini inceledim de, somun perçinleri (Al ve St) boşuna e-bay'den almışım. İhtiyaç duyulabilecek epey çeşit var. Teşekkürler paylaştığın için Yavuz hocam. Bu arada, pop perçin ekipmanı ile küçük somun perçinleri de takabilirsin, biliyorsundur belki...
  8. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Çadırın dikiş bölgelerini suya karşı izole etmeye yönelik araştırma yaparken aşağıdaki videoları buldum. %100 silikon (şeffaf) ve tiner karıştırılarak ince kıvamlı bir silikon elde ediliyor. Sonra da fırça veya sünger ile sürülüyor. Kokusuz tineri bulabilir miyiz emin...
  9. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Bursa'da MŞR firması ile görüştüm. Ekte detayları gözüken alüminyum rayları, otobüs ve minibüs koltuklarının montajında kullanıyorlarmış.

10. schweps

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hiç bir faydası olmaz. Somunları gevşemeye karşı sık sık kontrol edin.

11. schweps

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İbrahim bey, 5mm spacer takanların başka çözüm yolu var mı bilmiyorum ancak her bir somunu 130Nm ile sıktıysanız sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
  12. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Yavuz hocam, Senin kamyonete de lazım bunlardan. Bahsettiğin ekipmanları satan bildiğin bir iki firma ismi söylersen temas kurarım. Q'straint firmasından geri dönüş oldu. Türkiye'de bir firma ismi daha verdi, onlardan yanıt bekliyorum. Bir de Bursa'da, otobüs...

13. schweps

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydınlar, Araçların içerisine veya dışına yük, ekipman ve kargo bağlamak için kullanılan ekte gözüken alüminyum raylardan almak isteyen olur mu acaba? http://funrover.com/tips-guides/load-bed-with-cargo-rail-for-land-rover-defender/
  14. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Merhabalar, Dört mevsim çadırımın (15 senelik Lafuma Acadia) dış tentesinin dikişlerindeki su geçirmez bantlar kumaştan ayrılmaya başladılar. Sıcak hava tabancası ile tekrar yapıştırmayı denedim ama nafile. Bir önerisi olan var mı?
  15. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Görürler merak etme. Her arazi aracına lazım.

16. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Bana da 4m civarı lazım ama şimdilik acele etmeyelim. İngiltere'den getirdikleri marka ile temas kurup fiyat ve mümessil sordum. Gelişmelerden haberdar ederim.
  17. schweps

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Okan Bey merhaba, Türkiye'de olup, İngiliz Q'straint markasının alüminyum kargo raylarını getirip kullanan bir firma buldum. Metresi için 80TL+KDV fiyat istiyorlar. Sizin daha önce aldığınız fiyata göre mukayesesini yaparsanız sevinirim.
  18. schweps

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) ..

19. schweps

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Kamp yeri, 2011 kış kampının yapıldığı yer olacak sanırım.
  20. schweps

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Biz de Cumartesi sabahı, iki araç, toplam 5 kişi yola çıkmayı planlıyoruz. 1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah 2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah 3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah 4- Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri