Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

muhteşem bir konu olmuş, hepsini defalarca okudum. Merak ettiğim çoğu detay tek bir çatı altında toplanmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.

2. AHRAZ

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Ben gayet memnundum, tek sorunu kullanınca anladım ki bana küçük geldi, ben de sattım ve daha büyük başka bir cihaz aldım. Ben sadece bir kez kulandım sonra sattım ancak sizin bahsetmiş olduğunuz tarzda bir problem yaşamadım, kullanmadan önce içerisine donmuş et koymuştum, iki gün boyunca...
  3. AHRAZ

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

bahsettiğiniz mikrokaravan ın ayrı konusu vb var mıdır? incelemek isterim.

4. AHRAZ

Alınık Tavan Çıtası / Satılık Offroad Sepeti

çok tesekkur ederim. ne yazik ki geç gördüm mesajinizı. sepet gitti çoktan. çita mevzusunu da hallettim. çok sağolun
  5. AHRAZ

akuden kastım, solar controller a bağladığinız yaşam aküsü. yani ben linkini verdiğim sitede yazilandan onu anladım...

6. AHRAZ

Düşük voltaj korumalı ve düşük kapasitede cihazlara destek veren/bağlayabileceğiniz çıkışlardır. AAVANTAJI : LOAD çıkışlarının düşük voltaj koruması olduğundan buraya bağladığınız cihaz aküyü bitiremez, controller akü bitmeden önce load üzerindeki enerjiyi keser. Küçük cihazlar, aydınlatmalar...

7. AHRAZ

Benim satın almış olduğum model elektriğe bağlı olduğu müddetçe çalışıyor, çoğu model de bu şekilde çalışıyor. Yani aracı kapattığınızda aracınızın özelliğine göre -eğer buzdolabını bağladığınız 12v/24v çıkışı kontak kapalıyken bile aktif ise- hala çalışmaya devam ediyor. Bilmiyorum ben görmedim...
  8. AHRAZ

Üniversal Tavan Üstü 4'lü Sis Farı

şöyle güzel bir konu hortlatayım; bilindik sitelerden bakmayın, buralarda daha ucuz; http://www.aksesuardeposu.net/index.php?route=product/product&product_id=183 https://bodrumtuning.com/urun/off-road-sis-4-lu-led-beyaz
  9. AHRAZ

Alınık Tavan Çıtası / Satılık Offroad Sepeti

Herkese merhabalar, Şu an aracımda montajlı offroad tavan sepetini kaldırıp onun yerine çadır taktıracağım bu nedenle orjinal tavan çıtalarından bakıyorum ancak bulamadım. Aracım 2004 grand vitara tek kapılı model. Arabamla aynı model bir aracın görselini aşağıya koyuyorum. ihtiyacım olan...

10. AHRAZ

Mekik Motors Üretim Araç Üstü Çadır Hakkında Bilgilendirme

merhabalar 2004 mode 3 kapı suzuki grand vitara aracım için çadır + yan güneşlik tentesi şeklinde alım yapmak istiyorum. Size gün içerisinde telefonla da ulaşacağım. İyi günler dilerim.

11. AHRAZ

Ankara -> Sülüklü Göl

arkadaşlar merhabalar. uzun süredir yazan olmamış, nedir durumlar? Ankaradan bir ekip oluşturalım
  12. AHRAZ

Gezenbilir Ankara Grubu

Hortlatıyorum! Ankara ekibi olarak kamp ve doğa gezileri için genç(bedenen ve/veya ruhen) ve hayvan/doğa sever arkadaşlar arıyorum. WHatsapp grubu var ise dahil edebilirsiniz, veya kurabiliriz : 0543 476 85 83
  13. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

evet bu öneri eşden dosttan da çok geldi. Bakalım artık. onerinize teşekkürler

14. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

yani yanlış anlaşılmasın hız delisi vb değilim kaldı ki zaten ilgilendiğim sevdiğim ve şu anda da kullanmakta olduğum 4x4 tipi araçlarda zaten öyle hız vb falan çok gerçekçi ve güvenli durumlar değil, benim son süratim düz yolda 130-140 olsun max, rampada bayırda acil sollamalarda vb falan da...
  15. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

benim tek derdim torkunun yüksek olması. bir de yeni model araçların tasarımlarını sevmiyorum o nedenle daha farklı araçlara yöneliyorum bu şekilde, sorun çıkarmayacaklarını bilsem ford bronco, chevrolet blazer vb bunlar tam gönlümde yatan araçlar aslında. Bir de tek kapı kısa şasi araçları...
  16. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

evet fiyat bence de aşırı abartılı yüksek tutulmuş. Bundan yıllar önce bir blazer a çok fahiş fiyat yazan bir arkadaşa uzun bir mesaj atmıştım o da "o fiyat ciddi düşününenlere değil, sen ciddiysen daha farklı olur fiyat" vb gibi bir şey demişti ben de o duruma güvenerek niyetlendim. Kusursuz...

17. AHRAZ

GÜNCELLEME : Buzdolabı geldi. İçinden ne kitapçık ne bir şey, hiçbir şey çıkmadı. fabrikadan çıktığı kolisi ile gelmiş. Cihaz aşırı şık ve kompakt. Kompakt olmasına rağmen içi gayet geniş, ayrıca cihazı kolisinden çıkartıp incelediğimde iç kısmının bayağı soğuk olduğunu fark ettim, sanırım...
  18. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

ben ankaradayım burada eskiden bildiğim bir kaç amerikanci vardı yolda da tek tuk de olsa goruyorum, oturdugum mahallenin biraz üst tarafinda çok iyi yapilmis durumda bir blazer (saniyorum k5) var, yani burada ustasi var diye tahmin ediyorum, yedek parça kisminı internetten yurtdışindan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri