Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Vitara Vs Blazer

Merhabalar, forumu güzelce okudum, ilgili gibi görünen konular bayağı fazla o yüzden onların altına yazmak yerine kaybolmasın diye buraya ayrı bir konu açmak istedim, vitara vs blazer diye başlık açmak clickbait gibi oldu ancak bende durum tam da böyle o nedenle uzatmadan lafa gireyim; 1.6 3...

2. AHRAZ

Chervolet Blazer Nasıl Bir Araçtır ?

herkese merhabalar peki şu ilanını verdiğim araçtaki bahsedilen vortec v6 mevzusu ne? araca 93 model yazılmış ancak vortec v6 var denmiş? çok hoşuma giden ilgilendiğim araçlar ben de düşünüyorum be nedenle sordum...
  3. AHRAZ

-- Yardım -- Grand Vitara 2.0 Ve Sorular...

o tuş overdrive iptal tuşu diye tahmin ediyorum, overdrive denmesinin sebebi de şu; eski 4 ileri otomatik şanzımanlarda (hepsinde böyle mi bilmiyorum) tekerleklerin devrinin motorun devrinden daha yüksek olduğu tek vites 4. vites, bu nedenle 4. son vitese overdrive deniyor, onun tuşuna...

4. AHRAZ

vay arkadaş mesajı da yeni görüyorum iyi mi...
  5. AHRAZ

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Selamlar herkese. Ben de az önce PARAGO P21 modelini aldım. Daha doğrusu adı parago p21 ancak ürünün üzerinde PARTYGO yazıyor ve ayrıca parago nun böyle bir ürünü olduğuna dair internette hiç bir yerde bir bilgi bulamadım. Parago diye aktif bir firma da bulamadım o ayrı. Amazon.com da falan hiç...

6. AHRAZ

Silverstone Mt117 Xtreme Lastik Nasil

önceki lastiklerim yokohama geolandar M/T idi ve asfalt azıcık ıslak olsun hemen aracın g.tü başı atıyordu. Kaç kez kavşaklardan ışıklardan aracn g.tü ata ata çıkış yaptım sırf o lastikler yüzünden, ha ne oluyor 1.6 tek kapı otomatik suzi değil de sanki 500 beygirlik araç kullanıyormuşsun da...

7. AHRAZ

Bf Godrich At Lastik Islak Asfaltta Kayma Yapıyor

225 75r16 yokohama geolandar MT den 205 70 r16 BFgoodrich tako2 ye geçtim. su birikintisinde bir sıkıntı olmuyor ancak ıslak asfaltta 3 kere götünü attı araç. hatta bir keresinde karşı şeride girecektim neredeyse zor toparladım. bi de aracım öyle çok güçlü bi araç da değil 2004 model 1.6 tek...
  8. AHRAZ

Arazi Aracı Beyin Fırtınası

sayın forum sakinleri, zaten hız vb ilgimi çeken konular değil yalnızca şehirlerarası veya uzun yol vb gibi yollarda biraz üst süratim olsun ve özellikle sollamaalrda falan ekstra bir torkum ivmem olsun istiyorum asında hepsi bu. Acaba ayna mahruti değişimi ile bunu yakalayabilir miyim?
  9. AHRAZ

Arazi Aracı Beyin Fırtınası

Herkese merhabalar, 2004 model 1.6 otomatik tek kapı grand vitara sahibiyim. Full offroad donanımlı ve müthiş keyifli bir araç ancak rampalarda ve sollamada bayması beni çıldırtıyor daha güçlü bir araç arıyorum bu yüzden. 150km son süratim var üzerindeki 205 70 r16 bf goodrich tako2 leri rahat...

10. AHRAZ

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak sanayide suzukicilerde olacağını düşünüyorum. ankarada bildiğim bir suzukici ustanın dükkanında da gördüm çünkü bu parçadan.

11. AHRAZ

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

şu ana kadar okudugum en guzel yorum buydu...
  12. AHRAZ

bir de sunu ekleyeyim, bence de 4x4 bir campervan cok daha dogru bir tercih olacaktır. cekme karavan veya motokaravan yerine ufak bir campervan hazırlamak daha mantıklı. Bu iste hep universal olmaya calısırsan daha rahat edersin diye dusunuyorum. Bu benim kendi gorusum tabi...

13. AHRAZ

makara cok guzel bir noktaya deginmis, bence de sizin icin yanınıza dogru duzgun guvenebileceginiz bir arkadas almak daha mantıklı olur gibi... Ancak arkadasla yapılan kampın tadı ayrı, tek basına yapılanın ayrı, insanla yapılanın ayrı, hayvan dostla yapılanın apayrı :D sadece suna dikkat edin...
  14. AHRAZ

1 Aylik Kamp İçİn Çanta Önerİsİ

Hangi şehirdesin bilmiyorum ancak kesinlikle decathlon a bakmanı öneririm. Ben çanta olarak ne kullandığımı söyleyeyim; Avcı reyonunda, vurduğun avı taşımana yarayan çantalar var, su geçirmez, çuval gibi(hiçbir gözü yok, tek bölmeli,sadece kocaman bir fermuarı var). Kesinlikle çok sağlam, su...
  15. AHRAZ

Mk2 Pajero İç Sıcaklık Sensörü Arızası

süper bir bilgi kesinlikle kenarda durmalı, teşekkürler.

16. AHRAZ

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

merhabalar, Son kampa gittiğimde aldığım malzemeleri yazayım size; 2 kişi gittik ve toplamda 3 gece 4 gün kaldık; 2 ekmek 2 zeytin (2 kilo, 2 kürek vb değil, sayıyla 2 :D 2 tane) az olsun öz olsun... O bir zeytin ile koca ekmeği yedim, inanılmaz keyifli bir histi, kalan diğer günler de...
  17. AHRAZ

bu da suzuki den bir örnek; Sizin paylaşmış olduğunzu resimelrde farklı modellerde DOUBLE DIN multimedya ürünleri kullanılmış, kullanılan tuş takımı vb durumlarına göre ekranları değişik boyutlarda olabiliyor, aracın orjinal donanımı değiller, aracın orjinal donanımı aşağıdaki şekilde...
  18. AHRAZ

Merhabalar. 2004 model grand vitara 1.6 otomatik (benzin+lpg) kullanıcısıyım. Öncelikle suzuki güzel bir tercih. S4x4T/ Ana sayfa sitesini de ziyaret edin oldukça faydalı bilgiler bulacağınıza eminim. Sorunuza gelince; Ekran diye tabir ettiğiniz ünite, DOUBLE DIN diye adlandırılan multimedya...

19. AHRAZ

Kenarda Bekleyen Yaşlı Canavarlar

muhteşem bir araç, diri hali kimbilir ne efsaneydi...imkan olacak toplayacaksın...
  20. AHRAZ

İstifaaaaaaa, Bekle Beni Dünyaaaa!!!!

harikasınız! muhteşemsiniz! sonuna kadar destekliyorum ve ilgiyle izleyeceğim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri