Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Lastik Şişirme Kompresör Seçimi

merhabalar, linkini verdiğiniz cihazlardan black&decker olanını almıştım bauhaus tan. Kapasitesi hakkında çekincelerim vardı , otoparktaki aracımda hemen gidip denedim, 225/75/r16 yokohama geolandar ı (sağ arka lastiğim bayağı inmişti) şişirmesi biraz uzun sürdü, 19 psi dan 36 psi a çıkartmasını...

2. AHRAZ

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

eyvallah abi doğru diyosun...
  3. AHRAZ

Abi benim durum ona benzedi zaten, gönlüme göre bişey bulamadığımdan arabasız kalmamak için suzide karar kıldım. Aceleis yok, bakalım. Güzel korandolar var tabii doğal olarak sahibi satmayacak güzel olanı :D sabırla bekliyoruz bakalım işte.

4. AHRAZ

Ha bu arada aslında benzinli bi model bir tık önde, dizeli ikinci derecede düşünürüm aslında, (o da dizel aracın benzinliye göre daha nazlı-bakım vb- olduğunu düşündüğümden, ama hiç dizel aracın oldu mu kullandın mı diye sorarsanız ; yyıohh!) ancak zor bulunan bir model vb olduğu için o kadar...
  5. AHRAZ

Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d

Abi inan hiç hatırlamıyorum belki görmedim kaynadı arada, ama öyle diyosan doğrudur. Ulan çok güzeller be! Vere hocam ver, ver de nereden bulacaz işte.

6. AHRAZ

bi de highoutput hocam, kötü bişey demedim niye alınganlık yapıyorsun ki? relax hocam relax. Ben senin söylediğini yanlış anlamışım o 3 aracı değil de suzuki ile korando farklarından bahsediyorsun sandım, ayrıca düzgünce yazdım sana. Uslupte hoşuna gitmeyen ne vardı çözemedim. Orda da sen beni...

7. AHRAZ

bunu görmek enteresan olur işte. takipteyim.
  8. AHRAZ

Herkese cevapları için teşekkürler. Bigün bi tanesine binip iki tur attıktan sonra kararımı vereceğim en son. Suziden de gayet memnunum, memnun olmasaydım şimdiye çoktan bi korandoya geçmiştim zaten. Neyse yaşayıp göreceğiz en büyük derdimiz bu olsun :D şöyle otomatik bi korando yaldır yaldır...
  9. AHRAZ

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Ben zaten ilk tercih korando yu düşünmüştüm ancak aracı o dönem bulamadığım için vitara da karar kılmıştım. Benim amacım belli, dağ bayır gez asfaltta şehirler arası yolda da sıkıntısız git, yolun bittiği yerde de hiç kafanı kaşımadan bas devam et. Mesela...

10. AHRAZ

ilginize ve yardımcı olma isteğinize çok teşekkür ederim . Umarım dilediğiniz gibi aracınızın satışını gerçekleştirebilrsiniz. Musso ları biliyorum işyerinin önünde kızılay da sürekli olarak gördüğüm bi tane var. Internetten de biraz bilgim var, gerçekten güzel araçlar ancak benimt arzım değil...

11. AHRAZ

selamlar. link atma şansınız var mı?
  12. AHRAZ

Selam ekip, aranıza katılmayı düşünüyorum. Burayı okuduktan sonra şöyle bi rkonu açtım inceleyip bilgi verebilirseniz süper olur. Şimdiden teşekkürler. Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d

13. AHRAZ

Eyvallah bu konuyu okudum. İlave söylenecek birşey var mı diye merak ediyorum bi de daha güncel olarak. Yine de teşekkürler. İlgili konuya link de oldu ilk mesajda :D
  14. AHRAZ

abi selam nasılsın? şu mesajımı bi inceleyip uygun bir zamanında cevaplayabilirsen çok memnun...

abi selam nasılsın? şu mesajımı bi inceleyip uygun bir zamanında cevaplayabilirsen çok memnun olurum. Bilgilerinden faydalanmak isterim. http://www.gezenbilir.com/konu/aracimi-degistiresim-var-yorum-ve-bilgileriniz-degerinde-alinir-d.115056/
  15. AHRAZ

Arkadaşlar herkese merhaba, Benim geçen sene almış olduğum bir aracım var, full offroad donanımlı suzuki grand vitara 2004 model 1.6 tek kapı otomatik (benzin+lpg). İnanılmaz keyifli bir araç ve feci derecede memnunum. Ancak şu var ki ben bu aracı almadan önce korando nun 2001 e kadar olan...

16. AHRAZ

selamlar. ben de doğa meraklısıyım kamplar geziler vb hakkında çok vaktim olmasa da fırsat...

selamlar. ben de doğa meraklısıyım kamplar geziler vb hakkında çok vaktim olmasa da fırsat buldukça katılmak bilgi alışveriinde bulunmak vb isterim yalnız ben ankaradayım. dielrseniz whatsapp grubunuza ekleyebilrisiniz kafanıza göre :D 0543 476 85 83,
  17. AHRAZ

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

süper bir haber. Haftaiçine denk geldiği için iş durumu söz konusu ancak ayarlayabilirsem ben de eşimle katımayı çok istiyorum. Eğer katılabilirsek bu gezi gezenbilir ekibi ile tanışmak için de iyi bir fırsat olacak. Ankaradayım aracım da yarısına kadar offroad donanımlı(:)) 2004 grand vitara...
  18. AHRAZ

Buggy İmalatı

nasıl da yetenekli ve eline iş yakışan insanlarsınız emeğinize sağlık uzun zamandır hiçbir forumda bu kadar keyifle ve heyecanla bir konuyu takip ettiğimi hatırlamıyorum. Son sayfalardaki satılma durumunu öğrendiğimde en az Şükrü Bey kadar üzüldüğümü belirtmek isterim. Dilerim ilerde tıpkı bunun...

19. AHRAZ

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Abi ben de kanguru hakkında pek iyi şeyler duymadım. Bu konuda ankaralı üyelerden bilgi alabilirsek bize cok faydası olur. Ankarada hangi ustaya hangi servise götürürüz hiç bilmiyoruz. LPG konusunda da "yağlı sistem" diye tabir edilen bir tip varmış, LPG benzin gibi yağlama özelliklerine sahip...
  20. AHRAZ

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Istanbulda mehmet becce diye birisi varmis sanirim bu isin ustasi/uzmani. Ankarada bilmiyorum, ben de cok yenisiyim camianin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri