Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Benim de gönlüm birazcık daha vitara dan yana... Bakalım görücez.

2. AHRAZ

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

merhabalar, ben de -görece eski- ama full acemi bir üyenizim, ben de bir kac gun once basımdan gecen bir olayı paylasmak istiyorum. uzun zamandır hayalini kurduğum araca kavusmak icin sonunda paramı pulumu topladım ve ilanda temiz gorunen sahibiyle de konustugum bir arac icin anlastık , ben...
  3. AHRAZ

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Selamlar herkese; Sehiriçi-şehirlerarası-gerektiğinde de off-road şeklinde sorunsuz kullanabileceğim bir araç arıyorum. Otomatik olmalı, biraz da tipsiz birşey olmalı, yani üstüne başına çamur çizik vb geldiğinde (zaten canım yanmaz , aksine hoşuma gider de ) iğreti durmamalı benim tabiatım...

4. AHRAZ

Ford Bronco yardım

Sıkıntım büyük Merhabalar herkese, sitede yeni uyeyim bu ilk mesajım, yaya surdurdugum doga ve macera tutkumu bir ileri seviyeye taşıyabilmek adına yıllardır aradıgım ve en sonunda evimin dibinde bir amerikancı ustada buldugum bir bronco ya fena abayı yaktım, ihtiyar delikanlıyı usta bir guzel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri