Arama sonuçlarınız

1. batuhanyel

Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Zincir bulundurduğunuz takdirde sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.Yine de binek araç için biraz ağır kaçabilicek bir yol var 1.5-2km lik son kısım.

2. batuhanyel

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Uzun yolda konvoy sağlıklı olmaz herkesin kullandığı hız farklı,en uygunu maşukiyede buluşup ordan kartepe çıkmak olacaktır diye düşünüyorum.Bir de son durum nedir Rıdvan abi net bi şekilde yazarsan bizde kendimizi ona...
  3. batuhanyel

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Rica ederim,elimden geldiğince yardımcı olurum.Green Park a çıkıyorsanız çıkarken solda kuzuyayla yı görürsünüz.Oradan içeri giriş 8tl (araç başı) isterseniz bir gözatarsınız.Sürekli güvenlik olan biryer aynı...

4. batuhanyel

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Herkese merhabalar, Ben birkaç haftadır düzenli olarak kartepeye keşif gezisine çıkıyorum tek başıma,dün de oradaydım.Önceki haftalara göre hava çok güzeldi montumun önünü kapatma ihtiyacı bile duymadım,güneşliydi...
  5. batuhanyel

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Hoş geldin,hayırlı olsun kazasız belasız kullan.

6. batuhanyel

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Merhaba, Anıl otoyu aradım ama ellerinde ve de katalogda yükseltme kiti olmadığını söylediler.Siz nereden öğrendiniz ? Düzeltme: Anıl oto dan aradılar ellerinde yay varmış 5cm gibi bi yükseltme yapabiliyorlarmış.Ama gerekli parçalar yurt dışından geliceği...

7. batuhanyel

2006 Td4 HSE Aracımı paylaşmak istedim.

Merhabalar, Sitenizi yeni keşfettim ortam çok samimi ve iyi insanlardan oluşuyor gördüğüm kadarıyla.Istanbul Sarıyer taraflarında oturuyorum,aracım 2006 model td4 hse paket 72bin km de şu an,bakımlarını Maslak Atatürk Oto Sanayide Motokar LR servisinde yaptırıyorum.Şimdilik araçta bir...
  8. batuhanyel

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Merhabalar, Sitenizi yeni keşfettim ve çok samimi bir ortamınız olduğunu gördüm,forumda herkes birbirine saygılı ve yardımcı olmaya çalışıyor.Aracım 2006 Model Freelander Td4 HSE 72bin km'de,İstanbulda oturuyorum...
  9. batuhanyel

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Merhabalar, İnternette freelander için yükseltme kiti ararken sitenizi buldum,7-8 aydır LR kullanıcısıyım 2006 model td4 dizel otomatik freelander sahibiyim.İnternette okuduğum yorumlar genelde freelander ın zorlu kış şartları veya çamur v.s yollarda iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri