Arama sonuçlarınız

1. H

Adana'da Dağcılık ve Arama Kurtarma Topluluğu

Ynt: Adana'da Dağcılık ve Arama Kurtarma Topluluğu arkadaşlar selam aranızda olmayı isterdim fakat şuan okudum ve 1 gün ile buluşmanızı kaçırdım sanırım. gelişmelerden beni haberdar ederseniz oluşumunuzun içinde olmaktan mutlu olurum.

2. H

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I herkese merabalar yazılanların hepsini uzun uğraşlar ve kızaran gözler neticesinde okudum almak üzere olduğum RR classicten Disco yüzünden vazgeçmek üzereyim(bugün denediğim v8 in etkisi ile) ve almayı düşündüğüm araçlar istanbulda. ben adana da yaşıyorum. açıkcası...
  3. H

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar, Hüseyin Karakuş , 1984 doğumluyum, çevre mühendisiyim , adanada yaşıyorum, bu hastalıkta ilk yılım. arazi aracı ararken bulduğum sitenin müdavimi oldum. çok kıymetli abiler ve arkadaşlar olduğunu sohbetlerin çok sıcak olduğunu gördüm umarım en yakın...

4. H

94-95 Range Rover LSE-LWB

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Uzun süredir kampçılık faaliyetlerimizi yürüttüğümüz arkadaş ortamımız işyeri tayinleri vs olunca sekteye uğradı ve ekipteki 4x4 sayısı azaldı ihtiyactan dolayı bir adet almayı düşünüyorum fakat işlevselliği olan ve güzel görünüme sahip bir araç aradığımdan...
  5. H

GPS'li PDA ve Telefonlar Hakkında

selamlar ben hp 6515 kullanıyorum araç şarjı ile şehir içi navigasyon için çok uygun ve tatmin edici fakat ne zamandır kamp için çıktığımda garmin marka gps imi kullanıyordum fakat daha sonra arkadaşımdan edindiğim bir programla pda yıda normal gps gibi kullanmaya başladım bence üzerinde gps...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri