Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hoşgeldiniz bende sipariş verenler denim Nisan ilk hafta benimde 33 000 TL gerçekten fp ürünü ben iki kişiyim o yüzden benim için sıkıntı yok ranzalı olmaması hatta avantaj iki kişi iseniz ranza olmayınca alan çok geniş ve ferah oluyor yağmurlu ve soğuk havalarda içerde oturmak sıkmaz...
Başka böyle bir uygulamaya takılan oldumu içimizde acaba kendimizi nasıl savunacağız forumda herkes hatta karavan satıcıları bile B sınıfı ehliyet ile kullanabilirsiniz diyor 750 kg altı O1 belgeli karavanı
Ben telefonla sipariş vermiştim ama yakından görüp inceleyemedim inşallah 15 temmuzda orada olurlarsa gidip inceleyip hangi donanım ve renk seçeneklerini belirleyecegim bu arada ennson tanıtım videosunu çekmiş bir arkadaş linki ekliyorum
Video: https://youtu.be/e59SumR83AI
Birkaç yerli yabancı karavan firmalarını gezip ürünlerini alıcı gözle incelemenizi kendiniz kullanacakmis gibi ihtiyaç belirlemeniz tavsiye ederim başlangıç noktası burası bence
Merhaba 6 aylık bakınmalardan sonra bende erba 3.75 siparişi verdim fiyat olarak uygun olması güneş paneli dahil ranzasiz olması ve içinin ferah görünmesi en önemlisi banyonun geniş olması ile dikkatimi çekmişti Nisan teslim tarihi verdiler seneye İnşallah gezilerimize başlayacağız standart...
Bu başlık altına yazıyorum ama bankalar yeni kredi imkanları sağlayacak mis ikinci el ve sıfır motosiklet dahil binek ve ticari araçlara düşük faizli taşıt kredisi var karavan almak isteyen kişilerde bu imkandan yararlanabilecekmi bu konuda bilgi ve fikri olan deneyimli karavancilar veya bankada...
Burada servisi yok en küçük problemde çöp olur kanaatindeyimYeni vergilerle zaten aynı fiyatlara gelecektir 220 için küçük bir invertor işinizi görür ben kafamdaki projede daxom düşünüyorum evimde var gayet iyi tek sıkıntı baca işi ona bir fikir gelistiremedim şu an
Gazlı şofben olmazsa özgürlükte olmaz ateşleme ve fan için 220 lazım doğrudur fakat zaten 220 var 3.75 in banyosundan daha küçük alanlarda şofben gördüm üstelik havalandırma da var şu tesisatı zaten var sadece gaz tesisatı var extra dan
Merhaba benimde aklımda erba.3.75 var ben kamp alanı daha az olmakla beraber çoğu zaman kamp dışı daha sesiz yerleri tercih etmeyi düşünüyorum genelde bir kaç aylık yaz gezileri 3.75 hafta sonu karavanı olduğunu biliyorum fakat hem bütçe hemde gündüz yatak toplandığında oldukça ferah bir alan...
Bu arada bütün karavanlara ciddi zam gelmiş erba 3.75 bir ay içinde 26 dan 28 e şimdide 33 olmuş güney midi 25 ten 30 May 42 den 45 olmuş tabiki digerlerindede var hayalleri ertelemeye devam