Arama sonuçlarınız

1. S

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Sevgili akmuhendis sizide tecrübeli bir karanci abim olarak takip ediyorum fakat karvan için yorumlarınıza katilamayacagim fuarda gördüm bence gayet başarılı olmuş yerleşim ve görsel olarak bana hoş geldi tabiki eksikleri vardı zaten satıcı ısrarla bu yetişmedi eksikleri var diyordu her işe yeni...

2. S

Tamam bu son yazınizla biraz daha netleşti pazarlama stratejiniz sanırım anladım inşallah gönlünüze göre olur sabırsızlıkla bekliyoruz sizide sahalarda görmek için
  3. S

@filmania06 Hayırlı olsun şimdiden yerli üreticilerin artması biz tüketiciler için olumlu bir gelişme ancak yazdiklariniza göre fiyat olarak biraz yükseklerde olacakmış gibi duruyor tüm donanımların standart olacağını söylemişsiniz fakat bunun bazı olumsuz yönleri de var şöyleki mesela ben yaz...

4. S

Nkş Karavan

Sanırım May karavan bayilik verdi bayi üzerinden satış yaparken müşteri ile muhattap olmayayım diye düşünüyor olabilir
  5. S

Buradaki konuları okuyacak vaktiniz ve cesaretiniz var ama maalesef yazılan eleştirileri anlayacak kapasiteniz yok üstelik boş işlerle ugrasmiyoruz tam tersi faydalı tartışmalar anlayana tabi

6. S

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak Erba 3.75 standart düşün bence 620 kg diyor (doğru olabilir içi bayağı bir boş) iki kişilik masadan dönme yatak var çocuklar içinde yere sünger yatak atarsın hatta yatak büyük iki yetişkin bir cocuk rahat akşamları yatar (2m1.80), bir dolap yaptırırsın akü ve panel dahil kg 620 ise bir...

7. S

Birde white pigeon var fiyat makul bu karavan pek tartisilmadi konuda fotoğraf lardan iyi duruyor bir görün derim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-yeni-white-pigeon-755595770/detay
  8. S

Öne ya 50 000 TL kafayı yemiş resmen olacak iş değil Gerçi yapanlar var ama ya arkadaşı var mobilyacı yada kendi elinden geliyor şunu anladım bu işler için mutlaka çevre gerekiyor umarım gönlüne göre olur
  9. S

@Demirak Madem niyetine girdin daha fazla bekleme bence boş olarak alabilecek durumdaysan al derim iki nedenden dolayı Birincisi zam gelme olasılığı yüksek zira erba ve güney karavan bir yıldır zam yapmadı İkincisi karavan gözünün önünde olursa projenin daha rahat artı ve eksilerini zaman bol...

10. S

Hayırlı olsun diyelim şimdiden kendin uğraşma işi biraz zor olacak ama bulduğun marangoz biraz kafa dengi olması lazım malum bizim esnafın burnundan kıl aldırmayan bir yapısı var ayrıca çalışıyorsun sanırım sadece hafta sonları ilgilenebilirsin sadece marangoz ile iş bitmeyecek elektrikçi ...

11. S

Yani bir musibet bin nasihat diyorsun s.bulbul54 kardeşim:p
  12. S

Pis su depolarında altta bir boşaltma vanası oluyor eğer çok zorda kalırsan buradan bidona doldurup gidere tasiyabilirsin karavanı yerinden oynatmaya gerek yok bence

13. S

Hayırlı olsun umarım gezileriniz güzel ve mutlu geçer bu arada 3.75 te açıklamalarda ve videolarda pis su için depo duymadım olup olmadi Bence olmalı her gün altta bidon durmadan boşalt zor biraz aradığım özelliklerden biriydi bu arada gelecek ektralarla fiyat güncellemesi yapacaktır mutlaka
  14. S

Hayırlı olsun umarım gezileriniz güzel ve mutlu geçer bu arada 3.75 te açıklamalarda ve videolarda pis su için depo duymadım olup olmadığını biliyormusunuz
  15. S

Gönlüm tabiki May dan yana ama son bir yıl içinde artan fiyat biraz soğuttu standart donanimla arada 12 bin fark var az buz değil üstelik biri 3.60 diğeri 3.75 kg sorun olacağını sanmıyorum erba dolap konusunda biraz zayıf içi bayağı boş duruyor fakat alan daha ferah cam üstlerine ilave küçük...

16. S

Sevgili demirak kardeşim mutfak bölümünde havalandırmaya gerek olacağını düşünmüyorum neden dersen kapı zaten mutfağın yanında arka bölümde ki üç cam ve öndeki kapı yeterli olacaktır diye düşünüyorum keşke kapı iki parçalı olsa çok çok daha iyi olurdu tabi tavan havalandirmasinida unutmayalım...
  17. S

Tamam anladım şimdi teşekkür ederim yapısal değişiklikler ile ilgili bir sıkıntım yok
  18. S

Yani bir şofben bile ekletemeyecekmiyiz bu biraz sıkıntılı

19. S

Bunlar güzel gelişmeler birde 4.10 a koydukları arka stop ve plakalık ekinide 3.75 e koysalar süper olur
  20. S

Bu forum sayesinde sadece karavanları değil üreticilerinide tanıma şansımız oluyor insanlar kimden yakınlık görürse oradan alışveriş yapma eğiliminde oluyorlar çok beğendiğinim bir ürünü satıcıya antipati duyduğumda almaktan vazgeçiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR